barranki2 04.07.2009 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Po to jest to metro. Ale generalnie da się zrozumieć ten Ursynów, jak się człowiek posnuje przez kilka lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 04.07.2009 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Wefkrakuffku postraszylo, ale nie pada. u nas zaciągnęło chmurami i koniec, w sumie to byłpierwszy ciepły tydzień tego lata i ja nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.07.2009 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Nefcia, ty wierzysz giepeesowi? Normalnie, niby dorosła dziewczynka.... Wszyscy kłamią, a te giepesy to już w ogóle... Czasem go trzeba strzelić w ucho bo ciągnie na manowca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2009 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Wefkrakuffku postraszylo, ale nie pada. u nas zaciągnęło chmurami i koniec, w sumie to byłpierwszy ciepły tydzień tego lata i ja nie narzekam. A ja caly dzien spie z przerwami na Forum. A taki mialam ambitny plan na dzis... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.07.2009 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Wefkrakuffku postraszylo, ale nie pada. u nas zaciągnęło chmurami i koniec, w sumie to byłpierwszy ciepły tydzień tego lata i ja nie narzekam. A ja caly dzien spie z przerwami na Forum. A taki mialam ambitny plan na dzis... ale za to masz już 22 tys. postów... Na to trzeba czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2009 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Wefkrakuffku postraszylo, ale nie pada. u nas zaciągnęło chmurami i koniec, w sumie to byłpierwszy ciepły tydzień tego lata i ja nie narzekam. A ja caly dzien spie z przerwami na Forum. A taki mialam ambitny plan na dzis... ale za to masz już 22 tys. postów... Na to trzeba czasu Nie boj, tez bedziesz tyle mial jak bedziesz w moim wieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 04.07.2009 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Nefer i Barranki2 ja znam przypadki że ludzie którzy po kilkunastulatach mieszkania wieczoremmieli problemy żeby dotrzec do bloku bo zbania były podzielone, co za debil nie ponumerował alei KEN, ja kiedys 3 przystanki metra szedłem pieszo szukając przychodni jak doszedłemto miałemcukier 45 bo byłemna czczo babka o jakąs chiperglikemię mnie posądziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.07.2009 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 ekh, ekh (kaszelek mam...) to wiek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.07.2009 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Nefcia, ty wierzysz giepeesowi? Normalnie, niby dorosła dziewczynka.... Wszyscy kłamią, a te giepesy to już w ogóle... Czasem go trzeba strzelić w ucho bo ciągnie na manowca... ostatnio go codziennie głaszczę , bo mnie nie zawiódł przez 2 dni i 900 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 04.07.2009 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Wefkrakuffku postraszylo, ale nie pada. u nas zaciągnęło chmurami i koniec, w sumie to byłpierwszy ciepły tydzień tego lata i ja nie narzekam. A ja caly dzien spie z przerwami na Forum. A taki mialam ambitny plan na dzis... ale za to masz już 22 tys. postów... Na to trzeba czasu Nie boj, tez bedziesz tyle mial jak bedziesz w moim wieku. Chyba sobie żartujesz WIEKU toz ty jeszcze dziewczyna jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 04.07.2009 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 O a wiecie co jest jak się przekroczy milionpostów???? bo ja sie domyslam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2009 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Wefkrakuffku postraszylo, ale nie pada. u nas zaciągnęło chmurami i koniec, w sumie to byłpierwszy ciepły tydzień tego lata i ja nie narzekam. A ja caly dzien spie z przerwami na Forum. A taki mialam ambitny plan na dzis... ale za to masz już 22 tys. postów... Na to trzeba czasu Nie boj, tez bedziesz tyle mial jak bedziesz w moim wieku. Chyba sobie żartujesz WIEKU toz ty jeszcze dziewczyna jestes OJ, to wszystko dzieki tym algom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 04.07.2009 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Wefkrakuffku postraszylo, ale nie pada. u nas zaciągnęło chmurami i koniec, w sumie to byłpierwszy ciepły tydzień tego lata i ja nie narzekam. A ja caly dzien spie z przerwami na Forum. A taki mialam ambitny plan na dzis... ale za to masz już 22 tys. postów... Na to trzeba czasu Nie boj, tez bedziesz tyle mial jak bedziesz w moim wieku. Chyba sobie żartujesz WIEKU toz ty jeszcze dziewczyna jestes OJ, to wszystko dzieki tym algom. Nomozliwe alesłyszałem że jest taki kremik z 1014 mikroelementami oraz wyciągiem z bobrzych genitaliów rewelacja uniwersalny nie mapodziału na +20, +30,+40 itd po prostu grubiej smarujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.07.2009 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Wefkrakuffku postraszylo, ale nie pada. u nas zaciągnęło chmurami i koniec, w sumie to byłpierwszy ciepły tydzień tego lata i ja nie narzekam. A ja caly dzien spie z przerwami na Forum. A taki mialam ambitny plan na dzis... ale za to masz już 22 tys. postów... Na to trzeba czasu Nie boj, tez bedziesz tyle mial jak bedziesz w moim wieku. Chyba sobie żartujesz WIEKU toz ty jeszcze dziewczyna jestes OJ, to wszystko dzieki tym algom. A co na to twój śpiewający kibel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.07.2009 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Wefkrakuffku postraszylo, ale nie pada. u nas zaciągnęło chmurami i koniec, w sumie to byłpierwszy ciepły tydzień tego lata i ja nie narzekam. A ja caly dzien spie z przerwami na Forum. A taki mialam ambitny plan na dzis... ale za to masz już 22 tys. postów... Na to trzeba czasu Nie boj, tez bedziesz tyle mial jak bedziesz w moim wieku. Chyba sobie żartujesz WIEKU toz ty jeszcze dziewczyna jestes OJ, to wszystko dzieki tym algom. Nomozliwe alesłyszałem że jest taki kremik z 1014 mikroelementami oraz wyciągiem z bobrzych genitaliów rewelacja uniwersalny nie mapodziału na +20, +30,+40 itd po prostu grubiej smarujesz Zaintrygowales mnie. Podobnie jak tym milionem postow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.07.2009 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 O a wiecie co jest jak się przekroczy milionpostów???? bo ja sie domyslam Licznik się zeruje ...kuźwa nooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 05.07.2009 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Wefkrakuffku postraszylo, ale nie pada. u nas zaciągnęło chmurami i koniec, w sumie to byłpierwszy ciepły tydzień tego lata i ja nie narzekam. A ja caly dzien spie z przerwami na Forum. A taki mialam ambitny plan na dzis... ale za to masz już 22 tys. postów... Na to trzeba czasu Nie boj, tez bedziesz tyle mial jak bedziesz w moim wieku. Chyba sobie żartujesz WIEKU toz ty jeszcze dziewczyna jestes OJ, to wszystko dzieki tym algom. Nomozliwe alesłyszałem że jest taki kremik z 1014 mikroelementami oraz wyciągiem z bobrzych genitaliów rewelacja uniwersalny nie mapodziału na +20, +30,+40 itd po prostu grubiej smarujesz Zaintrygowales mnie. Podobnie jak tym milionem postow... No więc tak po milionie postów to w ramach premii bedziejakiś tytuł nie wiem hmmm moze jakis supe hyper giga mega Forumowicz czy cos oraz dodatkowo przeszczep gałek ocznych (jak opracują technologię) a jak nie to jakiś exluzywny pies przewodnik no i super price przeszczep tyłka gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.07.2009 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Spiewajacy kibel zostal rozmontowany, teraz mam wiadro do splukiwania jak na budowie. Jutro bedzie chyba pogrzeb spiewajacego kibla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 05.07.2009 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 O a wiecie co jest jak się przekroczy milionpostów???? bo ja sie domyslam Licznik się zeruje ...kuźwa nooooooooo nie odpisałem Malgos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.07.2009 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 O a wiecie co jest jak się przekroczy milionpostów???? bo ja sie domyslam Licznik się zeruje ...kuźwa nooooooooo nie odpisałem Malgos Lubię psy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts