Rom 01.08.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Nie no ale wakacyjne zdjęcia są cudne Paulko gdzie spędziliście te wakacje?? Ale masz kreche!!!!!! Cicho sobie siedzisz a tam juz dach rośnie!!!! Jest piękny, ani sie nie obejrzycie a juz bedzie czas sie wprowadzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 03.08.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Nie no ale wakacyjne zdjęcia są cudne Paulko gdzie spędziliście te wakacje?? Wicie. Oczywiście polskie morze. Zimno było i opalenizny nie przywiozłam, ale za to te widoki ani sie nie obejrzycie a juz bedzie czas sie wprowadzac Oj chciałabym, chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 03.08.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 jeeeeeeeeeeeenyyyyyyyyy normlanie zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.09.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 puk puk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 12.11.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 no witam witam... wiem, całkiem zaniedbałam dziennik ale ... masakra normalnie. od lipca czekamy na fachowców od dachu!!! Przez sierpien i wrzesień przekładali terminy z tygodnia na tydzień. W październiki zaczęli...dalej blacha nie położona A wczoraj spadła gruba warstwa śniegu na całą konstrukcję, folię itd. Normalnei płakac sie chce i krzyczec. Obiecuje wszystko dokładnie opisac i opatrzec zdjęciami, jak wreszcie ci cholerni "fachowcy" zejdą z dachu!!! Bo na razie mi sie nie chce pisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.11.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Głowa do góry Wszystko będzie dobrze. Opisz cos w dzienniczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 27.11.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Paulka współczuje że też tacy fachowcy ci się trafili Napisz coś,macie już ten dach? Trzymaj sie ciepło pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 16.12.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 dzięki Stelka za pocieszenie Uzupełniłam dziennik -możesz poczytac i pooglądac co z dachem Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.12.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://kartki.onet.pl/_i/d/kaplica2_d.jpg Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, biały puch niech z góry spada, niechaj kotek w nocy gada, niech choinka pachnie wszędzie radość niechaj też tam będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.12.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Życzę Wam nadziei, własnego skrawka nieba, zadumy nad płomieniem świecy, filiżanki dobrej, pachnącej kawy, piękna poezji, muzyki, pogodnych świąt zimowych, odpoczynku, zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego co wokół, chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i wspomnieniami. Wesołych Świąt! http://www.kartki.lagata.pl/kartki/14/334.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 21.12.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://img.interia.pl/kartki/nimg/ka36844.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 21.12.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Nareszcie mogę podziwiać Twój daszek,bardzo ładny! gratukuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 30.12.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Bardzo ciekawy dziennik. Jestem jednym z tych szczęśliwców którzy juz mieszkają w swoim domu. Sąsiadów Ci nie zazdroszczę ich postępowanie jedynie może tłumaczyć zawiść. Szczerze życzę Ci, tzn. Wam powodzenia w dalszych zmaganiach z przeciwnościami losu, oby było ich jak najmniej. Dobrze przez zimę naładujcie akumulatory. No i szczęśliwego Nowego Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 31.12.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Dzięki Edzia I dzieki Jasny gwincie za komentarz! A wszystkim zaglądającym - WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU! Udannych przedsięwzięc, sprawnych przeprowadzek i samych cudownych chwil w nowych domach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariobros35 31.12.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 no no ale postępy już stan surowy zamknięty gratuluję i życzę szczęśliwego nowego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariobros35 31.12.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Uff przebrnąłem przez cały twój dziennik wyrazy uznania a w sprawie rozterek dotyczących instalacji grzewczej i wodociągowej to mogę dopomóc pozdrawiam Dziękuję a z pomocy chętnie skorzystam jak tylko wróce z urlopu...tj we wrześniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.02.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Paulko to ode mnie prundowe gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 08.02.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 A dziękowac, dziękowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 08.02.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Uff przebrnąłem przez cały twój dziennik wyrazy uznania a w sprawie rozterek dotyczących instalacji grzewczej i wodociągowej to mogę dopomóc pozdrawiam Dziękuję a z pomocy chętnie skorzystam jak tylko wróce z urlopu...tj we wrześniu Dziękuje ci bardzo, muszę zapytac męża co chce wiedziec, bo ja to wogóle jestem lewa w tych sprawach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.02.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Paulka coś się zaniedbałaś na tle forumowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts