malgos2 06.07.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Gola plaza w Ustce? Bylam wtedy w siedzibie KPNu - robilam wywiad z jakims ciulem, jak oni mieli narobione do glowy mowie Wam... Aaaaaaaa, ale najlepsza byla sesja rady miasta ustki. Byl tam jeden radny, ktory mial w latach 70-tych kapele rockowa i biegal nago po Ustce. Oj, dzialo sie na tej sesji... Czyli jednak goła plaźa Tylko biegająca... Ale 30 lat wczesniej.... Za moich czasow tylko na siebie moglam liczyc w temacie topless. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Gola plaza w Ustce? Bylam wtedy w siedzibie KPNu - robilam wywiad z jakims ciulem, jak oni mieli narobione do glowy mowie Wam... Aaaaaaaa, ale najlepsza byla sesja rady miasta ustki. Byl tam jeden radny, ktory mial w latach 70-tych kapele rockowa i biegal nago po Ustce. Oj, dzialo sie na tej sesji... Czyli jednak goła plaźa Tylko biegająca... Ale 30 lat wczesniej.... Za moich czasow tylko na siebie moglam liczyc w temacie topless. A tekstylni się gapią jak na raroga, śliniąc się pod nosem i pokrzykując o moralności, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.07.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Doberek przyszłam powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.07.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Gola plaza w Ustce? Bylam wtedy w siedzibie KPNu - robilam wywiad z jakims ciulem, jak oni mieli narobione do glowy mowie Wam... Aaaaaaaa, ale najlepsza byla sesja rady miasta ustki. Byl tam jeden radny, ktory mial w latach 70-tych kapele rockowa i biegal nago po Ustce. Oj, dzialo sie na tej sesji... Czyli jednak goła plaźa Tylko biegająca... Ale 30 lat wczesniej.... Za moich czasow tylko na siebie moglam liczyc w temacie topless. A tekstylni się gapią jak na raroga, śliniąc się pod nosem i pokrzykując o moralności, nie? W Polsce to jeszcze nic - faceci po prostu nagle wstaja i zaczynaja sie niby w morze patrzec, a kobitki oczywiscie krytykuja obwislosc, ale w Stanach - zapomnij, zaraz sie jakies babiszcze przyplata, ze jej dziecko nie moze przecie na takie swinstwa patrzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Gola plaza w Ustce? Bylam wtedy w siedzibie KPNu - robilam wywiad z jakims ciulem, jak oni mieli narobione do glowy mowie Wam... Aaaaaaaa, ale najlepsza byla sesja rady miasta ustki. Byl tam jeden radny, ktory mial w latach 70-tych kapele rockowa i biegal nago po Ustce. Oj, dzialo sie na tej sesji... Czyli jednak goła plaźa Tylko biegająca... Ale 30 lat wczesniej.... Za moich czasow tylko na siebie moglam liczyc w temacie topless. A tekstylni się gapią jak na raroga, śliniąc się pod nosem i pokrzykując o moralności, nie? W Polsce to jeszcze nic - faceci po prostu nagle wstaja i zaczynaja sie niby w morze patrzec, a kobitki oczywiscie krytykuja obwislosc, ale w Stanach - zapomnij, zaraz sie jakies babiszcze przyplata, ze jej dziecko nie moze przecie na takie swinstwa patrzec. Zawsze wydawało mi się to jakimś maksymalnym przejawem kołtuństwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.07.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Gola plaza w Ustce? Bylam wtedy w siedzibie KPNu - robilam wywiad z jakims ciulem, jak oni mieli narobione do glowy mowie Wam... Aaaaaaaa, ale najlepsza byla sesja rady miasta ustki. Byl tam jeden radny, ktory mial w latach 70-tych kapele rockowa i biegal nago po Ustce. Oj, dzialo sie na tej sesji... Czyli jednak goła plaźa Tylko biegająca... Ale 30 lat wczesniej.... Za moich czasow tylko na siebie moglam liczyc w temacie topless. A tekstylni się gapią jak na raroga, śliniąc się pod nosem i pokrzykując o moralności, nie? W Polsce to jeszcze nic - faceci po prostu nagle wstaja i zaczynaja sie niby w morze patrzec, a kobitki oczywiscie krytykuja obwislosc, ale w Stanach - zapomnij, zaraz sie jakies babiszcze przyplata, ze jej dziecko nie moze przecie na takie swinstwa patrzec. Zawsze wydawało mi się to jakimś maksymalnym przejawem kołtuństwa... Zwlaszcza, jesli na kazdym rogu masz wypozyczalnie z filmami o psach, dzieciach i koniach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.07.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 ... hm... a ja tam nie wiem czy bym kciała by moje Bąki patrzyły na intymności innych ludzi.... jako jeden z argumentów podam, że oni nie czują skrępowania i zadają czasem wiele 'niewygodnych ' pytań więc jak ich znam zaraz by się zaczął koncert pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Inna sprawa, że Niemki po 70. w toplesie na włoskiej plaży to prawie jak ten film z koniem... Nieprzyjemny widok. Jednak trzeba znać i szanować swoje ograniczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.07.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Nitu, ale o biust tez by sie pytali? Faktem jest, ze jak bylam we Francji teraz, to rozebrane byly laski z najbrzydszym biustem pod sloncem. Moze dlatego byl taki brzydki, ze wysuszony od slonca. Prawdziwe laski sie nie wystawialy, tylko takie stare wysuszone babska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.07.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Nitu, ale o biust tez by sie pytali? hm... o biust chyba nie moje dzieci są na etapie dochodzenia różnic... i jak już sobie jakąś wynajdą to zaczyna się dochodzenie: a skad ona się wzięła ???? i nie wiem czy bym wytrzymała jakby padło pytanie: tatusiu a dlaczego ten pan ma coś tam takie, a tamten z lodami inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Zresztą tu nie chodzi o to, żeby się gołe z ubranym mieszało, bo jednak stopień własnej swobody w tym względzie jest bardzo różny. Ale żeby się nie mieszając traktować normalnie A nie specjalnie spacerować tam i z powrotem po plaży dla naturystów a potem słać gromy na niemoralność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 i nie wiem czy bym wytrzymała jakby padło pytanie: tatusiu a dlaczego ten pan ma coś tam takie, a tamten z lodami inny No teraz ja oplułem monitor Ma inne bo je lody, więc jak będziesz jadł smyku za dużo lodów to zobacz co się stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.07.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Znam takich, co chodza "lornetkowac". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Taniej niż świerszczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.07.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Cholera, zapomnialam Rasi powiedziec, gdzie sa najlepsze sexshopy w NY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.07.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Cholera, zapomnialam Rasi powiedziec, gdzie sa najlepsze sexshopy w NY. yyyyyy ale ona tam bez Małza pojechała, więc jej nie będą potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.07.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Cholera, zapomnialam Rasi powiedziec, gdzie sa najlepsze sexshopy w NY. yyyyyy ale ona tam bez Małza pojechała, więc jej nie będą potrzebne Guuupia, moglaby suweniry jakies przywiezc przecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.07.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Daaaawno temu spędziłam wakacje w Holandii ( w Hadze, a właściwie pod Hagą). Na plaży stała jakaś tablica w niezrozumiałym języku. W pobliżu tej tablicy jakoś było zawsze mało ludzi. Jak przyszłam pierwszy raz na te plażę ( a była to plaża prywatna, należącą do ośrodka) to właśnie tam się ulokowałam. Dzieci miały 3 i 4,5 roku :) więc o 9.00 jako jedyna osoba pojawiałam się na piasku. Dzieci się bawiły, nieopodal była knajpa z full wypasem - bajka. Leżę, czytam - i zaczynają zjawiać się inni wczasowicze. Nie wiedzieć czemu wszystkie panie dziwnie są topless.... hmmm... ok - taki tu zwyczaj. Ale po drugiej stronie tajemniczej tablicy pojawiła się para emerytów - staruteńki staruszek holowany przez staruteńką staruszkę. Jaki śliczny widok ! - pomyślałam - razem dożyli do 80-tki i jeszcze mają siłę przychodzić na plażę.... Rozłożyli parawan i zaczęli się mościć. Nie zrwóciłabym już na nich uwagi, wróciłam do książki - gdyby nie fakt, że starszy syn w pewnym momencie zaczął pokrzykiwac do młodszego : - Popatrz, popatrz... I popatrzyłam : a tam nagusieńka starutka staruszeczka holuje do wody nagusieńkiego, staruteńkiego staruszka. Tablica ogłaszała koniec plaży dla normalnych (znaczy topless) i początek plaży dla naturystów. Postanowiłam nie robic scen - dzieci małe, niech sie uczą kultury innych narodów - a moja ignorancja dla otaczających mnie zjawisk wskazywała moim dzieciom, że "wszystko jest zajebiście". Wróciłam do lektury (choć widok staruszków nie był tak sielski i nieco cofnęło mi się śniadanko...) Dzieci po chwili też straciły zainteresowanie wracając do zamków z piasku. Nagle na plaży pojawił się quad policyjny. Przejechał energicznie niedaleczko, więc dzieci mało sie nie posikały z radości - jako wielbiciele wszystkiego co jeździ. - Wariat - pomyślałam - jak można tak zasuwac na plaży, gdzie się bawią dzieci... A quad policyjny wyłowił w tłumie "po stronie plaży dla normalnych" pewną panią, której się strony pomyliły. Zaparkował z wizgiem wznosząc fontanny piasku i policjant zaczął tłumaczyc pani, że nie wolno. A potem wypisał jej mandat ! Wypisał mandat, ktorego pani nawet nie mogła włożyć w kieszeń, bo takiej nie miała. I kilka takich historii .... Po trzech dniach młodsze mnie spytało : - Mamusiu, dlaczego Ty jesteś najbardziej ubraną panią na plaży ? Zimno ci ? .... podróże kształcą ... co moje dzieci by dały teraz za wyjazd na tę plażę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.07.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 A czym sie rozni tradycyjna sauna finska od nietradycyjnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 eeeee? śniegiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts