Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja mam konto w PKO BP zalozona z mama, zakladalysmy ze 100 lat temu i tak zostalo. Na przelewach z firmy za moje umowy bylo napisane moje nazwisko, ale na wyciagu za cholere sie nie dalo udowodnic, ze to sa moje pieniadze (kiedy chodzilo o kredyt to bylo wazne). Nie bylo ludzkiej sily, dobrze ze mbank odpuscil. Dostep do netu jest na mnie, bo mamie sie nie chcialo isc tego podpisac, ale zdrapki przychodza na jej nazwisko. Wszystko maja tam tak popieprzone, ze szkoda gadac. Kiedys mialam vise classic taka ni to debetowa ni to kredytowa. Przestalam z niej korzystac i nie chcialo mi sie jej odbierac z banku (chyba jedyny bank, ktory nie wysyla kart, bo sa juz aktywowane i trzeba isc odebrac) i do mojej mamy przyszedl list, ze karta na nia czeka. Bo to jest taki problem zobaczyc, jak kto ma na imie. :-?

dobry wieczór

Kasia daj spokój mnie nigdy nic za friko nie spadło nie ma obawy auto tym bardziej nie spadnie :lol: :lol: :lol:

a co do banków to ja mimo wszystko lubię moje ING a pod PKO to chętnie jakąś domowej produkcji bombeczkę bym podłożyła :evil:

My też na ING raczej nie narzekamy - i frmowe, i domowe tak sobie siedzi i jest zupełnie nienerwowo - internet bez problemów, żaden token czy karta bo to staroć, ale proste kody smsowe i to chyba najlepsze dziś rozwiązanie jest. Zresztą w millenium też są kody smsowe, bo tam akurat mamy skumulowane nasze słodkie kredyty - i ci nas doją :wink:

Złozyłam dziś o wypis z rejestru gruntów. Powiem, że poruszam sie w tych urzędach jak ryba w wodzie :)

Dziś znowu zagięłam panią w okienku - oooo po takiej szkole niełatwo mnie zbyć :):)

Jutro papiery ze spółdzieln powinny być gotowe.

Pani z banku dziś zadzwoniła (pochwaliłam za wcześniej) że w mojej umowie kredytowej nie ma daty zakończnia inwestycji...

Cóż - powiedziałam - jak mogę wybierać to ustawmy się na za rok :):)

Za chwilę dostałam maila, że mam 3 mce od daty końcowej w harmonogramie prac na dostarczenie dokumnetów o zamknięciu budowy.

Szkoda, że nie wiedziałam, bo pan mnie obsługujący twierdził, że te daty nie są w ogóle istotne i stosuje się do transz :):):):)

Cóżżżżz.....

Jakieś niedopatrzenie ..upssss.... nie mój problem ? No właśnie ... A teraz już szybciutko musimy sie spotkać. Zaaaaara - teraz to przyjadę jak skompletuję wszystkie dokumenty, bonie będę dymać pińcet razy :)