gawel 05.07.2009 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 O a wiecie co jest jak się przekroczy milionpostów???? bo ja sie domyslam Licznik się zeruje ...kuźwa nooooooooo nie odpisałem Malgos Lubię psy ... Ja też aleraczej u kogoś ,sam mam kotkę (polecam kombajn na myszy i krety na dzialce) nazywa sie Kocilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.07.2009 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 A przewodniki najbardziej, bo to przewaznie sa labladolki. Byl taki jeden na forum, ktory byl pare dni zalogowany i mial kilkaset tysiecy postow, ale jak to zrobil tego nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 05.07.2009 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 A przewodniki najbardziej, bo to przewaznie sa labladolki. Byl taki jeden na forum, ktory byl pare dni zalogowany i mial kilkaset tysiecy postow, ale jak to zrobil tego nie wiem... a pamiętam pamiętam , ale co z nim teraz to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.07.2009 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 A przewodniki najbardziej, bo to przewaznie sa labladolki. Byl taki jeden na forum, ktory byl pare dni zalogowany i mial kilkaset tysiecy postow, ale jak to zrobil tego nie wiem... a pamiętam pamiętam , ale co z nim teraz to nie wiem Moze juz dostal tego przewodnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 05.07.2009 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 A przewodniki najbardziej, bo to przewaznie sa labladolki. Byl taki jeden na forum, ktory byl pare dni zalogowany i mial kilkaset tysiecy postow, ale jak to zrobil tego nie wiem... a pamiętam pamiętam , ale co z nim teraz to nie wiem Moze juz dostal tego przewodnika? etam zbanowali go albo ktoś z zazdrości najął kilera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.07.2009 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 A przewodniki najbardziej, bo to przewaznie sa labladolki. Byl taki jeden na forum, ktory byl pare dni zalogowany i mial kilkaset tysiecy postow, ale jak to zrobil tego nie wiem... a pamiętam pamiętam , ale co z nim teraz to nie wiem Moze juz dostal tego przewodnika? etam zbanowali go albo ktoś z zazdrości najął kilera Biedaczysko. To Forum to jednak niebezpieczne jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.07.2009 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 O jeeesoooooo ide spać, bo się do przeszczepu nadaję. ALe siedziałam jeszcze, bo dyskutuję z potencjalnym sponsorem Bacik... ale ciii na razie, bo nie wiem co z tego wyjdzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 05.07.2009 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 no o której jutro wstajecie tak z ciekawosci?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.07.2009 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Jesli o 12.36 sie nie zaloguje to beda mowic, ze zaspalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 05.07.2009 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 boze ja pewno kolo 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.07.2009 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Ale ja sie jeszcze spac nie wybieram. Do 5 mam dyzur albo i dluzej, bo jesli Fenix do pracy jutro nie idzie to pierwsze twarze zaczna sie pojawiac dopiero kolo 7 rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.07.2009 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Moi panowie jutro o 9.00 jada na kajaki, więc mnie pewnie obudzą. Co oznacza, że pójdę spowrotem spać i wstanę koło 13.00 ...może.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.07.2009 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Nie miej kompleksow, malo seksowne sa. moj jedyny kompleks lezy gdzies teraz odłogoiem wis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.07.2009 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Nie miej kompleksow, malo seksowne sa. moj jedyny kompleks lezy gdzies teraz odłogoiem wis O matko, jak Ci moge pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.07.2009 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 do góry futerkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 05.07.2009 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Ale ja sie jeszcze spac nie wybieram. Do 5 mam dyzur albo i dluzej, bo jesli Fenix do pracy jutro nie idzie to pierwsze twarze zaczna sie pojawiac dopiero kolo 7 rano. no na forum jest tylko 35 dusz ,ja juz sie pozegnam i spadambo padam nomasz ijeszcze zaczynam rymować jak retro the highest time to go to bed Papapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.07.2009 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Ale ja sie jeszcze spac nie wybieram. Do 5 mam dyzur albo i dluzej, bo jesli Fenix do pracy jutro nie idzie to pierwsze twarze zaczna sie pojawiac dopiero kolo 7 rano. no na forum jest tylko 35 dusz ,ja juz sie pozegnam i spadambo padam nomasz ijeszcze zaczynam rymować jak retro the highest time to go to bed Papapa Rymuj sobie, byle nie jak... Pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.07.2009 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 do góry futerkiem ? nie obciekać znaczyy eeee dociekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.07.2009 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Znaczy sie juz z tej wanny wychodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.07.2009 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 idem sleepofac..pa nie o wannem mnie chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts