Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kochani, dzięki za wsparcie moralne (na które zawsze mogę liczyć :)).

Dziś rano już było spuchnięte i zaczerwienione. Igła była jednak nadal w tym samym miejscu.

Pojechałam do firmy po RMUŁĘ (coby ją pod pachę wziąć i podstemplowałam ksiażeczkę i pojechałam do Bielańskiego na oddział ratunkowy.

A tam w zasadzie 5 minut - pełna kultura - i pani recepcjonistka zaprowadziła mnie pod zabiegowy.

Tam odstałam swoje w szpitalu, bo szyli jakiegoś faceta po pobiciu (policja i takie akcje) dostałam skierowanie na RTG - pogawędziłam z technikiem od rentgena (przystojny był skubaniec :)) a potem pani chirurg mnie chlasnęła.

Na tym etapie noga juz napierniczała - brak klimy, brak krzeseł ...

W sumie najbardziej bolały zastrzyki znieczulające (wszystkie cztery :))

Mam trzy szwy - zdejmuję za tydzień.

Generalnnie jakaś niemiecka akcja : tężec, anybiotyk, maście ... kuźwa normalnie wielkie halooo :)

Mam ładne zdjątko :) Igły jednak było 1,5 cm, ale pani sobie świetnie poradziła.

Właśnie zeszło mi znieczulenie :):) Noooo średnio jest teraz ale nie robię scen - po urodzeniu dwójki dzieci to pikuś. Pan pikuś.

ALe zanim zeszło znieczulenie skoczyłam po leki i zjadłam śniadanko oraz przywlokłam paczkę Ptasiego Mleczka :) Jest good :)

NIe mam namiarów na Pana, ale wiem , że siedzi w Rentgenie na Bielanach jakby co :):)

Przeczytal na karcie : obce ciało i popatrzył mi głęboko w oczy. Na to ja powiedziełam :

- szkoda, że tylko w stopie :)

Wiesz, mnie to mogą rękę uciąć - dopiero jak sprawa dotyczy moich dzieci to wymiękam :)

NIe mam namiarów na Pana, ale wiem , że siedzi w Rentgenie na Bielanach jakby co :):)

Przeczytal na karcie : obce ciało i popatrzył mi głęboko w oczy. Na to ja powiedziełam :

Wiesz, mnie to mogą rękę uciąć - dopiero jak sprawa dotyczy moich dzieci to wymiękam :)

wiem, wiem - mnie ostatnio urąbał szerszeń i leciałam do szpitala z przerażoną córeczką bo nie miałam jej komu zostawić i miała takie przerażnie w oczkach że szpital, że nikt mnie nie chce przyjąć, że to tyle trwało..... :evil:

a ty z obcym ciałem ale z humorem wciąż.... :wink: :wink:

Oj, wiem jak boli znieczulenie w stope, mialam kiedys w piete robione i... przy pierwszym zastrzyku kopnelam pana w brzuch. :-? A potem jak schodzi to jest kanal najgorszy. Walnij banie i idz spac. :wink: I juz sobie nic nie wbijaj please. 8)

Postaram nic sobie nie wbić :):)

Ja miałam znieczulenie trochę pomyżej pięty, ale również w Achillesa ... średnie uczucie :):)

A teraz pobojeć musi, ale mam coldpack to sobie zaraz ochłodzę i będzie lepiej.

Noooo i już jestem po konsultkcji z Doktorem Kamykiem i wszystko wiem, więc mam pełną obsługe :):)

Najbardziej mnie rozwaliły przypadki jakie sobie poobserwowałam : pobici ludzie, facet z raną od noża z krwią cieknąca po nogach - to mnei ścięło i chyba się rzeczywiście prześpię :):)

wiem, wiem - mnie ostatnio urąbał szerszeń i leciałam do szpitala z przerażoną córeczką bo nie miałam jej komu zostawić i miała takie przerażnie w oczkach że szpital, że nikt mnie nie chce przyjąć, że to tyle trwało..... :evil:

a ty z obcym ciałem ale z humorem wciąż.... :wink: :wink:

Och szpital to nie miejsce dla dziecka... to prawda ...

A jajca to były niezłe.

Pani chirurg stwierdziła, że muszę coś "ugrać" od męża - przeszkoliła mnie co mam mówić, żeby "ugrać" więcej :):)

Zabawnie było - serio. Gdyby nie te przypadki wokół..starzy ludzie prawie przezroczyści na łóżkach .. ehh..

OK, to ja jestem Twoim synkiem - mamusiu, skad sie biora fale? :lol: :lol: :lol: Slucham...

Kochanie wieje wiaterek i dmucha w wodę i wtedy robią się fale :lol: :wink:

dzień dobry

Nefcia jak dobrze że już po wszystkim a na drugi raz proszę Cie nie czekaj do następnego dnia tylko od razu idź do lekarza co :roll: