Paulka 27.10.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 DZIEKUJĘ WAM WSZYSTKIM! A pierwsza łopata...niebawem (chyba szybciej niż przewiduje prawo): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 28.10.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 To super Wielkie gratulacje I kciuki trzymam za same wlasciwe decyzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 28.10.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 14 dni na uprawomocnienie decyzji, i jeszcze potem 7 dni od daty zgloszenia o rozpoczeciu budowy w starostwie.Mi architekt powiedzial, ze jesli chodzi o fundamenty to mozna zaczac wedlug niego przed uprawomocnieniem pozwolenia, powiedzial zeby nie wychodzic tylko ponad ziemie. Ale my balismy sie ryzykowac, bo mogl ktos zyczliwy nam pozazdroscic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kowalik 29.10.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Z uprawomocnieniem bywa różnie. Niektoryz mają je od razu, lub następnego dnia. Ja czekam miesiac juz - więc trzymam kciuki za szybkie uprawomocnienie i czekam na pierwsze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 30.10.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Zrezygnowaliśmy Ze względu na: - ryzyko - zmianę pogody - zbyt wariackie tempo - inne okoliczności, którze zaprzątnęły nam głowę (śmierć mojej babci ) Zdrowy rozsądek nakazuje czekać. Choć smutno mi, smutno Nie będzie fundamentów w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kowalik 30.10.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Przykro mi ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.10.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Moje gratulacje z okazji pozwolenia....i wyrazy współczucia z powodu babci.Szkoda, że te dwa wydarzenia tak się zbiegły....ehhhh...no ale takie życie, wszystkich nas to czeka....trzymaj się Paulko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 02.11.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Dzięki Wam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.11.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 No nareszcie coś się dzieje w Twoim dzienniku Coś długo nie pisałaś - ale ze względu na okoliczności masz wybaczone, Trzymam kciuki żeby udało się w końcu zacząć. Czekam na wieści z budowy i oczywiście na zdjęcia jak już coś ruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.11.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Na temat zaniedbywania dziennika to ja juz nic nie będe mówił ale mam nadzieję że to chwilowe.....i jak ruszy budowa to ruszy tez i dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.11.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Ale cudeńko ten garaż Jest gdzie spędzić ferie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 29.11.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Ale cudeńko ten garaż Jest gdzie spędzić ferie TAK - Tam sie własnie wybieramy w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.12.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Moje gratulacje z okazji rozpoczęcia Pisz jak najwięcej i wklejaj zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 07.12.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 A ja tobie gratuluje wejścia do elity Trochę po czasie, ale jak to mówią - lepiej późno... Ja mam stresa dziś, bo prace przy fundamentach trawją a pogoda "zbrzydła" dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.12.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 A ja tobie gratuluje wejścia do elity Trochę po czasie, ale jak to mówią - lepiej późno... Ja mam stresa dziś, bo prace przy fundamentach trawją a pogoda "zbrzydła" dziś Dzięęęęęki Pisz o postepach jak najwiecej\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 08.12.2006 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Powodzenia!!!My kończymy stan zero i chcemy dalej stawiać ściany. Ale wszystko zależy od pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 11.12.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 No to gratulacje!!!!!!!! I do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 11.12.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Odcinek drugi Działkę znaleźliśmy, podpisalismy umowę u notariusza, teraz czekamy do początku stycznia (Agencja Jakaśtam ma prawo piewokupu), zeby jeszcze raz spotkać sie z włascicielami i dostać akt własności do łapek. to tak jak my a ta agencja to AGENCJA WŁASNOŚCI ROLNEJ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.12.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 ale fajnie wyglądają Twoje fundamenty Paulko Fajnie wyglądają te szalunki. Kurcze jak budowa jakiegoś schronu Trzymam kciuki za pogodę. Byleby jak najdłużej było tak ciepło. No ale za dużo to nie napisałaś Proszę mi się poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 18.12.2006 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Odcinek drugi Działkę znaleźliśmy, podpisalismy umowę u notariusza, teraz czekamy do początku stycznia (Agencja Jakaśtam ma prawo piewokupu), zeby jeszcze raz spotkać sie z włascicielami i dostać akt własności do łapek. to tak jak my a ta agencja to AGENCJA WŁASNOŚCI ROLNEJ... No tak Porad formalnych to sie szanowni czytelnicy u mnie nie doszukają Bo pamieć moja dobra, ale krótka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts