malgos2 12.07.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Ciekawe to jest z tym limitem. Szkoda, ze nie wpadlam na to, zeby tam zalozyc konto jak jeszcze mialam pieniadze. Teraz to mi zdolnosc chyba opadla do kostek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.07.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Cześć Neferko Pytanko mam - ten debet to w Nordei chcesz wziąć, czy jeszcze jakiś bank ma taką ofertę? W Nordea Słonko. Mam tam wszystkie papiery, więc mniej załatawiania. I mam dobrą pozycję jako klient. Dzięki Słonko A zdradzisz jeszcze, jako klient, stopień zadowolenia z całokształtu usług? W skali 1-10 najmniej 9 (ale 10 jeszcze nikt nie zdobył ) Wielkie dzięki Dobra Kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.07.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 a mój pies sie wlasnie w jakims scierwie wytarzal. chyba juz czas ją na parówke przerobic Może w nocy popada ... to go wymyje .. taaaa, mój mąz przemyślnie zabrał psa do domu co by go póóóózniej wykąpać. to była masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.07.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 a mój pies sie wlasnie w jakims scierwie wytarzal. chyba juz czas ją na parówke przerobic Może w nocy popada ... to go wymyje .. taaaa, mój mąz przemyślnie zabrał psa do domu co by go póóóózniej wykąpać. to była masakra Facet psa zrozumie zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.07.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 a mój pies sie wlasnie w jakims scierwie wytarzal. chyba juz czas ją na parówke przerobic Może w nocy popada ... to go wymyje .. taaaa, mój mąz przemyślnie zabrał psa do domu co by go póóóózniej wykąpać. to była masakra Trzeba było spylić - na leżaczek na budowę - niech się kiszą sami w smrodzie - why not ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.07.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Nefcia, a w tej Nordei musisz miec tokena, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.07.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Wielkie dzięki Dobra Kobieto Jakby Ci się chciało przejechać się na Kasprowicza to dam CI moje namiary - tam przepadają za mną , więc życie będzie prostsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.07.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Nefcia, a w tej Nordei musisz miec tokena, tak? nie , masz 3 metody do wyboru : - token - karta z kodami - podpis elektronicznny. Ja mam wersję 2 , małż wersję 1 ( ale ten token jest stanowczo za duży jak na moje oko...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.07.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Nefcia, a w tej Nordei musisz miec tokena, tak? nie , masz 3 metody do wyboru : - token - karta z kodami - podpis elektronicznny. Ja mam wersję 2 , małż wersję 1 ( ale ten token jest stanowczo za duży jak na moje oko...) No wlasnie ja mam tokena w fundacjowym koncie i tak go nie lubie, ze bym go najchetniej wywalila przez okno. Musze sie przyjrzec temu, bo mi Millenium ostatnio tak podkrecilo srube, ze chyba sie od nich wyniose. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.07.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 W każdej chwili możesz zmienić token na kartę. Mój mąż bezrozumnie tez wziął token - jak go zobaczył to się załamał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.07.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 ja zrezygnowalam z tokena w Nordei bo jest za drogi! a tych zdrapek nie nawidze mimo to Nordea jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.07.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Tylko w BRE dla firm maja w miare te tokeny dzialajace. Ja mam z Lukasa i kuzwa mryga, mryga i zanim zdazysz wpisac cyferki, to numerek przeskakuje, kurwicy mozna dostac. Wyglada, ze ta Nordea calkiem niedroga jest... A powiedz - wychodza z jakimis propozycjami sami z siebie? Bo to mi sie tylko w Millenium podobalo, ze co jakis czas proponowali mi: podpisz tu, a dostaniesz debet albo karte albo cos... Bez wychodzenia z domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.07.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Tylko w BRE dla firm maja w miare te tokeny dzialajace. Ja mam z Lukasa i kuzwa mryga, mryga i zanim zdazysz wpisac cyferki, to numerek przeskakuje, kurwicy mozna dostac. Wyglada, ze ta Nordea calkiem niedroga jest... A powiedz - wychodza z jakimis propozycjami sami z siebie? Bo to mi sie tylko w Millenium podobalo, ze co jakis czas proponowali mi: podpisz tu, a dostaniesz debet albo karte albo cos... Bez wychodzenia z domu. Mam firmowy BRE z tokenem - ten jest ok., to prawda Nordea mi dupy nie zawraca, bo mam chyba wszystkie możliwe produkty , a jak chce sobie coś nowego zrobić to robię przez internet :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.07.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Jeszcze ich zupelnie nie probowalam. Rozwazalam przy kredycie, ale oni brali 50% z umow o dzielo, wiec odpadlam sromotnie w przedbiegach. Ale zeby konto miec... Why not? Tyle tylko, ze wlasnie zaplacilam Millenium prowizje 1% za rok debetu z gory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.07.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Musisz sobei na spoko porównać oferty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.07.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 sssssss, jaki ból. Z bankami to niezbyt fajnie teraz jest. oni znów rządzą, a klient mały jak mrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.07.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 sssssss, jaki ból. Z bankami to niezbyt fajnie teraz jest. oni znów rządzą, a klient mały jak mrówka ALeż oni kochają takich klientów jak ja i mój małż - umowa o pracę na czas nieokreślony od wieeelu lat... stałe, kontrolowane przez nich dochody, nieruchomość jako zabezpieczenie - miodzio Nic tylko kroić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.07.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 sssssss, jaki ból. Z bankami to niezbyt fajnie teraz jest. oni znów rządzą, a klient mały jak mrówka ALeż oni kochają takich klientów jak ja i mój małż - umowa o pracę na czas nieokreślony od wieeelu lat... stałe, kontrolowane przez nich dochody, nieruchomość jako zabezpieczenie - miodzio Nic tylko kroić taaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.07.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Jedyny bank na swiecie, ktory tego nie docenia to PKO BP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.07.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Jedyny bank na swiecie, ktory tego nie docenia to PKO BP. I PKO SA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts