Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nieśmiałych decyzji Pauli i Jacka

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 457
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...
  • 1 month później...

no witam witam...

wiem, całkiem zaniedbałam dziennik ale ... masakra normalnie.

od lipca czekamy na fachowców od dachu!!!

Przez sierpien i wrzesień przekładali terminy z tygodnia na tydzień. W październiki zaczęli...dalej blacha nie położona :evil:

A wczoraj spadła gruba warstwa śniegu na całą konstrukcję, folię itd.

Normalnei płakac sie chce i krzyczec.

Obiecuje wszystko dokładnie opisac i opatrzec zdjęciami, jak wreszcie ci cholerni "fachowcy" zejdą z dachu!!!

Bo na razie mi sie nie chce pisac :(

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...

http://kartki.onet.pl/_i/d/kaplica2_d.jpg

Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, biały puch niech z góry spada, niechaj kotek w nocy gada, niech choinka pachnie wszędzie radość niechaj też tam będzie.

Życzę Wam nadziei, własnego skrawka nieba, zadumy nad płomieniem świecy, filiżanki dobrej, pachnącej kawy, piękna poezji, muzyki, pogodnych świąt zimowych, odpoczynku, zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego co wokół, chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i wspomnieniami. Wesołych Świąt!

http://www.kartki.lagata.pl/kartki/14/334.JPG

• 2 weeks później...
Bardzo ciekawy dziennik. Jestem jednym z tych szczęśliwców którzy juz mieszkają w swoim domu. Sąsiadów Ci nie zazdroszczę ich postępowanie jedynie może tłumaczyć zawiść. Szczerze życzę Ci, tzn. Wam powodzenia w dalszych zmaganiach z przeciwnościami losu, oby było ich jak najmniej. Dobrze przez zimę naładujcie akumulatory. No i szczęśliwego Nowego Roku.

• 1 month później...
Uff przebrnąłem przez cały twój dziennik wyrazy uznania a w sprawie rozterek dotyczących instalacji grzewczej i wodociągowej to mogę dopomóc pozdrawiam 8)

Dziękuję a z pomocy chętnie skorzystam jak tylko wróce z urlopu...tj we wrześniu :D

Dziękuje ci bardzo, muszę zapytac męża co chce wiedziec, bo ja to wogóle jestem lewa w tych sprawach :)