gosia1719499730 27.12.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Nadszedł czas wyboru kolorów.Z pokojami oprócz goscinnego nie mam kłopotu, bo ja własciwie z uporem maniaka wracam do swoich kolorów juz przetestowanych w mieszkaniu, ale......z pokojem goscinnym mam zgryz Pokój jest od północy, zimny, nieprzytulny.Na podłoge zamówiłam pistacjowa wykładzine, zupełnie jednak nie wiem co ze scianami Maluje Benjaminem Moorem, paleta ogromna, a ja nawet nie iwem w jaki desen isc.Tzn, musi byc spokojny, bo goscie po imprezach beda odpoczywali a i moja mama bedzie czesto w nim gosciła, a pobudzona tesciowa.....ufff, nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 27.12.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 ja bym dała ciepłą, słoneczną żółć. Dość intensywną, ale przecieraną bielą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 27.12.2005 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 ja bym dała ciepłą, słoneczną żółć. Dość intensywną, ale przecieraną bielą ...hmmm, nie widziałam takiej nigdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 27.12.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 no nie żartuj!!! gdybys mi jakos podesłała kawałek tej wykładziny, to pójdę do Beckersa i wybiore Ci kod farby. A przecierke z tego musi zrobić zdolny malarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 27.12.2005 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 no nie żartuj!!! gdybys mi jakos podesłała kawałek tej wykładziny, to pójdę do Beckersa i wybiore Ci kod farby. A przecierke z tego musi zrobić zdolny malarz a, przecierana fizycznie poszukam, moze jakies zdjecie w necie znajde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.12.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Gosia - migdalowy sie dobrze komponuje z pistacjowym Ale ten w srodku migdal bez skorki - napewno wyspokoi tesciowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 27.12.2005 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Gosia - migdalowy sie dobrze komponuje z pistacjowym Ale ten w srodku migdal bez skorki - napewno wyspokoi tesciowa tak myslałam w ten desen, a np taki lila własnie lila, chodzi tak jakos koło mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.12.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 mysle ze pasuje taki rozbielony lila - taki pastelowy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 27.12.2005 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 mysle ze pasuje taki rozbielony lila - taki pastelowy..o takim myslałam.Teraz jednak przegladam próbnik i migdał nie da takiego "bałaganu" dam łozka w ciemnym brazie a reszta migdał.Chyba....mam juz wewnetrzzne telepanie przed godzina O Nie moge sie jednak doczekac.Ty w koncu wpadniesz do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.12.2005 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 gosia - lubie ciemne meble:) Co z ta godzina 0 ? Chodzi o malowanie scian czy wizyte tesciowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 27.12.2005 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 gosia - lubie ciemne meble:) Co z ta godzina 0 ? Chodzi o malowanie scian czy wizyte tesciowej o przeprowadzke na poczatku lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.12.2005 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 A ja glupia -chodzi o WIELKA PRZEPROWADZKE !! Tez juz bym nie mogla - zazdroszcze Gosia - bylam 2 razy -a el nie trafilam na Gospodarzy. Ale widzialam ze sie ogrodziliscie :)Dopiero widzialam jaka ogromna dzialke macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 27.12.2005 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 A ja glupia -chodzi o WIELKA PRZEPROWADZKE !! Tez juz bym nie mogla - zazdroszcze Gosia - bylam 2 razy -a el nie trafilam na Gospodarzy. Ale widzialam ze sie ogrodziliscie :)Dopiero widzialam jaka ogromna dzialke macie Sama sobie zazdroszcze troche sie boje o dojazdy, no ale cóz zobaczymy.Jak bedziesz, to idz do Krzysia, to ten co u Jooli robił i niech Was oprowadzi.Masz mój numer,Dryndnij nastepnym razem.Na pewno w sobote bedziemy ok 12, z dzieciakami na sankach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 28.12.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 a np taki lila własnie lila, chodzi tak jakos koło mnie lila byłoby bardzo dobrze, tylko skoro pokój jest od północy, to efekt może być nieco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skobelka 29.12.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 przepraszam panie że sie wtracam ale mam wrażenie że jesli pomaluje pani kolorem lila to tesciowa dostanie świra, a chyba nie oto chodzi. Jestem z zawody dekoratorka wnetrz i jeśli mogę coą zaproponować będę bardzo wdzięczna. Moim zdaniem powinna pani pomalować sciany na kolorprzynajmniej brudnego różó skoro tego typu kolory są bliskie pani sercu. Jeśli miała pani do czynienia z wzornikiem tikurilli to polecam kolor nr. G425 oczywiście należałoby wykończyć to pasem dekoracyjnym w obydwuch kolorach obecnie na rynku jest duzy wybór tych pasów. Razem skonponują one przytulne i elegancjie pomieszczenie. Jeśli ma pani jakies pytania proszę o kontakt telefoniczny chetnie pomoge i dikładnie wytłumaczę moją koncepcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leyla 29.12.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Jestem z zawody dekoratorka wnetrz Witam, czy i ja mogłabym poprosić fachowca o poradę? Otóż malujemy salon na kolor pistacjowy z Duluxa (moim zdaniem to raczej wygląda na "groszek", w porównaniu np z "pistacją" z Dekorala). Na podłodze niby wiśnia, bo raczej tylko z nazwy, ani to ciemne, ani tymbardziej czerwone nie jest, zawiera sie w tych panelach mnóstwo barw tak naprawdę. Mój dylemat polega na tym, że zupełnie nie wiem co dalej z tym zestawieniem ścian i podłogi, co do tego? Marzą mi się meble ze skóry, ale: jaki kolor? Czy np jane bordo będzie pasować, a może ecru czy brąz? Jakie dodatki, np zasłonki, ect? Będę bardzo wdzięczna za sugestię. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skobelka 30.12.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Właśnie postałam sobie chwilkę przy wzorniku z Duluxa i musze ci powiedziec że ten kolor nie jest taki zły. Męczy mnie tylko tapodloga gdybym wiedziała jak ona dokladnie wyglada to by mi było łatwiej. No cóż musze sobie dać rade jakoś. Osobiście kanape padałym w kolorze ciemnej sliwki po pierwsze nie bedzie siebrudziła po drugie przy pistacji ztonuje ją i doda elegancji. Oczywiście do tego zaslony w tym samym kolorze bez wzorów np. satynowe sa takie bo ja mam w domu. haha na górze pasek dekoracyjne połączy nam te dwą kolory delikatny ze wzorkiem ale eleganckim. zastanawiam sie jak kolor sliwkowy bedzie pasował do podlogi ale mam nadzieje że dobrze skomponuje sie razem. zadzwoń prosze jak chcesz dokładnie wszystko wiedziec może mi opiszesz podłogę bedzie łatwiej. Mam nadzieje że cos pomogłam nasunęłam Ci jakąś wizje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leyla 30.12.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 witam, a więc ta nasza podłoga to panele z Classena, : http://panele.classen.pl/podlogilaminowane/48562102.htm przepraszam, że wklejam linki, jako, że zdjęcia nie potrafię Tylko wydaje mi się że nasza podłoga jest o ton jaśniejsza niż ta deska na zdjęciu, jednak monitor przekłamuje chyba kolor Śliwka ,to faktycznie piękny kolor, a sądzisz, że ten kolor mebli, o którym pisałam w poprzednim poście, czyli np. : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=78880250 lub http://www.allegro.pl/show_item.php?item=79140120 bardzo by nie pasowały?, tak po cichutku przymierzam się do zakupu mebli, a widzę że ten sprzedawca ma przystępne ceny, no i jest też z Poznania, więc towar możnaby przed zakupem obejrzeć, no tylko że wybór kolorów niezbyt duży.... bardzo dziękuję za pomoc, i poproszę o radę na temat tych mebli..... pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts