rrmi 28.12.2005 03:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 oh, tyle pisania i skasować , szkoda rrmi choć rozumiem że banik poczułaś, ahhahaha house..co do meblościanki to raz ci sie udało ..zdjęcia to wielka ściema, hehehehehe, trzeba mieć fantazję przeciez to ciebie tak kompromituje zastanow sie banik to mi wisi , ciebie mi sie zal zrobilo poza tym nie do mnie pisalas, tylko do Luca zwroc sie o pomoc do lekarza , potrzebny ci jest jesli nie rozumiesz co robisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 28.12.2005 04:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 mimi, idź ty kobito spać wreszcie, bo rano dzieciom sniadania nie zrobisz i ci jeszcze prawa rodzicielskie odbiorą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.12.2005 04:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 rrmi niegdy nie pisz o połówce "stary"...I kup sobie suknię z tafty...pięknie szeleści pozwol , ze sama zdecyduje jak mam nazywac wlasnego meza nie chwal sie rzeczami , ktorych nie masz , chyba , ze zdjecie wkleisz ps .nie zrobie zdjecia mojej garderoby , bo mnie znienawidzisz do konca , o ile to mozliwe , zazdrosc az cie zre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaza123 28.12.2005 04:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 oh, tyle pisania i skasować , szkoda rrmi choć rozumiem że banik poczułaś, ahhahaha house..co do meblościanki to raz ci sie udało ..zdjęcia to wielka ściema, hehehehehe, trzeba mieć fantazję Mimi, to juz nie jest fantazja przekroczylas dawno granice pewnej choroby, zreszta wiesz jakiej bo opisywalac jacy lekarze sa dobrzy w tym schorzeniu. Dosc , ze przez to porzucil ciebie maz to jeszcze sie poglebiasz w nim dalej. Widzisz , nawet jak z tym filmem do ktorego sie tak przyczepilas. Czy zawsze trzeba tobie wklejac . http://img491.imageshack.us/img491/3734/lib6zs.jpg Ja rowniez posiadam twoje maile i powiem , ze sie kompromitujesz. Luc, nic nie kasuj jak tak dalej pojdzie to i ja moje kopie poszukam. Niech ludzie czytaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 28.12.2005 04:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Mimi .Zalozylas ten watek , zeby wklejac zdjecia budynkow . I my to robilismy . Ja umiescilem wlasne zdjecia , zeby nie wygladac tak jak ty , co to zawsze from internet . Nie podobalo ci sie , ze umieszczamy swoje wlasne zdjecia i milo sobie gawedzimy . Musialas to zniszczyc . Kolejny twoj watek pojdzie do kosza . Tu na forum nie ma miejsca dla huliganow . Nie zauwazylas tego ? Bolalo cie , ze nie awanturujemy sie ? Ze normalnie i z humorem wymieniamy sie uwagami w temacie ?Kolejny raz wylazla z ciebie mimi-niszczycielka .Jak chcesz , to sie do nas przylacz . Wklej jakies wlasne zdjecie , podyskutujemy o nim . Nie staraj sie jednak nam nic narzucac .Decyzja nalezy do ciebie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 28.12.2005 04:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Kolejny raz wylazla z ciebie mimi-niszczycielka no prawda jak jest za spokojnie, to mimi zaczyna wtrącać durne teksty, apotem leci lawina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaza123 28.12.2005 04:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Mimi . Zalozylas ten watek , zeby wklejac zdjecia budynkow . I my to robilismy . Ja umiescilem wlasne zdjecia , zeby nie wygladac tak jak ty , co to zawsze from internet . Nie podobalo ci sie , ze umieszczamy swoje wlasne zdjecia i milo sobie gawedzimy . Musialas to zniszczyc . Kolejny twoj watek pojdzie do kosza . Tu na forum nie ma miejsca dla huliganow . Nie zauwazylas tego ? Bolalo cie , ze nie awanturujemy sie ? Ze normalnie i z humorem wymieniamy sie uwagami w temacie ? Kolejny raz wylazla z ciebie mimi-niszczycielka . Jak chcesz , to sie do nas przylacz . Wklej jakies wlasne zdjecie , podyskutujemy o nim . Nie staraj sie jednak nam nic narzucac . Decyzja nalezy do ciebie . I mimo , ze pokazalas swoje prawdziwe oblicze to nadal jest szansa wspolnej dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 28.12.2005 04:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Kolejny raz wylazla z ciebie mimi-niszczycielka no prawda jak jest za spokojnie, to mimi zaczyna wtrącać durne tektry, apotem leci lawina Wydaje mi sie , ze jej zalezy na rozglosie za wszelka cene . Nawet kosztem tego , co kocha - architektura . I chyba to bylo powodem osobistej tragedii - rozwodu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 28.12.2005 04:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 house ma dobre serce http://www.addis-welt.de/smilie/smilie/liebe/smilie_liebe7.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 28.12.2005 04:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Acha .Przypomnialo mi sie , ze nie przestrzeglem ciebie Mimi przed najwazniejszym - czeka cie rozczarowanie w zwiazku ze zwiazkiem , na ktory liczysz z wiadomym forumowiczem . Wszyscy wiedza o kogo chodzi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaza123 28.12.2005 04:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 house ma dobre serce http://www.addis-welt.de/smilie/smilie/liebe/smilie_liebe7.gif Pewnie. Maz ja zostawi przez ten cholerny internet , to choc tutaj jej trzeba wspolczuc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 28.12.2005 04:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 a miłość na głowę łuphttp://bestsmileys.com/love1/13.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.12.2005 04:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 house ma dobre serce http://www.addis-welt.de/smilie/smilie/liebe/smilie_liebe7.gif Pewnie. Maz ja zostawi przez ten cholerny internet , to choc tutaj jej trzeba wspolczuc. Moze i racja , wiec ja pojde sie swoim zajac , zeby tez sie tak nie skonczylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaza123 28.12.2005 04:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Acha . Przypomnialo mi sie , ze nie przestrzeglem ciebie Mimi przed najwazniejszym - czeka cie rozczarowanie w zwiazku ze zwiazkiem , na ktory liczysz z wiadomym forumowiczem . Wszyscy wiedza o kogo chodzi . Pewnie, on "tez jakos" tam spokojnie mieszka i po co mu klopoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 28.12.2005 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Kochani .Zrobmy cos dobrego dla Mimi . Jezeli ona szuka mezczyzny - to musi kuszaco wygladac . Zacznijmy moze porady na temat sex-wygladu bogato ilustrowane zdjeciami . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 28.12.2005 04:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 to juz beze mnie, bo odfruwam do jutrapewnie w innym wątku, bo tego juz nie będzie http://bestsmileys.com/goodbye/3.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaza123 28.12.2005 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Kochani . Zrobmy cos dobrego dla Mimi . Jezeli ona szuka mezczyzny - to musi kuszaco wygladac . Zacznijmy moze porady na temat sex-wygladu bogato ilustrowane zdjeciami . Wlasnie wrucilem i moge podjac temat. Oczywiscie jako dobry krytyk, postaram zaprezetowac co powinno sie unikac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 28.12.2005 04:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 To ktora czesc ciala bierzesz do obrobki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaza123 28.12.2005 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 To ktora czesc ciala bierzesz do obrobki ? Ja zaczynam od glowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaza123 28.12.2005 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 A kto tej pani tak twarz wydziobal ? Wyjasnie to za pomoca wykresu na nowoczesnych wnetrzach. Smazenie na duzym ogniu powoduje pryskanie oleju .Nalezy sie zaopatrzyc w okulary ochronne chocby taki . Brak okularow moze spowodowac "wydziobanie" . A tutaj wykres pryskania oleju z patelni, nalezy brac pod uwage wielkosc patelni oczywiscie . Czym wieksza tym wiecej pryska. http://img377.imageshack.us/img377/2020/kuchnia1111en.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts