Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Neferko :D

Pytanko mam - ten debet to w Nordei chcesz wziąć, czy jeszcze jakiś bank ma taką ofertę? :roll:

W Nordea Słonko. Mam tam wszystkie papiery, więc mniej załatawiania. I mam dobrą pozycję jako klient.

Dzięki Słonko :lol:

A zdradzisz jeszcze, jako klient, stopień zadowolenia z całokształtu usług?

W skali 1-10 najmniej 9 (ale 10 jeszcze nikt nie zdobył :))

Wielkie dzięki Dobra Kobieto :D

a mój pies sie wlasnie w jakims scierwie wytarzal. chyba juz czas ją na parówke przerobic :roll:

Może w nocy popada ... to go wymyje ..

taaaa, mój mąz przemyślnie zabrał psa do domu co by go póóóózniej wykąpać. to była masakra

Trzeba było spylić - na leżaczek na budowę - niech się kiszą sami w smrodzie - why not ? :)

Nefcia, a w tej Nordei musisz miec tokena, tak? :roll: :roll: :roll:

nie , masz 3 metody do wyboru :

- token

- karta z kodami

- podpis elektronicznny.

Ja mam wersję 2 , małż wersję 1 ( ale ten token jest stanowczo za duży jak na moje oko...)

Nefcia, a w tej Nordei musisz miec tokena, tak? :roll: :roll: :roll:

nie , masz 3 metody do wyboru :

- token

- karta z kodami

- podpis elektronicznny.

Ja mam wersję 2 , małż wersję 1 ( ale ten token jest stanowczo za duży jak na moje oko...)

No wlasnie ja mam tokena w fundacjowym koncie i tak go nie lubie, ze bym go najchetniej wywalila przez okno. Musze sie przyjrzec temu, bo mi Millenium ostatnio tak podkrecilo srube, ze chyba sie od nich wyniose. :-?

:lol: :lol: :lol: Tylko w BRE dla firm maja w miare te tokeny dzialajace. Ja mam z Lukasa i kuzwa mryga, mryga i zanim zdazysz wpisac cyferki, to numerek przeskakuje, kurwicy mozna dostac.

Wyglada, ze ta Nordea calkiem niedroga jest... :roll: :roll: :roll: A powiedz - wychodza z jakimis propozycjami sami z siebie? Bo to mi sie tylko w Millenium podobalo, ze co jakis czas proponowali mi: podpisz tu, a dostaniesz debet albo karte albo cos... :roll: :roll: :roll: Bez wychodzenia z domu. 8)

:lol: :lol: :lol: Tylko w BRE dla firm maja w miare te tokeny dzialajace. Ja mam z Lukasa i kuzwa mryga, mryga i zanim zdazysz wpisac cyferki, to numerek przeskakuje, kurwicy mozna dostac.

Wyglada, ze ta Nordea calkiem niedroga jest... :roll: :roll: :roll: A powiedz - wychodza z jakimis propozycjami sami z siebie? Bo to mi sie tylko w Millenium podobalo, ze co jakis czas proponowali mi: podpisz tu, a dostaniesz debet albo karte albo cos... :roll: :roll: :roll: Bez wychodzenia z domu. 8)

Mam firmowy BRE z tokenem - ten jest ok., to prawda :)

Nordea mi dupy nie zawraca, bo mam chyba wszystkie możliwe produkty :) , a jak chce sobie coś nowego zrobić to robię przez internet :):)

sssssss, jaki ból. Z bankami to niezbyt fajnie teraz jest. oni znów rządzą, a klient mały jak mrówka

ALeż oni kochają takich klientów jak ja i mój małż - umowa o pracę na czas nieokreślony od wieeelu lat... stałe, kontrolowane przez nich dochody, nieruchomość jako zabezpieczenie - miodzio :) Nic tylko kroić :)

sssssss, jaki ból. Z bankami to niezbyt fajnie teraz jest. oni znów rządzą, a klient mały jak mrówka

ALeż oni kochają takich klientów jak ja i mój małż - umowa o pracę na czas nieokreślony od wieeelu lat... stałe, kontrolowane przez nich dochody, nieruchomość jako zabezpieczenie - miodzio :) Nic tylko kroić :)

taaaa