lidszu 07.07.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Nefcia, cieszę się, że udało się to cholerstwo wyjąć i że obsługa w Bielańskim taka fajna (zapamiętam sobie ) i nie wbijaj już sobie żadnych rzeczy, bo my tu z padniemy z zamartwiania się Małgoś, dziecku trzeba tłumaczyć różne rzeczy zgodnie z jego wiekiem, tak aby zrozumiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 No ja rozumiem, ale chyba nie powinno sie klamac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 07.07.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 O kurde jakaś chirurgiczna masakra mnie ominęła Nefcianie daj się i zdrowiej szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 O kurde jakaś chirurgiczna masakra mnie ominęła Nefcianie daj się i zdrowiej szybciutko Właśnie sie przespałam Boli jak cholera, ale trudno - musze przecierpieć. Z drugiej strony to 1000000 przyjemniejsze niż dentysta Nawet praktykantki ćwiczące na mnie zastrzyki :) Wkurza mnie tylko , że chwilę będe uziemiona zamiast np. pojechać do Zuzanki Ale już teraz z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 07.07.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Na wszelki wypadek wytrzep wszystkie łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Na wszelki wypadek wytrzep wszystkie łóżka Kuźwa, bo igły to sie wyjmuje nad stołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Na wszelki wypadek wytrzep wszystkie łóżka Kuźwa, bo igły to sie wyjmuje nad stołem Przetrzep mu tylek jak wroci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Mam to na zdjęciu Drogo będzie kosztowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Biedaczysko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 07.07.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Przemoc wisi w powietrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 dobre macie skojarzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.07.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Ale Ty jesteś dzielna kobieta Tylko nie doczytałam jak to się stało Ale masz rację, że już z górki...trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 07.07.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Cześć Wszystkim! Sorry za wścibstwo ale jak Nefcia igła cisie wbiła i to aż tak , zgroza i bardzo współczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Cześć Wszystkim! Sorry za wścibstwo ale jak Nefcia igła cisie wbiła i to aż tak , zgroza i bardzo współczuje Już po strachu Nefcia się gwałtownie podniosła z sofy, a w kapę na sofie była wbita igła, ktorej nie widziała. I sie igła wbiłai złamała po drodze. Ale już ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 To jest tak jak sie chlopy za szycie wezma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 07.07.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 No kuźwa kto zostawia igły na kanapie opierdziel sie należy ,żeby mi to było przed ostatni raz . Znam przypadek ze igłę wyciągali elektromagnesem bo weszła gdzies w głąb to jest niebezpieczne jak cholera uwazaj sie zlituj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.07.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 No ja rozumiem, ale chyba nie powinno sie klamac... ale jakie kłamać Małgoś dwulatek nie zrozumie wykładu o obrotach ziemi i zjawiskach fizycznych prosta łatwa i możliwa do przyjęcia przez dziecko informacja - skoro wieje wiaterek to tworzą się fale to jest to co dwulatek zrozumie będzie starszy to będzie dostawał odpowiedzi bardziej ścisłe i szczegółowe i powiem Ci że skąd się biorą fale to pikuś w porównaniu z wytłumaczeniem czemu ma dziurkę w brzuszku i czemu ja też mam - żeby nie było chodzi o pępek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 No kuźwa kto zostawia igły nakanapie opierdziel sie należy ,żeby mi to było przed ostatni raz . Znamprzypadek zeigłę wyciągalielektromagnesembo weszła gdzies w głąb to jest niebezpiecznejak cholera uwazaj sie zlituj Kto ? Mój małżoneczek :) U mnie nie była tak głęboko, choć przed wyjęciem po zdjęciach mnie pani chrurg postraszyła, ż ejak nie wyjdzie to mnie położą i pod rentgenem będa wyciągać Ale ją namówiłam, żeby się postarała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 07.07.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 No kuźwa kto zostawia igły nakanapie opierdziel sie należy ,żeby mi to było przed ostatni raz . Znamprzypadek zeigłę wyciągalielektromagnesembo weszła gdzies w głąb to jest niebezpiecznejak cholera uwazaj sie zlituj Kto ? Mój małżoneczek :) U mnie nie była tak głęboko, choć przed wyjęciem po zdjęciach mnie pani chrurg postraszyła, ż ejak nie wyjdzie to mnie położą i pod rentgenem będa wyciągać Ale ją namówiłam, żeby się postarała A po co muigły??? Ja szyję alejestem cywilizowany i siadam do maschiny chyba ze jakies voodu wchodziło w grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 No ja rozumiem, ale chyba nie powinno sie klamac... ale jakie kłamać Małgoś dwulatek nie zrozumie wykładu o obrotach ziemi i zjawiskach fizycznych prosta łatwa i możliwa do przyjęcia przez dziecko informacja - skoro wieje wiaterek to tworzą się fale to jest to co dwulatek zrozumie będzie starszy to będzie dostawał odpowiedzi bardziej ścisłe i szczegółowe i powiem Ci że skąd się biorą fale to pikuś w porównaniu z wytłumaczeniem czemu ma dziurkę w brzuszku i czemu ja też mam - żeby nie było chodzi o pępek No dooooobra, ja tam nie wiem. Mnie sie wydaje, ze fale trudniejsze, bo tego poprostu nikt nie wie z cala pewnoscie - ogladalam kiedys dwugodzinny film o tym i dalej glupia jestem i nie wiem, co bym odpowiedziala... A o rozmiarze to raczej wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts