malgos2 12.07.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Jedyny bank na swiecie, ktory tego nie docenia to PKO BP. I PKO SA No patrz, czyli maja cos ze soba wspolnego. Jak mi zaloza jakis inny bankomat na osiedlu to od nich uciekne gdzie pieprz rosnie. Niestety zawsze mi na taksowke rano brakuje gotowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.07.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Jedyny bank na swiecie, ktory tego nie docenia to PKO BP. pkobp to niczego nie docenia. dla nich to od zawsze jestem nizszym ranga posiadaczem konta małzenskiego. Nie moge zmienic nawet adresu, choc teoretikli konto jest wspólne na równych prawach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.07.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Konto jest tego, kto więcej zarabia i jest na miejscu 1 na wniosku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.07.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Konto jest tego, kto więcej zarabia i jest na miejscu 1 na wniosku no tak reszta to smiec, a wspólnota majątkowa to czysta mżonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.07.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Ja mam konto w PKO BP zalozona z mama, zakladalysmy ze 100 lat temu i tak zostalo. Na przelewach z firmy za moje umowy bylo napisane moje nazwisko, ale na wyciagu za cholere sie nie dalo udowodnic, ze to sa moje pieniadze (kiedy chodzilo o kredyt to bylo wazne). Nie bylo ludzkiej sily, dobrze ze mbank odpuscil. Dostep do netu jest na mnie, bo mamie sie nie chcialo isc tego podpisac, ale zdrapki przychodza na jej nazwisko. Wszystko maja tam tak popieprzone, ze szkoda gadac. Kiedys mialam vise classic taka ni to debetowa ni to kredytowa. Przestalam z niej korzystac i nie chcialo mi sie jej odbierac z banku (chyba jedyny bank, ktory nie wysyla kart, bo sa juz aktywowane i trzeba isc odebrac) i do mojej mamy przyszedl list, ze karta na nia czeka. Bo to jest taki problem zobaczyc, jak kto ma na imie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.07.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 dobry wieczór Kasia daj spokój mnie nigdy nic za friko nie spadło nie ma obawy auto tym bardziej nie spadnie a co do banków to ja mimo wszystko lubię moje ING a pod PKO to chętnie jakąś domowej produkcji bombeczkę bym podłożyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.07.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 My też na ING raczej nie narzekamy - i frmowe, i domowe tak sobie siedzi i jest zupełnie nienerwowo - internet bez problemów, żaden token czy karta bo to staroć, ale proste kody smsowe i to chyba najlepsze dziś rozwiązanie jest. Zresztą w millenium też są kody smsowe, bo tam akurat mamy skumulowane nasze słodkie kredyty - i ci nas doją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.07.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Nie ufam Sms-om ... po aferze gruntowej Leppera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.07.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Niezly tekst przeczytalam na forum GW a propos komorek Rydzyka: Gdyby tak jeszcze o.Rydzyk założył ogólnopolską sieć szkół NAUKI JAZDY - może wreszcie Kaczyński zdecydowałby się na zrobienie prawa jazdy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.07.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Podobno, jak będzie zajęte, to leci różaniec z taśmy, a oprócz tego mają do ściągnięcia fajne gry Java (Św. Jerzy vs. Smok - The Ultimate Chalenge) i mixy pieśni religijnych kao dzwonki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.07.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 A Ty se robisz jaja z pogrzebu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.07.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Na pogrzebie bedziemy tanczyc, ale to nie tak predko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.07.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Złozyłam dziś o wypis z rejestru gruntów. Powiem, że poruszam sie w tych urzędach jak ryba w wodzie Dziś znowu zagięłam panią w okienku - oooo po takiej szkole niełatwo mnie zbyć :) Jutro papiery ze spółdzieln powinny być gotowe. Pani z banku dziś zadzwoniła (pochwaliłam za wcześniej) że w mojej umowie kredytowej nie ma daty zakończnia inwestycji... Cóż - powiedziałam - jak mogę wybierać to ustawmy się na za rok :) Za chwilę dostałam maila, że mam 3 mce od daty końcowej w harmonogramie prac na dostarczenie dokumnetów o zamknięciu budowy. Szkoda, że nie wiedziałam, bo pan mnie obsługujący twierdził, że te daty nie są w ogóle istotne i stosuje się do transz :):) Cóżżżżz..... Jakieś niedopatrzenie ..upssss.... nie mój problem ? No właśnie ... A teraz już szybciutko musimy sie spotkać. Zaaaaara - teraz to przyjadę jak skompletuję wszystkie dokumenty, bonie będę dymać pińcet razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.07.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 No, no... Pani Nefer widze trzesie cala Warszawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.07.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Nefcia, dajesz czadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.07.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Oj miałam trening przy PnB - dość ostry , więc tera niełatwo mnie przeczołgac Walczę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.07.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Czesc Neferko! Buziaki posylam. Walcz... walcz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.07.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Czesc Neferko! Buziaki posylam. Walcz... walcz... I wzajemnie Już mi sie ckni za Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.07.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Czesc Neferko! Buziaki posylam. Walcz... walcz... I wzajemnie Już mi sie ckni za Tobą I wzajemnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.07.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 .... noooo tej ryby w wodzie to strasznie zazdroszcze ja tam czasem ma skrupuły ..... niby bestia... a jednak jakaś wydygana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts