anamiera 27.12.2005 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Witam wszystkich stałych uczestników Forum. Jestem tu nowy. Z wiosną zamierzam ruszać z budową i bardzo liczę na Wasza pomoc w przejściu ścieżek, któreście juz sami wydeptali. Jako świerzynka, poszukuje ekipy budowlanej, godnej polecenia. Czy ktoś może mi dac namiar. Budowa w okolicach Kolbud - w Lisewcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 28.12.2005 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Witam Dobrze zrobiłeś, że do nas dołączyłeś, ja też niedawno wykonałam ten ruch z czego jestem bardzo zadowolona. Nie szukaj budowlańców tylko ze swoich okolic bo można znaleźć dobrych i tanich z daleka. Ja miałam z pod Lublina. Popytaj na innych budowach. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 30.12.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Witamy w klubie budujących niewolników (banku) chyba ,że za gotówkę Życze samych fachowców .Będzie mniej kłopotów na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts