Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nieśmiałych decyzji Pauli i Jacka

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 457
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Bo niewiele sie dzieje :-?

Zaglądam ostatnio do Ważnego Urzędu pytać o pozwolenie ale na razie wymyślaja jakies dziwne problemy i nic nie robią :evil:

A pogoda piękna :evil: :evil: :evil:

A czas ucieka :x :evil: :-? :evil: :evil: :evil:

Żeby jednak coś ożywić, to wkleję tu elewację domu, który trochę przypomina mój (tylko u nas podwójny garaż i bez wykuszu)

http://img221.imageshack.us/img221/6051/elewacjafrontrp4.jpg

Ładna stodoła??

:wink: :lol:

Ja ponownie z wizytą

Tak czekam, ze przyszłam zobaczyć co u koleżanki, ale widzę że na tym samym wózku jedziemy ....

przynajmniej mi troche raźniej

Jak urodziny się udały ??Wszystkiego naj dla dziecka :D

Tak tak mnie ta piekna pogoda też "wykańcza" że aż serce ściska że na placu nic sie nie dzieje..

No to gratulacje z okazji zdanego prawka!!!

zazdroszecze ci, bo mnie to czeka na wiosne :roll:

To ja ci bardzo wspólczuję!!!!!!

Ten egzamin to była chyba najbardziej stresujaca, nieprzyjemna i męcząca godzina w moim zyciu :-?

Bardzo niefajnie.

To był trzeci raz stąd pewnie ten stres. Normalnie jestem raczej opanowana i spokojna.

Mniejsza o to, ważne , że do przodu!!!!!!!

Powodzenia Iga!!!

Nic mi nie mow- ja juz tez dwa razy przeszlam, ale tak ze 3 lata temu :roll: I tak sie na nich wszystkich wscieklam (patrz ostanie aresztowania za korupcje w osrodku w Poznaniu), ze sie obrazilam i wiecej nie poszlam... Ale to do zycia bardzo potrzebne wiec musze sie przemoc i zalatwic. Smieje sie, ze to jedyna rzecz, ktora mi w zyciu nie wyszla i nie moge tego tak zostawic. Ale na razie to traumatyczne przezycie zostawiam na wiosne :wink:

Zadzwonili.

Powiedzieli, że brakuje mi decyzji środowiskowej dla wybudowania kawałka wodociągu

:o :o :o pierwsze słysze o takim papierze. Paulka a czy czasem coœ nadgorliwie nie interpretujš w Starostwie albo czekajš na propozycję ala Rywin :o :evil: :o :o :o

No normalnie szok :o :evil: :o :evil:

Zadzwonili.

Powiedzieli, że brakuje mi decyzji środowiskowej dla wybudowania kawałka wodociągu

:o :o :o pierwsze słysze o takim papierze. Paulka a czy czasem coœ nadgorliwie nie interpretujš w Starostwie albo czekajš na propozycję ala Rywin :o :evil: :o :o :o

No normalnie szok :o :evil: :o :evil:

nie mam pojęcia...

na razie jestem taka wściekła, że nie wiem co myślec o tym wszystkim :evil:

ech - masakra... Wiem co czujesz... I wiem, ze cie to nie pocieszy, ale my na pnb czekalismy od zlozenia wniosku o warunki zabudowy- 13 miesciecy. Ciagle co urzedasom nie pasowalo - musilismy nawet udowadniac, ze dzialka jest przy nieutwradzonej drodze , bo oni przez czyjas pomylke maja w planach droge asfaltowa :o Normalnie czeski flm :evil: Tak wiec tzrymaj sie mocno i kaz im podac podstawe prwana zadania od ciebie takiego papierka! Muisz przynajmniej wiedziec jak to ugryzc. jak urzednik nie bedzie chcial c tej podstawy podac, to pisz na niego skarge do jego kierownika (albo najlepiej od razu podczas rozmowy tel z nim pros o polaczenie z kieronikiem, jak ci sie w koncu uda dodzwonic to skarz telefonicznie i jak nie zalatwia spr. od reki to sarz pisemnie). Nikt nie mowil, ze budowanie to latwa sprawa :roll:

Hej.

Nazbierało się kilka spraw, postaram się opisaj je dziś w dzienniku.

generalnie - w najbliższych kilku dniach wyjaśni się, czy dostajemy pozwolenie i zaczynamy w tym roku( :D ), czy też sprawa odwlecze się na kilaka miesiecy i zaczynamy na wiosnę ( :( )

A brak ekipy to faktycznie problem :-?

mam nadzieję, że nasza nie nawali!!

Pomieszanie z poplątaniem Iguś :-?

Jeszcze nic nie wiem.

W tej chwili dostałam "prikaz" od ENIONu, że musze przesunąc budynek o 3 metry :-?

Co takie proste nie jest,bo trzeba wszystkie mapki pozmieniać itp, itd

No i właśnie ide do starostwa, do pani od odrolnienia.

A potem to juz nie wiem - glowa boli, ale....

....wciaż tli się iskierka nadziei na ten rok :p