Rom 05.09.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Nareszcie jakiś wpis Nic się nie przejmuj!! Skoro dokumenty złożone to teraz dopiero ruszy!!! Na jesień postawicie fundamenty a na wiosnę ruszycie z murami Głowa do góry..i prosze mi sie tu nie mazgać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 05.09.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Dzięki Rom! Ja chyba potrzebuję mocnego kopniaka, bo mnie jesienna chandra dopada . Wszystko jakies takie szaro - bure. Pogoda kiepska. W papierach stagnacja. Mialam zacząć pracować od września ale praca jakoś dziwnie nie leży i nie czeka No ale masz rację. Musze przestać sie mazać. W końcu - patrząc na życie z szerszej perspektywy - mam swoje sukcesy: http://img227.imageshack.us/img227/1830/obraz313rs8.jpg No to dobra, juz dobra... Zabieram sie za życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.09.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Paulko jaki boski ten Twój "życiowy sukces" Strasznie Ci go zazdroszczę. Nie ważne jakieś tam budowy , domy, masz największe szczęście i to jest najważniejsze A dom przyjdzie z czasem...trezba tylko byc upartym, zacisnąć ząbki i przec do przodu. Mam nadzieję, że chociaż trochę zaraziłem Cię moim optymizmem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 05.09.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Zaraziłeś, zaraziłeś... To ja ci jeszcze pokaże moje "zyciowe sukcesy" w komplecie Połechtałeś mile serce dumnej matki http://img175.imageshack.us/img175/5640/obraz204xj0.jpg http://img177.imageshack.us/img177/1794/obraz183fg5.jpg Tu dodatkowo moja "mała dorosła" siostrzenica: http://img208.imageshack.us/img208/8440/obraz088nd0.jpg http://img240.imageshack.us/img240/2007/obraz395cj5.jpg http://img169.imageshack.us/img169/6251/obraz206zz5.jpg http://img169.imageshack.us/img169/449/obraz213le9.jpg Napisz mi jeszcze jak tam twoja budowa. Masz jakieś zdjecia? Gdzie można podziwiać postepy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.09.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 No to teraz już mnie zaraziłaś na maksa!!!! JA też chce takie szczęście!!!! Cudowne masz dzieciaczki Help...hihihihi Jeżeli chodzi o budowę to od jakiś 2 tygodni mieszkamy Domek wprawdzie jeszcze nieocieplony, niewykończony, brak tapet, płytek ,drzi podłóg itd itp ale już nie mogliśmy wytrzymać. Przeglądnij wątek: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=38547&postdays=0&postorder=asc&start=0. Jest tam troche zdjeć z mojego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 07.09.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 No to teraz już mnie zaraziłaś na maksa!!!! JA też chce takie szczęście!!!! Cudowne masz dzieciaczki Help... ...no cóż, Romie...ja Ci nie pomogę ale pogadaj ze swoją połowicą To naprawdę nie jest trudna sztuka Zdjęcia pooglądałam, ale - MAŁO!!! Rzuć tam trochę twoich wnętrz, wtedy będę sie wypowiadać. Niemniej... Imponujące, naprawdę szybki jesteś. Jesteście. A kiedy twój/ wasz wielki dzień?? I tak wogóle....czy ktoś poza Romem wogóle czyta mój dziennik, tudzież komentarze??? Bardzo proszę o ujawnienie się!!!!!! Chyba że nikt nie czyta ... Wtedy zmienię formę z "Moi Drodzy" na "Drogi Romie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.09.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 No własnie może ktoś by się jeszcze ujawnił?? Zdjęcia będą - wkrótce Oprócz sypialni nic nie jest jescze wykończone więc nie ma co za bardzo oglądać. Wielki dzień już niedługo - 30 września Chyba zaczynam się denerwować jak o tym pomysle hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 07.09.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 No cóż, ale sypialnia jest.... To najwazniejsze dla nowożeńców A ślubem i weselem sie nie przejmuj, tyo naprawdę nic strasznego! Trzeba do tego podejśc na luzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.09.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Ale jesteś szybka Postaram się wkleić zdjęcia sypialni zaczynam żałować ze nie prowadzę dziennika....ale teraz to juz bez sensu ... Dzięki za pocieszenie odnośnie 30 września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 07.09.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Ależ na dziennik nigdy nie jest za późno!!! Zrobisz sobie małą retrospekcję i będzie git!!! A mógłbyś być świetnym przykładem dla tych, którzy zakładają tu wątki w stylu: "Czy można w miesiąc kupic działkę, wybudować dom i zamieszkać" Pomysl o tym jeszcze. Jak skończysz pisac to sobie wydrukujesz i oprawisz. A jak będziesz stary, to będziesz siadał przy kominku w swoim pięknym Zręcznym, oczywiscie na bujanym fotelu, z kocem na kolanach i będziesz wnukom czytał "jak to dziadek dom budował"! Jeszcze dużo pracy przed Tobą. Będziesz miał co opisywac. A ja wreszcie będe sie mogła odwdzieczyć za Twoje komentarze!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.09.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Pomyślę nad tym dziennikiem. Ale piękne zdjęcia wkleiłaś w dzinniku. Dopiero teraz je zauważyłem Cudne Odpokutowałaś za przerwę w dzienniku. Masz wybaczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 08.09.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 A dziękuję za wybaczenie! A zdjęcia faktycznie mi się udały . Miałam świetną podróż - chmury wyglądały jak śnieg, jakby mozna było po nich chodzić. Cudne! Jak umrzeć, to tylko w niebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KOELA 08.09.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 ROM i PAULKAJestem dzisiaj na urlopie.Siedzę w domu i zamiast zrobić to co sobie umyśliłam,/mycie okienek itd/to co chwilkę zaglądam i czytam Rom jesteś niesamowity .Podziwiać tylko Ciebie za akywność.Lecę zrobić jakiś obiadek.Aha jeszcze cały czs myślę nad ZRĘCZNYMKOELA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KOELA 08.09.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 ROM przepraszam wykreśl"TYLKO" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 10.09.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Alez prosze bardzo! Przesunę sie troszkę i zrobię miejsce na słowa podziwu dla Roma A swoją drogą - widzisz gdzie cię ludzie znajdują?? W moich komentarzach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KOELA 10.09.2006 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 PAULKABardzo przepraszam ,że się wciełam.Ale gdzie się nie obejrzę tam ROM.Obejrzłam TWÓJ domek.Piękny.Liczę na wybaczenie.Już nie popełnię takiej gafy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Ktoś jeszcze czyta ....:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.09.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 KOELA i Paulko dzięki za miłe słowa. Paulko może napiszesz gdzie te zdjęcia nieba zrobiłaś??? Pochwal się trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 11.09.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 PAULKA Bardzo przepraszam ,że się wciełam.Ale gdzie się nie obejrzę tam ROM. Obejrzłam TWÓJ domek.Piękny. Liczę na wybaczenie.Już nie popełnię takiej gafy. Nie no, ja przecież żartowałam Koela!!! Sama Roma podziwiam Proszę używać moich komentarzy "ile wlezie" Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 11.09.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Ktoś jeszcze czyta ....:) Serce me raduje się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts