Paulka 11.09.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 KOELA i Paulko dzięki za miłe słowa. Paulko może napiszesz gdzie te zdjęcia nieba zrobiłaś??? Pochwal się trochę Tak az bardzo to nie ma się czym chwalic. Byłam miesiąc u siostry, która mieszka w Niemczech. A ponieważ miałam jechać sama z dzieciakami - a wizja 25 - godzinnej podróży autokarem mnie przerażała - postanowiłam skorzystać z tanich lini lotniczych (bardzo fajny wynalazek ) No i zdjecia zrobiłam po drodze oczywiście. Żadne tam Majorki, Teneryfy i inne Krety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.09.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Ja jeszcze nigdy nie leciałem samolotem Podobno to niesamowite przeżycie. Gdyby nie ta budowa...ehhh..hahaha ale co sie odwlecze to nie uciecze ..będęmusiał kiedyś spróbować . A na razie...chyba sobie pojadę na grzyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.09.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 No to początek juz jest: synek,piesek,samochód,droga i kupa ziemi Długo nie patrzeć a wyrośnie jescze piękny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.09.2006 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Jaka adna kupa ziemi :) Paulka - ładuję u Ciebie akumulatory, wiesz ? A dzidzię masz po prostu piękną :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 13.09.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Dziekuję Nefer Kofana jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lopi 13.09.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 ja też czytam Fajny układ domu, przejrzysty, a ścianka na styku holu i salonu... super. A jak wyglądają elewacje? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.09.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Dziekuję Nefer Kofana jesteś To jeszcze spytam gdzie takie ładne dzieci rozdają Fajna chałupka chyba zaraz stanie... masz kartony na przeprowadzkę ? Się rozejrzyj. Pisz, pisz - będę śledzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 14.09.2006 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Dzięki lopi. A elewację wkleję jak będe miała Bo chwilowo wyzbyłam się wszystkich _____________ Widzisz Nefer...Jak mnie dobija moja (chwilowa mam nadzieję) zawodowa stagnacja myślę sobie, że jedyne co mi się udaje....to dzieci Normalnie w szpitalu takie mi dali Z tym, że zawsze jest cos za coś - to łobuzy okropne!!! Oto "słodki maluszek" (z opuchniętą po upadku wargą) przyłapany na zrobieniu wielkiego bałaganu i z plasteliną w buzi: http://img84.imageshack.us/img84/9647/zdjciarne059ot8.jpg http://img209.imageshack.us/img209/5395/zdjciarne060vl4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.09.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Domek super. Szczególeni fajowa ta półokrągła ścianak do salonu (jeżeli to jest ścianka). Możesz podać jaką powierzchnię mają pomieszczenia?? Aha jescze jedno. Jak się wchodzi na górze do sypialni na górze po lewej i do tego pomieszczenia obok?? Bo nie widzę drzwi od schodów?? Hmmm ale może tytlko ja nie widze w końcu noszę okulary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.09.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Co za boski szkrab Ja tez chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 14.09.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Wyjaśnienia w Dzienniku, Romie Widze, że mój Kuba Rozrabiaka ma coraz więcej fanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.09.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Buuuuuuuuuuuuu nadal nie wiem jak się dostać do Waszej sypialni ....nie żebym chciał tam zaglądać ...pytam z czystej ciekawości Boski ten pokój kąpielowy na górze. Ustawiłbym w nim ogromną wanne... no wiesz...taką dwuosobową Pokój muzyczny...zaciekawił mie ten temat....ktoś z Twojej rodzinki zajmuje się muzyką??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 14.09.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Buuuuuuuuuuuuu nadal nie wiem jak się dostać do Waszej sypialni ....nie żebym chciał tam zaglądać ...pytam z czystej ciekawości Boski ten pokój kąpielowy na górze. Ustawiłbym w nim ogromną wanne... no wiesz...taką dwuosobową Pokój muzyczny...zaciekawił mie ten temat....ktoś z Twojej rodzinki zajmuje się muzyką??? Brak drzwi to pomyłka architekta. Po dłuższym zastanowieniu doszliśmy do wniosku, że jednak wygodnie będzie jakieś miec, wchodzenie po linie przez balkon może być na starość kłopotliwe, postanowiliśmy wiec jakieś tam wstawić Pokój muzyczny to bedzie królestwo mojego męża. Gra i śpiewa w zespole muzycznym obsługującym wesela. Potrzenuje więc miejsca na proby. A poza tym z chłopakami ze swojego zespołu tworzą coś "po swojemu", czyli takie rockowo - bluesowe klimaty. A po trzecie - moje dzieci też wykazują duże zainteresowanie muzyką, wiec kto wie - może kiedyś stworzymy rodzinny band Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.09.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Hihi niezły ten architekt No ale nie czzepiajmy sie....może uważał, że drzwi nie są potrzebne Fajnie będziesz miała w nowym domu muzyczka będzie ci grała....i to jescze blusowe klimaty ...bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAREKKASIA 15.09.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Witaj Paula Z zainteresowaniem przeczytałem Twój dziennik. Widać w nim jak nabierasz doświadczeń życiowo-budowlanych My także chcielismy w tym roku zrobić przynajmniej fundamenty ale nie uda się nawet zacząć budowy. Nie wiem gdzie dokładnie masz działkę ale wyglada na to że będziemy sasiadami (dalszymi - przez Puszczę Niepołomicką ) Pozdrawiam. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 18.09.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Witaj Paula Z zainteresowaniem przeczytałem Twój dziennik. Widać w nim jak nabierasz doświadczeń życiowo-budowlanych My także chcielismy w tym roku zrobić przynajmniej fundamenty ale nie uda się nawet zacząć budowy. Nie wiem gdzie dokładnie masz działkę ale wyglada na to że będziemy sasiadami (dalszymi - przez Puszczę Niepołomicką ) Pozdrawiam. M Witam!!! Działkę mam w Bochni, na obrzeżach, więc poniekąd faktycznie jestesmy sąsiadami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kowalik 18.09.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 z rewizytą sobie czytam jak tak czekam hehe Powiedz mi ile ma Twoje młodsze szczęscie? Ja mam poltoraroczne Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 18.09.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Zapraszam miłych gości I odpowiadam: Młodszy ma 10 miesięcy A starszy 5 lat (w niedziele urodziny ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KOELA 18.09.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Wszystkiego najlepsze z okazji urodzin starszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 18.09.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Wszystkiego najlepsze z okazji urodzin starszego Dziękuje w imieniu starszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts