Nefer 06.02.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Odpoczywaj, Wojowniczko, nabieraj sił i .... do boju!!!! Tak mi mów :) To ostatni urlop przez kojemne .....naście lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Neferku jedź do Zakopca wypocznij bo jeszcze sie nawalczysz na tej budowie... Się wykasuję Grzańcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Nererciu dzięki tobie mam nowy zwyczaj ..... łózkowy. Wieczorkiem, w łóziu, po siusiu i paciorku lekturka reality szoł Nefer w akcji: Ja wam .....pokażę!!! Bosko ŁAAAAAAAA - nowa świecka tradycja ? No i jak tu nie pisać dziennika ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Pozdrowienia dla teściowej!!!! zaluje ze nie widzialam tej akcji :) Zieloniutka MOgę WAS umówić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.02.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 A somsiad to chyba jeszcze nie wie z kim zadziera. Neferciu, odpoczywaj i zbieraj siły, bo Ci się przydadzą! Teraz to chyba już ruszyliście jak z kopyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 A somsiad to chyba jeszcze nie wie z kim zadziera. Neferciu, odpoczywaj i zbieraj siły, bo Ci się przydadzą! Teraz to chyba już ruszyliście jak z kopyta. NO somsiad ma letko przerąbane. Bardzo boi się psa mojej teściowej - a właściwie boi, że nasz bullterierek zje przez siatkę jego kundelka No nie wiem czy nie zje.... ale co piesek winny ? Fakt, że napierd....a non stop i drażni bullterierka, który jest jak tonąca krowa. Działka wygląda jak po przejściu tajfunu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 06.02.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Chłopcy własnie rozwalili chałupkę. Szkoda, że razem z nią rozwalili licznik, który miał byc przełożony do zasialania budowy. Brawo. 3000 - drewno. Mam 14 ton piachu, stal i przyjechały bloczki fundamentowe Się dzieje, nie ? Nefer ty na prawdę budujesz!!!! Koniec świata, a ja myślałam, ze to sen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Chłopcy własnie rozwalili chałupkę. Szkoda, że razem z nią rozwalili licznik, który miał byc przełożony do zasialania budowy. Brawo. 3000 - drewno. Mam 14 ton piachu, stal i przyjechały bloczki fundamentowe Się dzieje, nie ? Nefer ty na prawdę budujesz!!!! Koniec świata, a ja myślałam, ze to sen no to jest nas dwie co nie mogą uwierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.02.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Fajny sąsiad, nie ma co On jeszcze nie wie co go czeka Zaraz spusci z tonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KacMar 06.02.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 KacMar - kurde, się rzekło :) Obiecałam to obiecałam - musi się udać i zdjątko będzie Neferku jedź do Zakopca wypocznij - sylvia1 ma zdecydowanie racje. Zdjątko może poczekać , ważny jest gest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 06.02.2008 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Jak bal to bal, speciality for youhttp://www.anona.com.pl/obrazki/galeria/bal/bal2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.02.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Szczęściara, lepiej szukać drabiny niż igły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-mam niebieski dach 07.02.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Nefer. Jesteś wielka , łyknęłam na raz cały dziennik,(jak powieść) gratuluję samozaparcia, poradziłaś sobie z urzędami, to budowa i wykonawcy będą dla Ciebie pestką. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 07.02.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Nefer a ja już w tym dole dach widzę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.02.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Nefer a ja już w tym dole dach widzę!! to powiedz mi Kochana jaki ma kolor, bo brak koncepcji na to jeszcze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.02.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Nefer. Jesteś wielka , łyknęłam na raz cały dziennik,(jak powieść) gratuluję samozaparcia, poradziłaś sobie z urzędami, to budowa i wykonawcy będą dla Ciebie pestką. Powodzenia. Dzięki Marteczko za dobre słowo - tyle pozytywnej energii :) To się nie może nie udać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.02.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Szczęściara, lepiej szukać drabiny niż igły Oabwiam się , że drabina dokończyła żywota w ognisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.02.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Fajny sąsiad, nie ma co On jeszcze nie wie co go czeka Zaraz spusci z tonu Belfer :) Verunia, zaglądałam do Towjego dziennika :) Faaajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.02.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Rozdziewiczyłaś działkę Teraz to napewno coś tam urośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Fajny sąsiad, nie ma co On jeszcze nie wie co go czeka Zaraz spusci z tonu Belfer :) Verunia, zaglądałam do Towjego dziennika :) Faaajnie I u ciebie zaraz będzie fajnie. W ogrodzie juz masz fajnie- są drzewka, krzaczory a nie jak u mnie sciernisko, bałagan i kopce ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts