Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nieśmiałych decyzji Pauli i Jacka

anSi

Recommended Posts

KOELA i Paulko dzięki za miłe słowa. :oops: :oops: :oops:

Paulko może napiszesz gdzie te zdjęcia nieba zrobiłaś??? Pochwal się trochę :D

Tak az bardzo to nie ma się czym chwalic. Byłam miesiąc u siostry, która mieszka w Niemczech. A ponieważ miałam jechać sama z dzieciakami - a wizja 25 - godzinnej podróży autokarem mnie przerażała - postanowiłam skorzystać z tanich lini lotniczych (bardzo fajny wynalazek :wink: ) No i zdjecia zrobiłam po drodze oczywiście.

Żadne tam Majorki, Teneryfy i inne Krety :wink:

• Odpowiedzi 457
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dzięki lopi.

A elewację wkleję jak będe miała :oops: Bo chwilowo wyzbyłam się wszystkich :-?

Widzisz Nefer...Jak mnie dobija moja (chwilowa mam nadzieję) zawodowa stagnacja myślę sobie, że jedyne co mi się udaje....to dzieci :wink:

Normalnie w szpitalu takie mi dali :D

Z tym, że zawsze jest cos za coś - to łobuzy okropne!!!

Oto "słodki maluszek" (z opuchniętą po upadku wargą) przyłapany na zrobieniu wielkiego bałaganu i z plasteliną w buzi:

http://img84.imageshack.us/img84/9647/zdjciarne059ot8.jpg

http://img209.imageshack.us/img209/5395/zdjciarne060vl4.jpg

Domek super. Szczególeni fajowa ta półokrągła ścianak do salonu :D (jeżeli to jest ścianka). Możesz podać jaką powierzchnię mają pomieszczenia??

Aha jescze jedno. Jak się wchodzi na górze do sypialni na górze po lewej i do tego pomieszczenia obok?? Bo nie widzę drzwi od schodów?? Hmmm ale może tytlko ja nie widze :D w końcu noszę okulary :D

Buuuuuuuuuuuuu

nadal nie wiem jak się dostać do Waszej sypialni :D ....nie żebym chciał tam zaglądać :D :oops: ...pytam z czystej ciekawości :lol: :p :p

Boski ten pokój kąpielowy na górze. Ustawiłbym w nim ogromną wanne... :oops: no wiesz...taką dwuosobową :oops: :p

Pokój muzyczny...zaciekawił mie ten temat....ktoś z Twojej rodzinki zajmuje się muzyką???

Buuuuuuuuuuuuu

nadal nie wiem jak się dostać do Waszej sypialni :D ....nie żebym chciał tam zaglądać :D :oops: ...pytam z czystej ciekawości :lol: :p :p

Boski ten pokój kąpielowy na górze. Ustawiłbym w nim ogromną wanne... :oops: no wiesz...taką dwuosobową :oops: :p

Pokój muzyczny...zaciekawił mie ten temat....ktoś z Twojej rodzinki zajmuje się muzyką???

Brak drzwi to pomyłka architekta.

Po dłuższym zastanowieniu doszliśmy do wniosku, że jednak wygodnie będzie jakieś miec, wchodzenie po linie przez balkon może być na starość kłopotliwe, postanowiliśmy wiec jakieś tam wstawić :wink:

Pokój muzyczny to bedzie królestwo mojego męża. Gra i śpiewa w zespole muzycznym obsługującym wesela. Potrzenuje więc miejsca na proby.

A poza tym z chłopakami ze swojego zespołu tworzą coś "po swojemu", czyli takie rockowo - bluesowe klimaty.

A po trzecie - moje dzieci też wykazują duże zainteresowanie muzyką, wiec kto wie - może kiedyś stworzymy rodzinny band :D

Witaj Paula

Z zainteresowaniem przeczytałem Twój dziennik. Widać w nim jak nabierasz doświadczeń życiowo-budowlanych :p My także chcielismy w tym roku zrobić przynajmniej fundamenty ale nie uda się nawet zacząć budowy.

Nie wiem gdzie dokładnie masz działkę ale wyglada na to że będziemy sasiadami (dalszymi - przez Puszczę Niepołomicką :D :D :D ) Pozdrawiam. M

Witaj Paula

Z zainteresowaniem przeczytałem Twój dziennik. Widać w nim jak nabierasz doświadczeń życiowo-budowlanych :p My także chcielismy w tym roku zrobić przynajmniej fundamenty ale nie uda się nawet zacząć budowy.

Nie wiem gdzie dokładnie masz działkę ale wyglada na to że będziemy sasiadami (dalszymi - przez Puszczę Niepołomicką :D :D :D ) Pozdrawiam. M

Witam!!!

Działkę mam w Bochni, na obrzeżach, więc poniekąd faktycznie jestesmy sąsiadami :wink: