Rom 25.09.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Puk pukPaulko coś ucichło w Twoim dzienniku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 25.09.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Bo niewiele sie dzieje Zaglądam ostatnio do Ważnego Urzędu pytać o pozwolenie ale na razie wymyślaja jakies dziwne problemy i nic nie robią A pogoda piękna A czas ucieka Żeby jednak coś ożywić, to wkleję tu elewację domu, który trochę przypomina mój (tylko u nas podwójny garaż i bez wykuszu) http://img221.imageshack.us/img221/6051/elewacjafrontrp4.jpg Ładna stodoła?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.09.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 No no Zajeb... Wisz co..ja na początku tez się zastanawiałem nad dachem dwuspadowym. w końcu wybrałem kopertowy ale przy dwuspadowym masz więcej miejsca na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 25.09.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 dzięki, dzięki. My raczej od początku nastawialiśmy sie na dwuspadowy. Właśnie ze względu na miejsce u góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kowalik 25.09.2006 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Ja ponownie z wizytą Tak czekam, ze przyszłam zobaczyć co u koleżanki, ale widzę że na tym samym wózku jedziemy .... przynajmniej mi troche raźniej Jak urodziny się udały ??Wszystkiego naj dla dziecka Tak tak mnie ta piekna pogoda też "wykańcza" że aż serce ściska że na placu nic sie nie dzieje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 26.09.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Urodziny udane, dzięki za pamięć A w sprawie budowy - dalej kicha W czwartek lub piątek wybiorę się znów - zobaczę co urzednikom udało się zrobić przez tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 02.10.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 No to gratulacje z okazji zdanego prawka!!! zazdroszecze ci, bo mnie to czeka na wiosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 02.10.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 No to gratulacje z okazji zdanego prawka!!! zazdroszecze ci, bo mnie to czeka na wiosne To ja ci bardzo wspólczuję!!!!!! Ten egzamin to była chyba najbardziej stresujaca, nieprzyjemna i męcząca godzina w moim zyciu Bardzo niefajnie. To był trzeci raz stąd pewnie ten stres. Normalnie jestem raczej opanowana i spokojna. Mniejsza o to, ważne , że do przodu!!!!!!! Powodzenia Iga!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 02.10.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Nic mi nie mow- ja juz tez dwa razy przeszlam, ale tak ze 3 lata temu I tak sie na nich wszystkich wscieklam (patrz ostanie aresztowania za korupcje w osrodku w Poznaniu), ze sie obrazilam i wiecej nie poszlam... Ale to do zycia bardzo potrzebne wiec musze sie przemoc i zalatwic. Smieje sie, ze to jedyna rzecz, ktora mi w zyciu nie wyszla i nie moge tego tak zostawic. Ale na razie to traumatyczne przezycie zostawiam na wiosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 06.10.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Zadzwonili. Powiedzieli, że brakuje mi decyzji środowiskowej dla wybudowania kawałka wodociągu pierwsze słysze o takim papierze. Paulka a czy czasem co nadgorliwie nie interpretujš w Starostwie albo czekajš na propozycję ala Rywin No normalnie szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 06.10.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Zadzwonili. Powiedzieli, że brakuje mi decyzji środowiskowej dla wybudowania kawałka wodociągu pierwsze słysze o takim papierze. Paulka a czy czasem co nadgorliwie nie interpretujš w Starostwie albo czekajš na propozycję ala Rywin No normalnie szok nie mam pojęcia... na razie jestem taka wściekła, że nie wiem co myślec o tym wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 06.10.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 ech - masakra... Wiem co czujesz... I wiem, ze cie to nie pocieszy, ale my na pnb czekalismy od zlozenia wniosku o warunki zabudowy- 13 miesciecy. Ciagle co urzedasom nie pasowalo - musilismy nawet udowadniac, ze dzialka jest przy nieutwradzonej drodze , bo oni przez czyjas pomylke maja w planach droge asfaltowa Normalnie czeski flm Tak wiec tzrymaj sie mocno i kaz im podac podstawe prwana zadania od ciebie takiego papierka! Muisz przynajmniej wiedziec jak to ugryzc. jak urzednik nie bedzie chcial c tej podstawy podac, to pisz na niego skarge do jego kierownika (albo najlepiej od razu podczas rozmowy tel z nim pros o polaczenie z kieronikiem, jak ci sie w koncu uda dodzwonic to skarz telefonicznie i jak nie zalatwia spr. od reki to sarz pisemnie). Nikt nie mowil, ze budowanie to latwa sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 06.10.2006 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 A czy ktos wie co to jest ta cholerna decyzja środowiskowa i dlaczego akurat ja muszę ją mieć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 06.10.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Dlatego mowie, ze to urzednik ma ci podac podstawe prawna - co to jest i w jakich przypadkach jest wymagane. To jego obowiazek, a twoim nie jest szukanie na oslep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 08.10.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Powoli zaczyna mi sie klarować z czym mam problem (wielkie dzieki za "wymianę doświadczeń" i wszystkie cenne rady!: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=82503 ) Zbieram siły i argumenty przed jutrzejszą przeprawą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kowalik 09.10.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Hej Paulka z ciekawością czytam Wasze losy i przeprawy. my DOSTALISMY POZOWOLENIE, ale z kolei nie możemy znaleźć żadnej ekipy Pisz co z tą decyzją Środowiskowa?? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 09.10.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Hej. Nazbierało się kilka spraw, postaram się opisaj je dziś w dzienniku. generalnie - w najbliższych kilku dniach wyjaśni się, czy dostajemy pozwolenie i zaczynamy w tym roku( ), czy też sprawa odwlecze się na kilaka miesiecy i zaczynamy na wiosnę ( ) A brak ekipy to faktycznie problem mam nadzieję, że nasza nie nawali!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 12.10.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 No i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 13.10.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Pomieszanie z poplątaniem Iguś Jeszcze nic nie wiem. W tej chwili dostałam "prikaz" od ENIONu, że musze przesunąc budynek o 3 metry Co takie proste nie jest,bo trzeba wszystkie mapki pozmieniać itp, itd No i właśnie ide do starostwa, do pani od odrolnienia. A potem to juz nie wiem - glowa boli, ale.... ....wciaż tli się iskierka nadziei na ten rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 13.10.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Trzymam kciuki, zeby z tej iskierki byl ogien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts