kamyk68 05.07.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 aha i tak na 15 dojedziecie my jesteśmy w mieście na G i nie wim jeszcze czy lecimy To się dowiedz. I to pozytywnie, bo znowu sobie przerąbiecie ... jakby to powiedzieć ze mna problemów niet ale MM cuś tam się boczy pracuje nad tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.07.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.07.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 witka z rana ależ mnie tu dawno nie było, kajam się jak mogę i to pewnikiem dlatego wczoraj z buciorami chciałam do naszej Neferki wparować bez zaproszenia ale nic poprawię się Wy już u Barranków... fajnie Wam moi jeszcze od Bozi nie wrócili i nie wiem jak Maciej da radę .... a jeszcze Monsz na naszą budowe chce pojechać bo cały tydzień tam nie była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.07.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 alescie siem wczoraj jeszcze rozkręcili w nocy:P. Troche poplułam monitor jak sie dowiedziałam o tym kremie. Małgoś bedziesz go szukać na aliegro? Czółko Nefcia, to masz chate wolną dzisiaj? Na razie mam zapas, ale moze Ty poszukaj mysza. Nefcia, a z tym pomyslem bacikowym to... Czy ten czlowiek nie bedzie chcial czegos z tego miec? Znaczy sie jakies podatkowe bonusy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.07.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 yyyyyyyyyy a o co lata z Bacikami znów widzę, żem nie w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.07.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 alescie siem wczoraj jeszcze rozkręcili w nocy:P. Troche poplułam monitor jak sie dowiedziałam o tym kremie. Małgoś bedziesz go szukać na aliegro? Czółko Nefcia, to masz chate wolną dzisiaj? Na razie mam zapas, ale moze Ty poszukaj mysza. Nefcia, a z tym pomyslem bacikowym to... Czy ten czlowiek nie bedzie chcial czegos z tego miec? Znaczy sie jakies podatkowe bonusy? Jeśli te o ktorych myślisz - nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.07.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 witka z rana ależ mnie tu dawno nie było, kajam się jak mogę i to pewnikiem dlatego wczoraj z buciorami chciałam do naszej Neferki wparować bez zaproszenia ale nic poprawię się Wy już u Barranków... fajnie Wam moi jeszcze od Bozi nie wrócili i nie wiem jak Maciej da radę .... a jeszcze Monsz na naszą budowe chce pojechać bo cały tydzień tam nie była Nadrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.07.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 alescie siem wczoraj jeszcze rozkręcili w nocy:P. Troche poplułam monitor jak sie dowiedziałam o tym kremie. Małgoś bedziesz go szukać na aliegro? Czółko Nefcia, to masz chate wolną dzisiaj? Na razie mam zapas, ale moze Ty poszukaj mysza. Nefcia, a z tym pomyslem bacikowym to... Czy ten czlowiek nie bedzie chcial czegos z tego miec? Znaczy sie jakies podatkowe bonusy? Jeśli te o ktorych myślisz - nie ma sprawy Nie wiem, o ktorych mysle. Mysle sobie tylko, ze US jak zobaczy przelew na konto osoby fizycznej to nie uzna tego jako darowizny. No chyba, ze czlowiekowi na tym nie zalezy, bo prawda jest taka, ze zysk podatkowy z tego mizerny jest. No ale to na to nic nie poradzimy, jesli nie chcemy kasy osrodkowi wprost dawac to musielibysmy sie zorganizowac w jakies stowarzyszenie albo fundacje bla, bla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 05.07.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 A tak zupełnie z innej paczki to kiedy ta parapetówka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.07.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 A tak zupełnie z innej paczki to kiedy ta parapetówka???? Aaaa jeszcze chwileczkę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 05.07.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 A tak zupełnie z innej paczki to kiedy ta parapetówka???? Aaaa jeszcze chwileczkę :) no dobra to ja cichutko poczekam, wątróbkę podleczę bo pomysł na prezenik to mam już przynajmniej od roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.07.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Aaaaaaaaaa, zajefajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.07.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 łorety :) No to musze sie sprężać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 05.07.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Ja tam jestem z tych cichych, nie przejmuj się jak mam idee to już przechlapane. Najgorse to ma moja starsza 10 lat temu wymyśliłam scenariusz jej 18, jeszcze rok i będzie zrealizowany. Przygotowania już idą pełną parą bo to będzie gra terenowa po stolicy i specjalne wydanie Faktu. Mam nadzieję, ze młoda przeżyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.07.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Wooowwww niezła akcja Mam nadzieję, że będzie miała świetną zabawę i tylko trochę ją będzie bolała głowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 05.07.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Wooowwww niezła akcja Mam nadzieję, że będzie miała świetną zabawę i tylko trochę ją będzie bolała głowa Monia i coś wyskokowego - totalna awersja zresztą - ona jest z innej planety. Dziecko ostatnio na sylwestrowej prywatne urządziło awanturę, ze pojawił się alkochol a przecież obiecali starym, że nie będzie. Powylewała do zlewu.... Monia jest inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.07.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 No ladnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.07.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 oj trzeba było oddac ten alkohol na cele dobroczynne, ojoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.07.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Wooowwww niezła akcja Mam nadzieję, że będzie miała świetną zabawę i tylko trochę ją będzie bolała głowa Monia i coś wyskokowego - totalna awersja zresztą - ona jest z innej planety. Dziecko ostatnio na sylwestrowej prywatne urządziło awanturę, ze pojawił się alkochol a przecież obiecali starym, że nie będzie. Powylewała do zlewu.... Monia jest inna To prawda - jest inna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.07.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 oj trzeba było oddac ten alkohol na cele dobroczynne, ojojPiętro wyżej albo do chałupy obok... cokolwiek buuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts