nitubaga 13.07.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 No to jak kuper za bardzo zostanie to wiesz ...masz mój numer :) aaaaaaaaaa bedziesz kopać czy głaskać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.07.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Tylko Cie zmotywuję :) Aby to zrobić trzeba znaleźć powód pozostawania kupra a potem dobrac metodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.07.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Tylko Cie zmotywuję :) Aby to zrobić trzeba znaleźć powód pozostawania kupra a potem dobrac metodę noooo taaaa to mi głaskaniem nie pachnie ale może jeszcze jakowaś inna metoda się jeszcze wykluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.07.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.07.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 i sie porobilo na gaz kurna nie miałem nioo..na cale scynscie jush dzisiaj polecialo kilka ..zlociszkuff..z dwóch buduff Taaak wiemy cos o płynności Będzie dobrze Nooooo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.07.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 dobry wieczór Nitusia Ty ten kuper to ciągnij do przodu bo jak Nefcia ze szpica pociągnie to smutek w ramach motywacji Nefcia jak tam papierowa wojna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Zaświadczenie ze Spółdzielni do banku - jest Zaświadczenie ze Spółdzielni do Ksiąg Wieczystych - jest Zaświadczenie o zarobkach moje - jest Zaświadczenie o zarobkach małża - jest Kopie wszystkiego - wykonane w ilości sztuk 3 Zaświadczenie o niezaleganiu (?) z czynszem - będzie Odpis z rejestru gruntów - czekam W czwartek jedziemy do banku. Albo się ktoś rąbnął małżowi na zaświadczeniu o zarobkach, albo panie wrzuciły wszystko (premię, delegacje i numer kołnierzyka) albo skoczy nam zdolność :) I to bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.07.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Nefcia no zorganizowana jak złoto jesteś ja bym sobie z mężem porozmawiaał na temat tego zaświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.07.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Mnie sie najbardziej podobalo jak do mojej mamy dzwonili z banku, zeby potwierdzic jej wlasne zarobki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 14.07.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 biedny małż siem wzieło wszystko wydało i se już nic na boku nie ukręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Mnie sie najbardziej podobalo jak do mojej mamy dzwonili z banku, zeby potwierdzic jej wlasne zarobki... Do mnie też dzwonili, ale się przyznałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 biedny małż siem wzieło wszystko wydało i se już nic na boku nie ukręci No nie :) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.07.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Mnie sie najbardziej podobalo jak do mojej mamy dzwonili z banku, zeby potwierdzic jej wlasne zarobki... Do mnie też dzwonili, ale się przyznałam A mama sie nie przyznala, zgadnij, kto ja tego nauczyl...? Malz na pewno zarabia wiecej i odklada na jakis fajny prezent dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Nefcia no zorganizowana jak złoto jesteś ja bym sobie z mężem porozmawiaał na temat tego zaświadczenia Dostałam (nie wiedzieć czemu) zastrzyku nowej energii :) Znowu niucham po necie : a to sprzęt AGD a to panele (Teściowa sobie zażyczyła zamiast drewna, bo nie i juz :)) a to meble, szafy , kuchnie .... NO szajba normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Mnie sie najbardziej podobalo jak do mojej mamy dzwonili z banku, zeby potwierdzic jej wlasne zarobki... Do mnie też dzwonili, ale się przyznałam A mama sie nie przyznala, zgadnij, kto ja tego nauczyl...? Malz na pewno zarabia wiecej i odklada na jakis fajny prezent dla Ciebie. Proooooooooooooooszę Cię, bo mi się ze śmiechu stygmaty otworzą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.07.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Mnie sie najbardziej podobalo jak do mojej mamy dzwonili z banku, zeby potwierdzic jej wlasne zarobki... Do mnie też dzwonili, ale się przyznałam A mama sie nie przyznala, zgadnij, kto ja tego nauczyl...? Malz na pewno zarabia wiecej i odklada na jakis fajny prezent dla Ciebie. Proooooooooooooooszę Cię, bo mi się ze śmiechu stygmaty otworzą :) O to chodzilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.07.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Nefcia teraz w EURO jest promocja drugi sprzęt za pół ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.07.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 czesc łajzy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.07.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Dzien dobry, a kim jestes chlopczyku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.07.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 nie barso wim bo padam na ryjek:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts