Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Usunięte - NOWOCZESNE INSPIRACJE w obiektywie

Ewunia

Recommended Posts

oh, tyle pisania i skasować , szkoda rrmi :lol: choć rozumiem że banik poczułaś, ahhahaha

house..co do meblościanki to raz ci sie udało ..zdjęcia to wielka ściema, hehehehehe, trzeba mieć fantazję :wink: :lol:

przeciez to ciebie tak kompromituje

zastanow sie

banik to mi wisi , ciebie mi sie zal zrobilo

poza tym nie do mnie pisalas, tylko do Luca

zwroc sie o pomoc do lekarza , potrzebny ci jest jesli nie rozumiesz co robisz

• Odpowiedzi 142
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

rrmi

niegdy nie pisz o połówce "stary"...I kup sobie suknię z tafty...pięknie szeleści :wink:

pozwol , ze sama zdecyduje jak mam nazywac wlasnego meza

nie chwal sie rzeczami , ktorych nie masz , chyba , ze zdjecie wkleisz :lol: :lol:

ps .nie zrobie zdjecia mojej garderoby , bo mnie znienawidzisz do konca , o ile to mozliwe , zazdrosc az cie zre

Gość plaza123
oh, tyle pisania i skasować , szkoda rrmi :lol: choć rozumiem że banik poczułaś, ahhahaha

house..co do meblościanki to raz ci sie udało ..zdjęcia to wielka ściema, hehehehehe, trzeba mieć fantazję :wink: :lol:

Mimi, to juz nie jest fantazja przekroczylas dawno granice pewnej choroby, zreszta wiesz jakiej bo opisywalac jacy lekarze sa dobrzy w tym schorzeniu. :(

Dosc , ze przez to porzucil ciebie maz to jeszcze sie poglebiasz w nim dalej. :(

Widzisz , nawet jak z tym filmem do ktorego sie tak przyczepilas. :p

Czy zawsze trzeba tobie wklejac . 8) :p :lol:

http://img491.imageshack.us/img491/3734/lib6zs.jpg

Ja rowniez posiadam twoje maile i powiem , ze sie kompromitujesz.

Luc, nic nie kasuj jak tak dalej pojdzie to i ja moje kopie poszukam. 8) Niech ludzie czytaja. 8)

Mimi .

Zalozylas ten watek , zeby wklejac zdjecia budynkow . I my to robilismy . Ja umiescilem wlasne zdjecia , zeby nie wygladac tak jak ty , co to zawsze from internet . Nie podobalo ci sie , ze umieszczamy swoje wlasne zdjecia i milo sobie gawedzimy . Musialas to zniszczyc . Kolejny twoj watek pojdzie do kosza . Tu na forum nie ma miejsca dla huliganow . Nie zauwazylas tego ? Bolalo cie , ze nie awanturujemy sie ? Ze normalnie i z humorem wymieniamy sie uwagami w temacie ?

Kolejny raz wylazla z ciebie mimi-niszczycielka .

Jak chcesz , to sie do nas przylacz . Wklej jakies wlasne zdjecie , podyskutujemy o nim . Nie staraj sie jednak nam nic narzucac .

Decyzja nalezy do ciebie .

Gość plaza123
Mimi .

Zalozylas ten watek , zeby wklejac zdjecia budynkow . I my to robilismy . Ja umiescilem wlasne zdjecia , zeby nie wygladac tak jak ty , co to zawsze from internet . Nie podobalo ci sie , ze umieszczamy swoje wlasne zdjecia i milo sobie gawedzimy . Musialas to zniszczyc . Kolejny twoj watek pojdzie do kosza . Tu na forum nie ma miejsca dla huliganow . Nie zauwazylas tego ? Bolalo cie , ze nie awanturujemy sie ? Ze normalnie i z humorem wymieniamy sie uwagami w temacie ?

Kolejny raz wylazla z ciebie mimi-niszczycielka .

Jak chcesz , to sie do nas przylacz . Wklej jakies wlasne zdjecie , podyskutujemy o nim . Nie staraj sie jednak nam nic narzucac .

Decyzja nalezy do ciebie .

I mimo , ze pokazalas swoje prawdziwe oblicze to nadal jest szansa wspolnej dyskusji. :p

Kolejny raz wylazla z ciebie mimi-niszczycielka

no prawda

jak jest za spokojnie, to mimi zaczyna wtrącać durne tektry, apotem leci lawina

Wydaje mi sie , ze jej zalezy na rozglosie za wszelka cene .

Nawet kosztem tego , co kocha - architektura .

I chyba to bylo powodem osobistej tragedii - rozwodu .

Gość plaza123
house ma dobre serce http://www.addis-welt.de/smilie/smilie/liebe/smilie_liebe7.gif

Pewnie. :oops:

Maz ja zostawi przez ten cholerny internet :( , to choc tutaj jej trzeba wspolczuc. :p

house ma dobre serce http://www.addis-welt.de/smilie/smilie/liebe/smilie_liebe7.gif

Pewnie. :oops:

Maz ja zostawi przez ten cholerny internet :( , to choc tutaj jej trzeba wspolczuc. :p

Moze i racja , wiec ja pojde sie swoim zajac , zeby tez sie tak nie skonczylo :D

Gość plaza123
Acha .

Przypomnialo mi sie , ze nie przestrzeglem ciebie Mimi przed najwazniejszym - czeka cie rozczarowanie w zwiazku ze zwiazkiem , na ktory liczysz z wiadomym forumowiczem . Wszyscy wiedza o kogo chodzi .

Pewnie, on "tez jakos" tam spokojnie mieszka i po co mu klopoty. :p

Gość plaza123
Kochani .

Zrobmy cos dobrego dla Mimi . Jezeli ona szuka mezczyzny - to musi kuszaco wygladac . Zacznijmy moze porady na temat sex-wygladu bogato ilustrowane zdjeciami .

Wlasnie wrucilem i moge podjac temat. :p

Oczywiscie jako dobry krytyk, postaram zaprezetowac co powinno sie unikac. :p

Gość plaza123
A kto tej pani tak twarz wydziobal ?

Wyjasnie to za pomoca wykresu na nowoczesnych wnetrzach. :lol:

Smazenie na duzym ogniu powoduje pryskanie oleju :lol: .Nalezy sie zaopatrzyc w okulary ochronne chocby taki 8) .

Brak okularow moze spowodowac "wydziobanie" :( .

A tutaj wykres pryskania oleju z patelni, nalezy brac pod uwage wielkosc patelni oczywiscie . :p

Czym wieksza tym wiecej pryska. :p

http://img377.imageshack.us/img377/2020/kuchnia1111en.jpg

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...