Nefer 05.02.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Depesia, Antla, Anisia - Wy mnie podtrzymujecie na duchu, więc musi się udać :) A pisać będę, ale szczerze --dziś już mam dość (załatwianie pier.....go prądu, który miał być 20.listopada 2007) I właśnie wróciła od dentysty w stanie... pozostawiającym trochę do życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.02.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Nefer czy bedzie Ci lepiej jak Ci powiem, ze mam prezent dla Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Nefer czy bedzie Ci lepiej jak Ci powiem, ze mam prezent dla Ciebie? JUŻ mi lepiej - bo tu jesteś :) Nawet mi lepiej pomimo znieczulenia po dentyście, które jeszcze mi trzyma połowę dzioba :) Zaraz poszukam nowego avatara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.02.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Ale ja na prawde mam prezent. Jak Ty tylko powiedziala, ze tamta zawsze miec chcialas, to ja do niej druga dorabialam abys miala komplet. No i jest czeka.., na okazje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Ale ja na prawde mam prezent. Jak Ty tylko powiedziala, ze tamta zawsze miec chcialas, to ja do niej druga dorabialam abys miala komplet. No i jest czeka.., na okazje... NO to musi być mój :) Dzięki Kochana - na pewno to będzie powiązane ze zbożnym celem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.02.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 No tym razem, to juz jest cel - sam w sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 05.02.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Nefer, Gratuluję rozpoczęcia budowy Powodzenia - chciałabym napisać..." teraz to już z górki" ale naprawdę - nie mogę! Choc najgorsze za mną... na brak niespodzianek i wrażeń nie można przy budowie narzekać... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Nefer, Gratuluję rozpoczęcia budowy Powodzenia - chciałabym napisać..." teraz to już z górki" ale naprawdę - nie mogę! Choc najgorsze za mną... na brak niespodzianek i wrażeń nie można przy budowie narzekać... Pozdrawiam Zauważyłam, że ciśnienie po wczorajszym dniu uspokoiło mi sie ok. 22.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 No tym razem, to juz jest cel - sam w sobie. Woooow :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.02.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Awatarek - ok, teraz to TY Jutro napiszę co u mnie, bo dzisiaj emocje muszą opaść Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Awatarek - ok, teraz to TY Jutro napiszę co u mnie, bo dzisiaj emocje muszą opaść Pozdr ROZUMNIEM :) Ale i tak jestem z Tobą - coby nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.02.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 A mnie szkoda chomiczka, tak mi się podobał, jak się tak kulał ze smiechu. A że Nefer wojowniczka, to i bez awatara wiem. Teraz to ja czekam na nastepne wizyty Teściowej na działce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 A mnie szkoda chomiczka, tak mi się podobał, jak się tak kulał ze smiechu. A że Nefer wojowniczka, to i bez awatara wiem. Teraz to ja czekam na nastepne wizyty Teściowej na działce. On sie nie kulał ze śmiechu On leżał na pleckach i błagał o LITOŚĆ !!! Ale z powodu sprzeciwów - wola ludu :)... P.S. teściowa dziś odpuściła (choć "umówiła się z ekipą" :)) bo pies chory.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.02.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Pozdrowienia dla teściowej!!!! zaluje ze nie widzialam tej akcji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KacMar 05.02.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Czekamy z niecierpliowścią na blaszaka Achtam na blaszaka , ja bym chciał już zobaczyć fundamenty i Nefer stojącą na fundamencie z rączkami geście Kozakiewicza z dedykacją dla urzędników. Masz jak w banku :) Especially for you Nareście Zbliża się czas, kiedy zobaczę Cię na tych fundamentach Powodzenia w budowaniu. Dzięki KacMar Jestem z tych nienormalnych inwestorów, którzy mogą nie zdążyć sfotografować się na fundamentach Gdyż wybieram się do Zakopanego I tak nie uniknę błedów i tak. Po co się więc denerwować ? Obiecane zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KacMar 05.02.2008 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Co za prik !!!! Oczywiście wczoraj powiedził, że z prądem nie ma sprawy, on podłączy w garażu, nie ma problemu. Ale dziś problem był nadmieniam,że nie chodziło mi o prąd do budowy, bo jeszcze rozbiórka, ale do czajnika - na herbatę. Pozdrawiam serdecznie w d.upę miłego sąsiada. To dopiero początek sąsiedzie. To Ty masz okna 0,5 metra od mojego ogrodzenia : Co za pech.... Prawdziwa wojowniczka , jak tu nie wracać do tego dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 05.02.2008 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Nererciu dzięki tobie mam nowy zwyczaj ..... łózkowy. Wieczorkiem, w łóziu, po siusiu i paciorku lekturka reality szoł Nefer w akcji: Ja wam .....pokażę!!! Bosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 06.02.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Neferku jedź do Zakopca wypocznij bo jeszcze sie nawalczysz na tej budowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.02.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Odpoczywaj, Wojowniczko, nabieraj sił i .... do boju!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Obiecane zdjęcie KacMar - kurde, się rzekło :) Obiecałam to obiecałam - musi się udać i zdjątko będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts