rasia 08.07.2009 01:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Czesc Szczesliwy Stozku Siana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 08.07.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 łooooooooooo no i doczytałam jak dziś noga dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.07.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 No właśnie co z nogom Siemano!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.07.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Cześć Nefciu. Jak się dzisiaj czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.07.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 dzień dobry Nefcia nie trzymaj nas w niepewności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.07.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Dzień dobry nocnemu markowi jak dzisiaj samopoczucie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 08.07.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Cze Nefcia! Coś Ty tam znowu nawyprawiała ...robić ci się nie chce czy jak?? Mam nadzieję, że jest już lepiej i tak strasznie nie boli Jakby co zaległości nadrabiam Pozdróweczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.07.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Jest ok - pani chirurg sie dobrze sprawił. NIc sie nie dzieje z nogą - zminiłam opatrunek, posmarowałam maścią, grzecznie biorę antybiotyk - i wszystko gra :) Dziś sobie leżę na sofce i pracuję z domu - choć szczerze mówiąc mogłabym pobrykac już Zdecydowanie boli mniej niż wczoraj. Dzięki za troskę wszytkim serdecznie Kochani jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.07.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Nefcia, przynajmniej mialas zabieg w dniu pogrzebu Michaela Jacksona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.07.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Nefcia, przynajmniej mialas zabieg w dniu pogrzebu Michaela Jacksona. nooo ja tam nie wiem czy to Nefcię pocieszy cześć chwile mnie brakło a tu kuku se zrobiłaś cieszę się, że wszystko już w porządku, a chwila odpoczynku na sofce z ptasim mleczkiem jeszcze nikomu nie zaszkodziła.... no może tym odchudzalskim. Mysiaaaaa.... a po czamu to rozpierduchę na tarasie robisz, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.07.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Cześć Neferciu, wiesz już, że będę na krótkich wakacjach w Wawie?? Szykuj sie, bo jak obiecałam kiedyś, to tej łazienki nie podaruję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.07.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 A ja ja widzialam jedna i druuuuga. Na zywca kamienie wygladaja 100 razy lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.07.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 no toż właśnie dlatego muszę to zobaczyć I posłuchać tego głosu z bajki na żywo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.07.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 [quote name="nitubaga Mysiaaaaa.... a po czamu to rozpierduchę na tarasie robisz, hę?potomu szto ja lew tołstoj Nituszka stary taras mi się znudził ;)Wiesz, ja lubie zmianyA tak na serio to był kopnięty troche nie w tą strone i stąd teraz mamy opóźnienia z wylewkami, bo ponieważ woda mi ciekła na chudzielca w chałpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.07.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Ale uprzedzam, ze od Nefci w ogole sie nie chce wyjezdzac. Mozesz juz zostac na zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.07.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 [quote name="nitubaga Mysiaaaaa.... a po czamu to rozpierduchę na tarasie robisz, hę?[/quote] potomu szto ja lew tołstoj Nituszka stary taras mi się znudził ;)Wiesz, ja lubie zmiany A tak na serio to był kopnięty troche nie w tą strone i stąd teraz mamy opóźnienia z wylewkami, bo ponieważ woda mi ciekła na chudzielca w chałpie aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Dario - Małgoś ma rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.07.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 mąż mnie za włosy wyciągnie jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.07.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Eeee tam, nie wiesz, jaka ona ma wredna kote - obroni Cie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.07.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Dario Nefcia ma głos jak Syrena mąż Twój też zostać zapragnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.07.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 mówisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts