Gość plaza123 28.12.2005 02:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 house.. Ladna nowoczesna bryla, wiekszosc mlodych architektow opiera sie na klasyce jak widac. sedno kompleksów house.. ufff...biedactwo - zajmij się lepiej tym, co potrafisz, nie podołasz, choć byś na rzęsach stawał , nie da rady. ce n'est pas possible house...absolument... A tu inne ujecie , ktos tez "sobie jakos mieszka". Moze bedzie z niego wielki architekt, kto wie. http://img437.imageshack.us/img437/6392/gorzow8fi.png Pieknie i nowoczesnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.12.2005 02:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 skšd jest okrelenie "principessa" ? szansa na duuuży plus ! rodzaj dowartosciowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 28.12.2005 02:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Czekamy na odpowiedz Princzipeski . nie wiem czy sie doczekasz princzipeska zakończyła swój marny byt 27.12 2005 o 14:46 od 20:34 tegoz dnia mamy juz berrimillkę tyz piknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.12.2005 02:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 A tu inne ujecie , ktos tez "sobie jakos mieszka". Moze bedzie z niego wielki architekt, kto wie. zasadniczo to kazdy z nas jakos sobie mieszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 28.12.2005 02:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 I ja jakos sobie mieszkam . Tak dla jasnosci . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.12.2005 02:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Czekamy na odpowiedz Princzipeski . nie wiem czy sie doczekasz princzipeska zakończyła swój marny byt 27.12 2005 o 14:46 od 20:34 tegoz dnia mamy juz berrimillkę tyz piknie chyba sie opozniasz Ewuniu , juz jest zahi..cos tam paczkowanie?nawyk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahahadid 28.12.2005 02:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 28.12.2005 02:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 łomatko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 28.12.2005 02:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 rrmi biedactwo kolejne ... pudło za pudłem, bo ja złotko nie mam żadnych kompleksów na punkcie wyglądu i nigdy nie miałam A nosek operowałam, bo mi się po prostu źle oddychało, a ja uwielbiam pływanie. Trzeba z drzewa upaść, by skazać się dobrowolnie na potworny ból dla urody, nie wspominając o ogromnych jak na polskie warunki pieniądzach. Który odcinek mody na sukces piszesz? bez odbioru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.12.2005 02:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Luc a skad masz ten drugi cytat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 28.12.2005 02:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Luc a skad masz ten drugi cytat ? To sa slowa wiadomej osoby . Nic nie zmienilem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaza123 28.12.2005 02:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 A ja wracam do tematu watku. A tu inne ujecie , ktos tez "sobie jakos mieszka". Moze bedzie z niego wielki architekt, kto wie. zasadniczo to kazdy z nas jakos sobie mieszka No tak, ale to prawie "penthouse apartment". Bardzo polecam, czym wyzej tym lepsze powietrze i lepiej sie oddycha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 28.12.2005 02:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 rrmi biedactwo kolejne ... pudło za pudłem, bo ja złotko nie mam żadnych kompleksów na punkcie wyglądu i nigdy nie miałam A nosek operowałam, bo mi się po prostu źle oddychało, a ja uwielbiam pływanie. Trzeba z drzewa upaść, by skazać się dobrowolnie na potworny ból dla urody, nie wspominając o ogromnych jak na polskie warunki pieniądzach. Który odcinek mody na sukces piszesz? bez odbioru a jednak http://img203.imageshack.us/img203/640/diabelsmieszny9ry.gif to po co w którymś z poprzednich wcieleń zarzucałaś kłamstwo co niektórym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.12.2005 02:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 A nosek operowałam, bo mi się po prostu źle oddychało, a ja uwielbiam pływanie. Trzeba z drzewa upaść, by skazać się dobrowolnie na potworny ból dla urody, nie wspominając o ogromnych jak na polskie warunki pieniądzach. Który odcinek mody na sukces piszesz? bez odbioru Pisze ksiazke o schizofrenikach widzianych moimi oczami Nosek jak jest garbaty to sie zle oddycha , ale to nie twoja wina , ze taki mialas ,dobrze , ze jestes bogata jak na polskie warunki , zawsze nam o tym opowiadasz . 1200PLN na dzien to chyba duzo , faktycznie I takie bogate osoby jezdza autobusem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 28.12.2005 02:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 No tak, ale to prawie "penthouse apartment". Bardzo polecam, czym wyzej tym lepsze powietrze i lepiej sie oddycha. I w glowie od wysokosci sie kreci . I czlowiek pisze i pisze i sam nie wie co ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahahadid 28.12.2005 02:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaza123 28.12.2005 02:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 rrmi no co tam jeszcze chcesz wiedzieć ? Pytaj kobieto i nie męcz się tak tymi domysłami i śledzeniem każdego mojego ruchu w necie. Kto ciebie tak pobil , ze w gorzowskim szpitalu nie mogli go zlozyc? Czy to ma cos wspolnego z rozwodem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.12.2005 02:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 rrmi no co tam jeszcze chcesz wiedzieć ? Pytaj kobieto i nie męcz się tak tymi domysłami i śledzeniem każdego mojego ruchu w necie. po co pytac , sama wszystko mowisz o sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 28.12.2005 02:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 zahahadid ksywkę ukradłaś prawdziwej Zaha Hadidbrak ci juz pomysłów na własne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.12.2005 02:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 rrmi no co tam jeszcze chcesz wiedzieć ? Pytaj kobieto i nie męcz się tak tymi domysłami i śledzeniem każdego mojego ruchu w necie. ja sie nie mecze , lubie sie posmiac , taka smieszka ze mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts