jea 24.07.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 cze Nefcia trzym reset na pozionie zero a reszte w pionie pozdrawiam i wypoczywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.07.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 dobry wieczór Nefcia ile jeszcze tego leżenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.07.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 dobry wieczór a co takie puchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.07.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 ....eeeeeee noooo nie przeszkadzamy w czytaniu książek, piciu piwa... i tym nooo... wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.07.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 ....eeeeeee noooo nie przeszkadzamy w czytaniu książek, piciu piwa... i tym nooo... wiesz no w dzikim seksie na plazy, echhhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.07.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Na plazy nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.07.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Na plazy nie polecam. kurcze az mi się cisnie pytanie: a czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.07.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Na plazy nie polecam. kurcze az mi się cisnie pytanie: a czego? No seksu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 27.07.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Na plazy nie polecam. kurcze az mi się cisnie pytanie: a czego? No seksu. No żartujesz. Skąd to nagła przyzwoitość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.07.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Na plazy nie polecam. kurcze az mi się cisnie pytanie: a czego? No seksu. No żartujesz. Skąd to nagła przyzwoitość? Przyco? Piasek wlazi i w nocy zimno, a w dzien ludzie laza... Chyba, ze to jest Key West. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 27.07.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Na plazy nie polecam. kurcze az mi się cisnie pytanie: a czego? No seksu. No żartujesz. Skąd to nagła przyzwoitość? Przyco? Piasek wlazi i w nocy zimno, a w dzien ludzie laza... Chyba, ze to jest Key West. Som miejsca besludzi, a kocyk i wiatroszmat na piasek tysz... A potem można popływać, to takie Roman tyczne, non Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.07.2009 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Na plazy nie polecam. kurcze az mi się cisnie pytanie: a czego? No seksu. No żartujesz. Skąd to nagła przyzwoitość? Przyco? Piasek wlazi i w nocy zimno, a w dzien ludzie laza... Chyba, ze to jest Key West. Som miejsca besludzi, a kocyk i wiatroszmat na piasek tysz... A potem można popływać, to takie Roman tyczne, non Taaa, poplywac w Baltyku. No senkju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.07.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Na plazy nie polecam. kurcze az mi się cisnie pytanie: a czego? No seksu. No żartujesz. Skąd to nagła przyzwoitość? Przyco? Piasek wlazi i w nocy zimno, a w dzien ludzie laza... Chyba, ze to jest Key West. Som miejsca besludzi, a kocyk i wiatroszmat na piasek tysz... A potem można popływać, to takie Roman tyczne, non Taaa, poplywac w Baltyku. No senkju. a a a nie wybrzydzaj.... takie Czeszki to wcale nie mają morza... i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 28.07.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 a a a nie wybrzydzaj.... takie Czeszki to wcale nie mają morza... i co? a jakie ładne cholery withanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.07.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 a a a nie wybrzydzaj.... takie Czeszki to wcale nie mają morza... i co? a jakie ładne cholery withanko nooo zbub się łodnalazł wkiej będziesz... Małgoś powiadała, ze jutro - prawda li to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 28.07.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 proffda..jutro bede nie wiem czy jutro sie wyrobie do ciebie..ale w wawie bede jutro do piatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.07.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Na plazy nie polecam. kurcze az mi się cisnie pytanie: a czego? No seksu. No żartujesz. Skąd to nagła przyzwoitość? Przyco? Piasek wlazi i w nocy zimno, a w dzien ludzie laza... Chyba, ze to jest Key West. Som miejsca besludzi, a kocyk i wiatroszmat na piasek tysz... A potem można popływać, to takie Roman tyczne, non Taaa, poplywac w Baltyku. No senkju. dlaczego nieeee? bałtyk 18 stopni, można sie troszke schłodzic ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.07.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 morze zimne jak fuck - nie dajcie się marketiongowi. Ponadto dotarcie do wody graniczy z cudem Ja na plaży nie bywam Ale mam inną alternatywę - ogródek. Dziś cały dzień było brzydko - właśnie się rozpagadza - w sam raz na picie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.07.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Mowilam, ze polska plaza do tych spraw sie nie nadaje? Ma sie te 14-letnia praktyke wakacji nad morzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.07.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Mowilam, ze polska plaza do tych spraw sie nie nadaje? Ma sie te 14-letnia praktyke wakacji nad morzem. Taaaaaaaaaa co innego Hiszpania Byle nie w Barcelonie , bo samoloty lądują na łbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts