Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Nefcia Ty się z państwowym koniem kciałaś boksowac? :o

Jak kto kuźwa guuupi. No spróbowałam jak zwykły śmiertelnik.

Najśmieszniej, że na oddziale ratunkowym zobaczyłam te same 3 starsze panie co tydzień temu :):) Czy one tam mieszkają ? :o

niby kto pyta nie błądzi, ale zeby pytania retoryczne zadawac o tej porze?

Nefciu w Polsce korytarz szpitalny to jakby klub seniora, miejsce spoktan i lycytacji, kto dzisiaj wstał wczesniej, co go wczoraj spotkało w drodze do domu, stolików do brydża tylko czasem brakuje. sad but true

Ja też co pare lat próbuje tak normalnie na kase gdzies isc, ale wymiękam :oops: bo jak sie wchodzi i rejestracja jest dajmy na to od 9tej, to kolejka od siódmej się zbiera, a jeszcze nie wiesz, czy lekarz nie ma przez przypadek limitów skończonych na daną usługę ;)

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

NO, ale spróbowałam. A potem przyszłam do biura i załatwiłam na prywatne ubezpieczenie. Life.

Łatwo siem poddajesz :wink: :lol: :lol: :lol:

NIeeee ja się mogę ugiąć , ale nie złamać :)

bo Ty jestes gibka i szybka jak spod igielki ;)

Yyyyyyyyy ............. twardziele się nie łamią - twardziele sie tylko troszkę gną :)

Hej! Dobrosiujecie sie beze mnie... :( :roll: Aleee Wam dobrzeeee... 8) 8) 8)

Buziaki zostawiam! :D

Rasiulka , no co Ty....cała inspekcja sie zawiesiła i na Ciebie czeka . Za to umówiłam się z panem tynkarzem 8) Na wrzesień :)

Suuuuper, suuuper... siuuup!!! :lol: :lol: :lol:

DUCH był zaproszony na prv, poza tym to miejsce i te okoliczności kasują we mnie jakąkolwiek chęć nacisku na kogokolwiek. WSzyscy zdajemy sobie sprawę z tego po co tam ewentualnie pojedziemy a ja nie mam prawa żąglować czyimiś emocjami. Nie to nie - trudno.