grotolaz 06.06.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariano 07.06.2007 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 [Witam Akurat chodzilo mi tu o jedna firme ktora ostatnio wsadzała swoje teksty w ruznych forach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konmak 08.06.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 [Witam Akurat chodzilo mi tu o jedna firme ktora ostatnio wsadzała swoje teksty w ruznych forach tzn? o firmę, która promowała Żubra? to może czas na odpowiedz praktyka Żubr czy Bartosz dla domu o powierzchni 170m2. chociaż jeżeli cena całej instalacji rzeczywiscie jest dwukrotnie wyższa z Żubrem to odpowiedz sama sie nasuwa Żubr stoi za rogiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madarka 09.06.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Witam! Dziwne, ale nikt na forum muratora nie pisał nic o rekuperatorach Rylewskiego!!! wyszukiwarka nic nie znajduje. A może jest to ciekawe rozwiązanie wentylacji mech. z odzyskiem ciepła? Co sadzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 11.06.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Żubr stoi za rogiem Dobrze posiedzieć przy Żubrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witolo 14.06.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 witam planuje załozyc reku z GDP i GWC firmy Dospel, co sadzicie o ich produktach i parametrach? Centrala Economic II 300. Witolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregaicha 14.06.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Ja coś takiego założyłem ale co z tego wyjdzie to odpowiem za pare miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kiaran 12.07.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Witam, Czy jest ktoś komu Mariano zakładał reku i może go polecić ?Jak wyglądała współpraca ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 16.07.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Możemy prosić o PILNY kontakt!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 17.07.2007 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Witam! Dziwne, ale nikt na forum muratora nie pisał nic o rekuperatorach Rylewskiego!!! wyszukiwarka nic nie znajduje. A może jest to ciekawe rozwiązanie wentylacji mech. z odzyskiem ciepła? Co sadzicie? Już napisali : http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1913515#1913515 . Niestety niezbyt pochlebnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kiaran 19.07.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Możemy prosić o PILNY kontakt!!! Oznaki życia były jedynie chwilowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamelko 19.07.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Witam, chciałbym sie dowiedziec cos wiecej na temat reku, czy trzeba wprowadzac zmiany w projekcie jesli chce sie go miec?Mój projekt to granat 120 m2 + garaz, jaki bylby orientacyjny koszt zamontowania takiegho urzadzenia?Czy moze reku współgrać z kominkiem z plaszczem wodnym? oto link do projektu:http://www.krajobrazy.com.pl/projekty_domow/granat/ Pozdrawiam i czekam na odpowiedz Kamil[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konmak 19.07.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Możemy prosić o PILNY kontakt!!! Zdaje się, że gość znowy zniknął, szkoda tylko, że z moją kasą . jak ot zniknął, a kto odpowie na nasze pytania? no kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 19.07.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Może ja podpowiem, bo temat rozpracowałem dokładnie gdy sam wybierałem centralę Kominek jak najbardziej można podłączyć - takie cuś proponowali mi w Wentbud we Wrocławiu, tyle, że ja nie robię kominka Z Żubra można się ponalewać, bo ma fajną nazwę, ale tak na poważnie to tylko jego dystrybutor wiedział o czym mówi i nie wciskał kitu (co u innych było nagminne) - dlatego osobiście go wybrałem. Pozdrawiam PS jak go już u mnie zmontują i uruchomią opiszę tu swoje wrażenia - jeśli będzie ok to mariano pewnie napisze, że mam jakieś konszachty z jego dystrybutorem z Wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konmak 19.07.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 no właśnie ja się przymierzam do Bartosza i tak sie składa, że Bartosz to taki stary Żubr - ten sam konstruktor ale stary nie znaczy mniej jary, bo żubr kosztuje dwa razy więcej choć gabaryty ma dwa razy mniejsze i nie wiem jak tam kwestia szronienia jestem ciekaw twoich opinii jak będzie działał pamiętaj: Żubr podchodzi wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grotolaz 19.07.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Ja też proszę o PILNY !!! kontakt, bo w przeciwieństwie do Kirana nie widzę oznak życia, a miały być ponad tydzień temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 19.07.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Konmak - jak masz miejsce, czas i chęci to spokojnie montuj Bartosza (tylko pamiętaj o ekonomicznych wentylatorach prądu stałego) - ja w tej kwestii odpowiedzialność za dobór, wykonanie i działanie instalacji wolałem zrzucić na kogoś innego, z doświadczeniem praktycznym Co do Żubra to będę uważał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 20.07.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Ja też proszę o PILNY !!! kontakt, bo w przeciwieństwie do Kirana nie widzę oznak życia, a miały być ponad tydzień temu. możemy się licytować... u mnie miał być w pierwszym tygodniu lipca, co potwierdził 4 dni wcześniej, a potem zniknął... może zajął się nim jakiś zdesperowany forumowicz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 20.07.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Konmak - jak masz miejsce, czas i chęci to spokojnie montuj Bartosza (tylko pamiętaj o ekonomicznych wentylatorach prądu stałego) - ja w tej kwestii odpowiedzialność za dobór, wykonanie i działanie instalacji wolałem zrzucić na kogoś innego, z doświadczeniem praktycznym Co do Żubra to będę uważał my też budujemy dom w paprociach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania-darek 24.07.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Witajcie, proszę o radę .Kupiliśmy dom i chcemy w nim zainstalować wentylację mechaniczną. Czy można to zrobić w już istniejącym budynku? Może znacie firmę która by się tego podjęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts