Jagienka7 27.12.2005 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Witajcie, Właśnie przejrzałam wszystkie 53 strony forum i rece mi opadły ... Czy nie ma choc jednej osoby, ktora zna/budowała Malwe 488 ?? http://www.projektygotowe.pl/projekt/2us/ Jestem na etapie zmian w tym projekcie i bardzo interesują mnie wszyskie uwagi w tym temacie. Bede wdzięczna za opinie i krytyke . Pozdrawiam Jagienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stastny 28.12.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 WitamCo do parteru"-karygodnie mała sień, wiatrołap czy jak tam to zwał. I moim zdaniem wcale nie ratuje sytuacji szafa w hallu-słup w pokoju dziennym, pokazuje to co nie widoczne czyli to, że powierzchnia od słupa w głąb domu do schodów to tak naprawdę komunikacja. Jesli by się dało dązyłbym dowywalenia słupa za wszelką cenę...Poddasze i wogóle-ten projekt ma schody usytuowane w samym środku domu co sprawia, że (dobrze to widac na poddaszu właśnie) trzeba je obchodzic dookoła, a przez to sporo powierzchni zostaje stracone na komunikacje-dwa balkony z czego jeden do dyskusji Ogólnie projekt wydaje mi się deczko chaotyczny, a momentami potraktowany w sposób siłowy;-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagienka7 28.12.2005 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 hej Dzieki za opinie stastny. Gdzies Ty wpatrzył słup w salonie?? czy to przy schodach to jest slup? ja myslalam ze to podest, ktory prowadzi na schody....jestem zaskoczona tym słupem Na gorze chcemy zrobic tylko jedna duza lazienke i trzy pokoje. Balkon ten duzy ma byc zlikwidowany. Mały wiatrołap,ewentualnie mozna przesunac scianke z szafa chyba. pozdrawiam i ide myslec nad projektem. Jagna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 28.12.2005 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Hej ! Uwielbiam krytykować Projekt jest dziwny - to trzeba przyznać. Jakoś dużo tych korytarzyków i drzw i wejsciowych -łowne wejscie 2 pary drzwi, w garażu dwie pary drzwi - malo to wygodne. Kuchani niby duza, a nieustawna. Jak na poczatku dasz duzą lodówkę, przesuaniesz kuchenke, to juz blatu nie zostanie wolnego, a ta dolna cześć to jakby korytarz. Może za dużo tych drzwi tarasowych? Słup rzeczywsicie nieciekawy - stoi koło kanapy. A wszystko przez te dziwne schody... Kominek na ścianie zewnetrznej - to trochę strata energii, zwłaszcza że od frontu nie zrobisz raczej kominka zewnetrznego... szkoda straconego miejsca nad garazem -zawsze coś tam mozna urządzic - chociaż stryszek. NA górze brakuje trochę okien na ścianie prawej -szkoda miejsca bez skosów na korytarz, a w skosach najgorszych pokoje... Oj pozastanawiałabym się nad tym dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagienka7 02.01.2006 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 hej Zuzza dzieki za opinie. wszystkie uwagi wzielismy pod uwage i poczynilismy "troche zmian" w projekcie pozdrawiam serdecznie Jagna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts