78mysz 15.07.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Nefcia Ty się z państwowym koniem kciałaś boksowac? Jak kto kuźwa guuupi. No spróbowałam jak zwykły śmiertelnik. Najśmieszniej, że na oddziale ratunkowym zobaczyłam te same 3 starsze panie co tydzień temu :) Czy one tam mieszkają ? niby kto pyta nie błądzi, ale zeby pytania retoryczne zadawac o tej porze? Nefciu w Polsce korytarz szpitalny to jakby klub seniora, miejsce spoktan i lycytacji, kto dzisiaj wstał wczesniej, co go wczoraj spotkało w drodze do domu, stolików do brydża tylko czasem brakuje. sad but true Ja też co pare lat próbuje tak normalnie na kase gdzies isc, ale wymiękam bo jak sie wchodzi i rejestracja jest dajmy na to od 9tej, to kolejka od siódmej się zbiera, a jeszcze nie wiesz, czy lekarz nie ma przez przypadek limitów skończonych na daną usługę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.07.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 NO, ale spróbowałam. A potem przyszłam do biura i załatwiłam na prywatne ubezpieczenie. Life. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 15.07.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 NO, ale spróbowałam. A potem przyszłam do biura i załatwiłam na prywatne ubezpieczenie. Life. Łatwo siem poddajesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.07.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 NO, ale spróbowałam. A potem przyszłam do biura i załatwiłam na prywatne ubezpieczenie. Life. Łatwo siem poddajesz NIeeee ja się mogę ugiąć , ale nie złamać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.07.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 NO, ale spróbowałam. A potem przyszłam do biura i załatwiłam na prywatne ubezpieczenie. Life. Łatwo siem poddajesz NIeeee ja się mogę ugiąć , ale nie złamać bo Ty jestes gibka i szybka jak spod igielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.07.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Hej! Dobrosiujecie sie beze mnie... Aleee Wam dobrzeeee... Buziaki zostawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.07.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 NO, ale spróbowałam. A potem przyszłam do biura i załatwiłam na prywatne ubezpieczenie. Life. Łatwo siem poddajesz NIeeee ja się mogę ugiąć , ale nie złamać bo Ty jestes gibka i szybka jak spod igielki Yyyyyyyyy ............. twardziele się nie łamią - twardziele sie tylko troszkę gną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 15.07.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Hej! Dobrosiujecie sie beze mnie... Aleee Wam dobrzeeee... Buziaki zostawiam! Rasiulka , no co Ty....cała inspekcja sie zawiesiła i na Ciebie czeka . Za to umówiłam się z panem tynkarzem Na wrzesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.07.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Hej! Dobrosiujecie sie beze mnie... Aleee Wam dobrzeeee... Buziaki zostawiam! Rasiulka , no co Ty....cała inspekcja sie zawiesiła i na Ciebie czeka . Za to umówiłam się z panem tynkarzem Na wrzesień Suuuuper, suuuper... siuuup!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.07.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 dzień dobry Nefcia jak zawsze szybka w działaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.07.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 PRZYSZEDŁEM Z ZAPROSZENIEM: http://forum.muratordom.pl/lista-chetnych-na-sierpniowe-spotkanie-w-bacikach,t164473.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.07.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.07.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 i co Lidszu jedna, myślisz, że dam się olać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.07.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Hej! Dobrosiujecie sie beze mnie... Aleee Wam dobrzeeee... Buziaki zostawiam! Rasiulka , no co Ty....cała inspekcja sie zawiesiła i na Ciebie czeka . Za to umówiłam się z panem tynkarzem Na wrzesień Suuuuper, suuuper... siuuup!!! mam nadzieje, ze przezemnie wtedy tez przejedziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.07.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 i co Lidszu jedna, myślisz, że dam się olać? Dandi słońce, ja olać ciebie ???? muszem się najpierw z mężem skonsultować i wtedy odpowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.07.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 dziendoberek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.07.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 dziendoberek:) na listę paszoł a nie wita się wszędzie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.07.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 nie nie przyjade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.07.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Widzisz Dandi, obecnie modne stalo sie zapraszanie na imprezy na priv... Moze trzeba zmienic taktyke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.07.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 DUCH był zaproszony na prv, poza tym to miejsce i te okoliczności kasują we mnie jakąkolwiek chęć nacisku na kogokolwiek. WSzyscy zdajemy sobie sprawę z tego po co tam ewentualnie pojedziemy a ja nie mam prawa żąglować czyimiś emocjami. Nie to nie - trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts