malgos2 07.07.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Nefcia, daj znak, czy zyjesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.07.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 ZAPRASZAM DO LICYTACJI http://forum.muratordom.pl/licytacja-na-rzecz-tomka1950,f145.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Wiemy, wiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.07.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 a co z Neficą ???????????????????????????????????????? kurcze niech ktos sie czegos dowie bo sie stresujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Wyslalam SMSa, ale nie odpowiada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Jeeeeest. Nefcia zyje i zaraz da glos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.07.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 nio kurna ..jak sie odezwie to niech jejo kto oznajmi ze jutro dsfonic bedem w bardzo fasznej spraffie do jejo spadam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.07.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj kamień z serca Nefcia - buziole !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Kochani, dzięki za wsparcie moralne (na które zawsze mogę liczyć ). Dziś rano już było spuchnięte i zaczerwienione. Igła była jednak nadal w tym samym miejscu. Pojechałam do firmy po RMUŁĘ (coby ją pod pachę wziąć i podstemplowałam ksiażeczkę i pojechałam do Bielańskiego na oddział ratunkowy. A tam w zasadzie 5 minut - pełna kultura - i pani recepcjonistka zaprowadziła mnie pod zabiegowy. Tam odstałam swoje w szpitalu, bo szyli jakiegoś faceta po pobiciu (policja i takie akcje) dostałam skierowanie na RTG - pogawędziłam z technikiem od rentgena (przystojny był skubaniec ) a potem pani chirurg mnie chlasnęła. Na tym etapie noga juz napierniczała - brak klimy, brak krzeseł ... W sumie najbardziej bolały zastrzyki znieczulające (wszystkie cztery ) Mam trzy szwy - zdejmuję za tydzień. Generalnnie jakaś niemiecka akcja : tężec, anybiotyk, maście ... kuźwa normalnie wielkie halooo Mam ładne zdjątko Igły jednak było 1,5 cm, ale pani sobie świetnie poradziła. Właśnie zeszło mi znieczulenie :) Noooo średnio jest teraz ale nie robię scen - po urodzeniu dwójki dzieci to pikuś. Pan pikuś. ALe zanim zeszło znieczulenie skoczyłam po leki i zjadłam śniadanko oraz przywlokłam paczkę Ptasiego Mleczka Jest good Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.07.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 To dobrze że masz już to za sobą....prawie bo ból bedzie Ci jeszcze trochę dokuczał, ale minie szybciutko Jesteś dzielna kobita, a namiary na tego fajnego Pana masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 NIe mam namiarów na Pana, ale wiem , że siedzi w Rentgenie na Bielanach jakby co :) Przeczytal na karcie : obce ciało i popatrzył mi głęboko w oczy. Na to ja powiedziełam : - szkoda, że tylko w stopie Wiesz, mnie to mogą rękę uciąć - dopiero jak sprawa dotyczy moich dzieci to wymiękam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Oj, wiem jak boli znieczulenie w stope, mialam kiedys w piete robione i... przy pierwszym zastrzyku kopnelam pana w brzuch. A potem jak schodzi to jest kanal najgorszy. Walnij banie i idz spac. I juz sobie nic nie wbijaj please. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.07.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 NIe mam namiarów na Pana, ale wiem , że siedzi w Rentgenie na Bielanach jakby co :) Przeczytal na karcie : obce ciało i popatrzył mi głęboko w oczy. Na to ja powiedziełam : - szkoda, że tylko w stopie Wiesz, mnie to mogą rękę uciąć - dopiero jak sprawa dotyczy moich dzieci to wymiękam wiem, wiem - mnie ostatnio urąbał szerszeń i leciałam do szpitala z przerażoną córeczką bo nie miałam jej komu zostawić i miała takie przerażnie w oczkach że szpital, że nikt mnie nie chce przyjąć, że to tyle trwało..... a ty z obcym ciałem ale z humorem wciąż.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Oj, wiem jak boli znieczulenie w stope, mialam kiedys w piete robione i... przy pierwszym zastrzyku kopnelam pana w brzuch. A potem jak schodzi to jest kanal najgorszy. Walnij banie i idz spac. I juz sobie nic nie wbijaj please. Postaram nic sobie nie wbić :) Ja miałam znieczulenie trochę pomyżej pięty, ale również w Achillesa ... średnie uczucie :) A teraz pobojeć musi, ale mam coldpack to sobie zaraz ochłodzę i będzie lepiej. Noooo i już jestem po konsultkcji z Doktorem Kamykiem i wszystko wiem, więc mam pełną obsługe :) Najbardziej mnie rozwaliły przypadki jakie sobie poobserwowałam : pobici ludzie, facet z raną od noża z krwią cieknąca po nogach - to mnei ścięło i chyba się rzeczywiście prześpię :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 NIe mam namiarów na Pana, ale wiem , że siedzi w Rentgenie na Bielanach jakby co :) Przeczytal na karcie : obce ciało i popatrzył mi głęboko w oczy. Na to ja powiedziełam : - szkoda, że tylko w stopie Wiesz, mnie to mogą rękę uciąć - dopiero jak sprawa dotyczy moich dzieci to wymiękam wiem, wiem - mnie ostatnio urąbał szerszeń i leciałam do szpitala z przerażoną córeczką bo nie miałam jej komu zostawić i miała takie przerażnie w oczkach że szpital, że nikt mnie nie chce przyjąć, że to tyle trwało..... a ty z obcym ciałem ale z humorem wciąż.... Och szpital to nie miejsce dla dziecka... to prawda ... A jajca to były niezłe. Pani chirurg stwierdziła, że muszę coś "ugrać" od męża - przeszkoliła mnie co mam mówić, żeby "ugrać" więcej :) Zabawnie było - serio. Gdyby nie te przypadki wokół..starzy ludzie prawie przezroczyści na łóżkach .. ehh.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 No wlasnie. To jest najfajniejsze w wizytach szpitalnych - te wszystkie "przypadki". Odpoczywaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.07.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 OK, to ja jestem Twoim synkiem - mamusiu, skad sie biora fale? Slucham... Kochanie wieje wiaterek i dmucha w wodę i wtedy robią się fale dzień dobry Nefcia jak dobrze że już po wszystkim a na drugi raz proszę Cie nie czekaj do następnego dnia tylko od razu idź do lekarza co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 OK, to ja jestem Twoim synkiem - mamusiu, skad sie biora fale? Slucham... Kochanie wieje wiaterek i dmucha w wodę i wtedy robią się fale Ale to nieprawda jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.07.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Małgoś dziecku to wystarczy to proste i łatwe do zaakceptowania wyjaśnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 O nieeeeeeeee, ja bym od razu zaczela w necie szukac odpowiedzi, zeby dostarczyc wiarygodnej i rzetelnej informacji. Sama widzisz, ze o rozmiarach rozmowa duzo latwiejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts