Nefer 07.02.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Rozdziewiczyłaś działkę Teraz to napewno coś tam urośnie ALe długo nic zielonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.02.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 No tak sie domyślam Pomyślałam jednak, że lepiej napisać ze coś urośnie niż że coś stanie ale teraz to już sama nie wiem czy to był dobry wybór W końcu tylu facetów tam teraz sie bedzie kręciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.02.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 No tak sie domyślam Pomyślałam jednak, że lepiej napisać ze coś urośnie niż że coś stanie ale teraz to już sama nie wiem czy to był dobry wybór W końcu tylu facetów tam teraz sie bedzie kręciło NIe klnij, Kochana, nie klnij Ostatnio co inego mi w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.02.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Facetów, ale... pod okiem Teściowej. Piękny dołek wydarli, nie ma co narzekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Facetów, ale... pod okiem Teściowej. Piękny dołek wydarli, nie ma co narzekać. To jak tam będzie tesciowa, to nie wiem czy tak szybko tam cos stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.02.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Facetów, ale... pod okiem Teściowej. Piękny dołek wydarli, nie ma co narzekać. Prawda ? Aż serce boli :) Ale to nic - ta chałupa zajmie całą działkę !!! To straszne. Może grill się zmieści ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 07.02.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Nefer a ja już w tym dole dach widzę!! to powiedz mi Kochana jaki ma kolor, bo brak koncepcji na to jeszcze :) dachówka wiadomo zaczarowana, a komin taki aż do chmur, co by aniołom było łatwiej schodzić na ziemię co by się twoją rodziną opiekować mogli. a kolor ja lubię tylko antracyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.02.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 dachówka wiadomo zaczarowana, a komin taki aż do chmur, co by aniołom było łatwiej schodzić na ziemię co by się twoją rodziną opiekować mogli. a kolor ja lubię tylko antracyt Ty to dziewczyno potrafisz człowieka ogrzać :) Ja jestem taka wiesz...tradycjonalistka ... chyba zostanę przy ciemnej czerwieni :) ALe jak sobie pojadę dachówki oglądać zerknę na antracyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 07.02.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Rozdziewiczyłaś działkę Teraz to napewno coś tam urośnie Bo jeszcze wsadzą Nefer za kontakty z Matką Ziemią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 A dziś wygląda to tak : http://images32.fotosik.pl/134/eb9fadee37a5aa72med.jpg :) Dla mnie - niezły burdel Noooo Niezły ... ale z tym burdelem to bym dyskutowała ... bardziej mi to na bajzel wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 07.02.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Gratuluję i rozpoczęcia robót i somsiada i teściowej W porę zmieniłaś avatarka to spokojnie dasz ze wszystkim radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.02.2008 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Gratuluję i rozpoczęcia robót i somsiada i teściowej W porę zmieniłaś avatarka to spokojnie dasz ze wszystkim radę Chyba już too late by się wycofać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.02.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Gratuluję i rozpoczęcia robót i somsiada i teściowej W porę zmieniłaś avatarka to spokojnie dasz ze wszystkim radę Chyba już too late by się wycofać :) wycofać z/w związku z budową czy z/w związku z teściową w związek z somsiadem nie wnikam Zawsze początki są trudne a potem ... co się martwić na zapas. Dobrze będzie wiosna idzie 3mam kciki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Gratuluję i rozpoczęcia robót i somsiada i teściowej W porę zmieniłaś avatarka to spokojnie dasz ze wszystkim radę Chyba już too late by się wycofać :) Bardzo too late Ni ma bata P.S. Zbieram się do zadania tego pytania już czas jakiś - na ki gwizdek Ci elektryczne bierki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.02.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 .... ALe długo nic zielonego .... podjade i posiedzę przez chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.02.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 robota wre trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.02.2008 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Gratuluję i rozpoczęcia robót i somsiada i teściowej W porę zmieniłaś avatarka to spokojnie dasz ze wszystkim radę Chyba już too late by się wycofać :) Bardzo too late Ni ma bata P.S. Zbieram się do zadania tego pytania już czas jakiś - na ki gwizdek Ci elektryczne bierki A fajnie się je układa Jak dotykasz to podskakujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.02.2008 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 .... ALe długo nic zielonego .... podjade i posiedzę przez chwilę Chodź, chodź , ale teraz tam błoto po kolana - ale możesz postać - też dobrze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.02.2008 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 robota wre trzymam kciuki Łoj wre, a ja w końcu nie mam takiego niskiego ciśnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 08.02.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 A gdzie relacja? Co się dzisiaj działo??? Komu sie coś znowu przypomniało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts