malgos2 14.07.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 No dobra, to "100 pytan do" jutro bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Nefcia teraz w EURO jest promocja drugi sprzęt za pół ceny Na razie niucham. Pralka i suszarka- Miele Lodówka - Liebherr Płyta - teka Zmywarka - bosh to taka pierwsza przymiarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Bry Duchu Moja teściowa zapragnęła paneli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.07.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 I bedziesz oponowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.07.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 lajcik niechaj kladzie czy mam polozyc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Na razie niucham. Pralka i suszarka- Miele podobno doskonałe Lodówka - Liebherr aniamenka ma, podobo fajna Płyta - teka mam i polecam Zmywarka - bosh jw to taka pierwsza przymiarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Na razie niucham. Pralka i suszarka- Miele podobno doskonałe Lodówka - Liebherr aniamenka ma, podobo fajna Płyta - teka mam i polecam Zmywarka - bosh jw to taka pierwsza przymiarka Bardzo dziękuję za zaopiniowanie Nie wiem co z okapem (będzie rura wystawała pod dachem, więc kominowy...albo przyścienny..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 lajcik niechaj kladzie czy mam polozyc?? No pewnie, że spadnie na Ciebie Ja kupię panele a Ty sobie dobierzesz system dobra ? Stanie pewnie na Egger. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.07.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Na razie niucham. Pralka i suszarka- Miele podobno doskonałe Lodówka - Liebherr aniamenka ma, podobo fajna Płyta - teka mam i polecam Zmywarka - bosh jw to taka pierwsza przymiarka Bardzo dziękuję za zaopiniowanie Nie wiem co z okapem (będzie rura wystawała pod dachem, więc kominowy...albo przyścienny..) Okap elica najlepszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Bardzo dziękuję za zaopiniowanie Nie wiem co z okapem (będzie rura wystawała pod dachem, więc kominowy...albo przyścienny..)A płyta będzie w wyspie czy w szeregu szafek przy ścianie?? Bo jak w wyspie to tylko wyspowy=opór kasy Jeśli tak jak u mnie to opchniesz belejakim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Będzie w ciągu. Wyspy niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.07.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 lajcik niechaj kladzie czy mam polozyc?? No pewnie, że spadnie na Ciebie Ja kupię panele a Ty sobie dobierzesz system dobra ? Stanie pewnie na Egger. nie ma emotka na to ale co poradze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 14.07.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Neferio niemożliwa czy Ty widziałas , że Cie pytałam u Mychy czy chcesz moje skromne mury nawiedzić jutro wieczorkową porą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Będzie w ciągu. Wyspy niet czyli zaoszczędziłas sporo kasy. Może być zwykły kominowy. Z wyjątkiem wspomnianej Eliki Tu nie zaoszczędzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.07.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Niekoniecznie, znalazlam elice na ebayu za niewielkie pieniadze. Zalezy, czy ma byc bardzo szpanerska i jaka ma miec moc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Neferio niemożliwa czy Ty widziałas , że Cie pytałam u Mychy czy chcesz moje skromne mury nawiedzić jutro wieczorkową porą? Jutro ? A o której ? Może w końcu złożysz jakiś wątek , gdzie można Cie złapać cooooooooooooooo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 lajcik niechaj kladzie czy mam polozyc?? No pewnie, że spadnie na Ciebie Ja kupię panele a Ty sobie dobierzesz system dobra ? Stanie pewnie na Egger. nie ma emotka na to ale co poradze Ale ja jestem otwarta na propozycje :) Byle laminowane (shit!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 14.07.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Neferio niemożliwa czy Ty widziałas , że Cie pytałam u Mychy czy chcesz moje skromne mury nawiedzić jutro wieczorkową porą? Jutro ? A o której ? Może w końcu złożysz jakiś wątek , gdzie można Cie złapać cooooooooooooooo ? Na 19 mam spotkanie z tynkarzem - ma oblukać nasze włości i zabic mnie ceną A taki wątek nazywa się priv + tel . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Dobra, rozejrzę się jutro w temacie (wiesz jak to jest 2 dnie przed urlopem ... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 14.07.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Eeee to nie zawracaj sobie gitary.Wyciągnę Cię jak wrócicie , to juz może będe miała dach zadachówkowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts