iga9 21.12.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Aby przy świątecznym stole nie zabrakło światła i ciepła rodzinnej atmosfery, a Nowy Rok niósł ze sobą szczęście i pomyślność. Zdrowia i uśmiechu dla całej rodzinki i spełnienia marzeń! życzy Iga http://i51.photobucket.com/albums/f377/iga9/loski_ok_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 21.12.2006 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Spokojnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia. Odpoczynku od codziennych trosk budowlanych i hojnego Świętego w kominie. http://www.zhp.olsztyn.pl/images/mikolaj2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2006 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Wszystkiego dobrego w Nowym 2007 Roku ! Dużo zdrowia, szczęścia i spełnienia wszystkich planów :) http://positiveblackmencoalition.com/newyear.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.01.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Paulko co z Twoim dziennikiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 18.01.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Paulko co z Twoim dziennikiem?? Wiem wiem... Ale jestem na "wyjazdach" i dostęp do internetu mam sporadyczny. jak wrócę, to sie poprawię - uzupełnię wszystko i opiszę. A tak swoją drogą...patrząc na twój podpis to...chyba trzeba pogratulować, co???? wszystkiego dobrego! PS. A mi sie wczoraj urodziła bratanica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.01.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Moje gratulację z oazji bratanicy Napisz coś więcej, czy zdrowa? ile ważyła i takie tam:) jestem teraz żywo zainteresowany tym tematem - jako przyszły tatuś. Dzieki za gratulacje P.S. W podrózy poślubnej nie próżnowaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 18.01.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Moja bratanica: 3700, 53 cm (kawał bratanicy ) Mój młodszy syn 3500, 55 cm 10 punktów Agpar Mój starszy syn 3000, 60 cm 10 punktów Agpar Czyli wszystkie w normie były. Choć ostatnio jakieś kolosy sie rodzą podobno pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.01.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Apgar a nie Agpar Ale to nie było złośliwie No byłem w szoku jak usłyszałem o 7 kilowym noworodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 19.01.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Apgar a nie Agpar Od lat popełniam ten błąd i to sie chyba nie zmieni ważne że 10! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.01.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Apgar a nie Agpar Od lat popełniam ten błąd i to sie chyba nie zmieni ważne że 10! wywnioskowałem że jeszcze będziesz korzystać z Apgara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 24.01.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Apgar a nie Agpar Od lat popełniam ten błąd i to sie chyba nie zmieni ważne że 10! wywnioskowałem że jeszcze będziesz korzystać z Apgara oj...raczej nie! Choć w tym temacie wyznaję zasadę: "Nigdy nie mów nigdy" A póki co: - jeden mój APgar ma zapalenie oskrzeli - drugi ma zapalenie oskrzeli i płuca a za oknem taka piękna zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.01.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Życzę Twoim Apgarom szybkiego powrotu do zdrowia Wszyscy dookoła chorują - epidemia jakaś czy co? Kurcze a może by się zaszczepić przeciwko tym chorubskom? Ale w tą zimę pewnie już za późno:( Uzupełnisz w końcu dziennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.02.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Kurde normalnie patrze i oczom nie wierze Ruszył dzienniczek Podpisuję się obiema ręcami Paulko pod tym co napisałaś odnośnie kosztów budowy. Mi sie wydawało, że za to co wziąłem z banku zrobię kompletny dom, ogród, płot i Bóg wie co jescze. No ale tak się nie dało. Fakt że po drodze były jeszcze wydatki związane ze ślubem. Kredyt się skończył a dom nie wykończony Ale co tam najwyżej będe budował dłużej - grunt że mieszkac juz można. No i mam nadzieję, żę dzienniczek już na bierząco będzie uzupełniany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 02.04.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Piszcie co, ludzie, bo nudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.04.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Normalnie znowu ruszył dzienniczek Mam nadzieję, że tym razem na stałe i że synuś zdrowy i wszystkie problemy pokonane? Masz już jakieś pomysły na te łazienki. Czaje sie właśnie na jakieś płytki .dlatego pytam, może i mi cos sie spodoba. A kuchnia? Jak będzie wyglądać? Możesz cos więcej napisać? Dlaczego zastanawiasz się pomiędzy wodociągiem a studnią? Wodociąg to większa wygoda - w każdym razie tak mi się wydaje A w sprawie gazu - może lepiej żeby był. Nie zawsze sie jest w domu, wtedy domek grzeje sie gazem i macie spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KROPELKA2 19.04.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Witam Normalnie Paulka podziwiam za to że wytrwałaś załatwianie papierów .Kurcze ja się obawiam że nasze załatwianie papierów też będzie się tyle ciągneło , tyle że ja już psychicznie wysiadam Coś mi świta że w Bochni jakąś rodzinkę mam , muszę ojca zapytać Bardzo ładne dzieciaczki Pozdrawiam i życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 20.04.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 dzieki kropelka ja na etapie papierów też myślałam, że cisnę tym wszystkim, ale przetrwałam... wszystko sie da wytrzymać powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KROPELKA2 29.05.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 świetne zdjęcie z tym piaskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 30.05.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 świetne zdjęcie z tym piaskiem Dzieki mam jeszcze kilka http://img231.imageshack.us/img231/5104/obraz106bz4.jpg http://img231.imageshack.us/img231/441/obraz112ds4.jpg http://img267.imageshack.us/img267/6222/obraz110rf1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KROPELKA2 30.05.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 No super ! kurdę jak chciałabym być tak wyluzowana i sobie poskakać na chałdę piachu to musi świetnie odstresować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts