Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej nefcia, dzienx :wink:

Spadam do roboty, qrw, mam trzy dni na zrobienie 30 stron dodatku o samorządach. Jesoooooooooooo, jak mi się nie chce.... A tu akurat zaświeciło to żółte bydle, co mu się wczoraj robić nie chciało.

Kurde, nie pomogę - nic o tym nie wiem :(

Hej nefcia, dzienx :wink:

Spadam do roboty, qrw, mam trzy dni na zrobienie 30 stron dodatku o samorządach. Jesoooooooooooo, jak mi się nie chce.... A tu akurat zaświeciło to żółte bydle, co mu się wczoraj robić nie chciało.

Kurde, nie pomogę - nic o tym nie wiem :(

Ja mam ludzi którzy wiedzą... Ale to trzeba zredagować, złożyć, i przepuścić przez cały proces produkcji. Buuuuuu

Ale dzienx za dobre chęci :wink:

Nie, od kawy byla pani od ogloszen. :lol: :lol: :lol: To bylo tak, ze pracowalam tam w wakacje chyba z 2 lata pod rzad i w koncu naczelny chcial pojechac na urlop, a nie mial akurat nikogo na posterunku. Ale nie zgodzilam sie, za nudno tam bylo. Ilez mozna bylo o wyborach miss plazy napieprzac? :lol: :lol: :lol:

Oj dłuuuugo, dłuuuugo... A zwłaszcza gołej plaży :D :D :D

Gola plaza w Ustce? :o :o :o

Bylam wtedy w siedzibie KPNu - robilam wywiad z jakims ciulem, jak oni mieli narobione do glowy mowie Wam... :-? :lol: :lol: :lol:

Aaaaaaaa, ale najlepsza byla sesja rady miasta ustki. Byl tam jeden radny, ktory mial w latach 70-tych kapele rockowa i biegal nago po Ustce. Oj, dzialo sie na tej sesji... :lol: :lol: :lol:

Gola plaza w Ustce? :o :o :o

Bylam wtedy w siedzibie KPNu - robilam wywiad z jakims ciulem, jak oni mieli narobione do glowy mowie Wam... :-? :lol: :lol: :lol:

Aaaaaaaa, ale najlepsza byla sesja rady miasta ustki. Byl tam jeden radny, ktory mial w latach 70-tych kapele rockowa i biegal nago po Ustce. Oj, dzialo sie na tej sesji... :lol: :lol: :lol:

Czyli jednak goła plaźa :wink: :wink: :wink: Tylko biegająca...