Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witka z rana :p

ależ mnie tu dawno nie było, kajam się jak mogę :) i to pewnikiem dlatego wczoraj z buciorami chciałam do naszej Neferki wparować bez zaproszenia :p

ale nic poprawię się :)

Wy już u Barranków... fajnie Wam :roll: moi jeszcze od Bozi nie wrócili i nie wiem jak Maciej da radę .... a jeszcze Monsz na naszą budowe chce pojechać bo cały tydzień tam nie była :roll:

alescie siem wczoraj jeszcze rozkręcili w nocy:P. Troche poplułam monitor jak sie dowiedziałam o tym kremie. Małgoś bedziesz go szukać na aliegro?

Czółko Nefcia, to masz chate wolną dzisiaj?

Na razie mam zapas, ale moze Ty poszukaj mysza. 8)

Nefcia, a z tym pomyslem bacikowym to... Czy ten czlowiek nie bedzie chcial czegos z tego miec? Znaczy sie jakies podatkowe bonusy? :roll: :roll: :roll:

alescie siem wczoraj jeszcze rozkręcili w nocy:P. Troche poplułam monitor jak sie dowiedziałam o tym kremie. Małgoś bedziesz go szukać na aliegro?

Nefcia, a z tym pomyslem bacikowym to... Czy ten czlowiek nie bedzie chcial czegos z tego miec? Znaczy sie jakies podatkowe bonusy? :roll: :roll: :roll:

Jeśli te o ktorych myślisz - nie ma sprawy :)

witka z rana :p

ależ mnie tu dawno nie było, kajam się jak mogę :) i to pewnikiem dlatego wczoraj z buciorami chciałam do naszej Neferki wparować bez zaproszenia :p

ale nic poprawię się :)

Wy już u Barranków... fajnie Wam :roll: moi jeszcze od Bozi nie wrócili i nie wiem jak Maciej da radę .... a jeszcze Monsz na naszą budowe chce pojechać bo cały tydzień tam nie była :roll:

Nadrobimy :)

Jeśli te o ktorych myślisz - nie ma sprawy :)

Nie wiem, o ktorych mysle. :lol: :lol: :lol: Mysle sobie tylko, ze US jak zobaczy przelew na konto osoby fizycznej to nie uzna tego jako darowizny. No chyba, ze czlowiekowi na tym nie zalezy, bo prawda jest taka, ze zysk podatkowy z tego mizerny jest. No ale to na to nic nie poradzimy, jesli nie chcemy kasy osrodkowi wprost dawac to musielibysmy sie zorganizowac w jakies stowarzyszenie albo fundacje bla, bla. :roll:

Ja tam jestem z tych cichych, nie przejmuj się jak mam idee to już przechlapane. Najgorse to ma moja starsza 10 lat temu wymyśliłam scenariusz jej 18, jeszcze rok i będzie zrealizowany. Przygotowania już idą pełną parą bo to będzie gra terenowa po stolicy i specjalne wydanie Faktu. Mam nadzieję, ze młoda przeżyje

Wooowwww niezła akcja :) Mam nadzieję, że będzie miała świetną zabawę i tylko trochę ją będzie bolała głowa :)

Monia i coś wyskokowego - totalna awersja zresztą - ona jest z innej planety. Dziecko ostatnio na sylwestrowej prywatne urządziło awanturę, ze pojawił się alkochol a przecież obiecali starym, że nie będzie. Powylewała do zlewu.... Monia jest inna

Wooowwww niezła akcja :) Mam nadzieję, że będzie miała świetną zabawę i tylko trochę ją będzie bolała głowa :)

Monia i coś wyskokowego - totalna awersja zresztą - ona jest z innej planety. Dziecko ostatnio na sylwestrowej prywatne urządziło awanturę, ze pojawił się alkochol a przecież obiecali starym, że nie będzie. Powylewała do zlewu.... Monia jest inna

To prawda - jest inna :):)