Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Nefcia, cieszę się, że udało się to cholerstwo wyjąć i że obsługa w Bielańskim taka fajna (zapamiętam sobie :wink: :lol: )

i nie wbijaj już sobie żadnych rzeczy, bo my tu z padniemy z zamartwiania się

Małgoś, dziecku trzeba tłumaczyć różne rzeczy zgodnie z jego wiekiem, tak aby zrozumiało

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O kurde jakaś chirurgiczna masakra mnie ominęła :o

Nefcianie daj się i zdrowiej szybciutko

Właśnie sie przespałam :)

Boli jak cholera, ale trudno - musze przecierpieć.

Z drugiej strony to 1000000 przyjemniejsze niż dentysta :)

Nawet praktykantki ćwiczące na mnie zastrzyki :):)

Wkurza mnie tylko , że chwilę będe uziemiona zamiast np. pojechać do Zuzanki :(

Ale już teraz z górki :)

Cześć Wszystkim! Sorry za wścibstwo ale jak Nefcia igła cisie wbiła i to aż tak :o , zgroza i bardzo współczuje

Już po strachu :)

Nefcia się gwałtownie podniosła z sofy, a w kapę na sofie była wbita igła, ktorej nie widziała.

I sie igła wbiłai złamała po drodze.

Ale już ok :)

No ja rozumiem, ale chyba nie powinno sie klamac... :roll: :roll: :roll:

ale jakie kłamać Małgoś :o dwulatek nie zrozumie wykładu o obrotach ziemi i zjawiskach fizycznych prosta łatwa i możliwa do przyjęcia przez dziecko informacja - skoro wieje wiaterek to tworzą się fale to jest to co dwulatek zrozumie :lol: :wink: będzie starszy to będzie dostawał odpowiedzi bardziej ścisłe i szczegółowe

i powiem Ci że skąd się biorą fale to pikuś w porównaniu z wytłumaczeniem czemu ma dziurkę w brzuszku i czemu ja też mam - żeby nie było chodzi o pępek :lol: :lol: :lol:

No kuźwa kto zostawia igły nakanapie :evil: opierdziel sie należy :-? ,żeby mi to było przed ostatni raz :wink: . Znamprzypadek zeigłę wyciągalielektromagnesembo weszła gdzies w głąb to jest niebezpiecznejak cholera uwazaj sie zlituj

Kto ? Mój małżoneczek :):)

U mnie nie była tak głęboko, choć przed wyjęciem po zdjęciach mnie pani chrurg postraszyła, ż ejak nie wyjdzie to mnie położą i pod rentgenem będa wyciągać :) Ale ją namówiłam, żeby się postarała :)

No kuźwa kto zostawia igły nakanapie :evil: opierdziel sie należy :-? ,żeby mi to było przed ostatni raz :wink: . Znamprzypadek zeigłę wyciągalielektromagnesembo weszła gdzies w głąb to jest niebezpiecznejak cholera uwazaj sie zlituj

Kto ? Mój małżoneczek :):)

U mnie nie była tak głęboko, choć przed wyjęciem po zdjęciach mnie pani chrurg postraszyła, ż ejak nie wyjdzie to mnie położą i pod rentgenem będa wyciągać :) Ale ją namówiłam, żeby się postarała :)

A po co muigły??? Ja szyję alejestem cywilizowany i siadam do maschiny chyba ze jakies voodu wchodziło w grę :lol:

No ja rozumiem, ale chyba nie powinno sie klamac... :roll: :roll: :roll:

ale jakie kłamać Małgoś :o dwulatek nie zrozumie wykładu o obrotach ziemi i zjawiskach fizycznych prosta łatwa i możliwa do przyjęcia przez dziecko informacja - skoro wieje wiaterek to tworzą się fale to jest to co dwulatek zrozumie :lol: :wink: będzie starszy to będzie dostawał odpowiedzi bardziej ścisłe i szczegółowe

i powiem Ci że skąd się biorą fale to pikuś w porównaniu z wytłumaczeniem czemu ma dziurkę w brzuszku i czemu ja też mam - żeby nie było chodzi o pępek :lol: :lol: :lol:

No dooooobra, ja tam nie wiem. Mnie sie wydaje, ze fale trudniejsze, bo tego poprostu nikt nie wie z cala pewnoscie - ogladalam kiedys dwugodzinny film o tym i dalej glupia jestem i nie wiem, co bym odpowiedziala... A o rozmiarze to raczej wiem. :lol: :lol: :lol: