Rom 03.04.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Paulka piekny kominek.Klasyczne kształty, żadnych udziwnień, właśnie coś takiego mi sie podoba i w przyszłości sobie coś takiego sprawie.Możesz mi podać chociaż orientacyjne koszty tego cuda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 03.04.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Ciesze sie że się podoba Nam też Za całosc: obudowę, wkład, turbinę i całe to oprzyrządowanie do rozprowadzenia ciepłego powietrza do 5 pomieszczeń: 7300 zł Chyba nie bardzo drogo, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.04.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Ciesze sie że się podoba Nam też Za całosc: obudowę, wkład, turbinę i całe to oprzyrządowanie do rozprowadzenia ciepłego powietrza do 5 pomieszczeń: 7300 zł Chyba nie bardzo drogo, prawda? Dziękuję za informację. Dla mnie tam drogo (ale wiem że jeżeli chodzi o cenę kominków to nie drogo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 03.04.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Ciesze sie że się podoba Nam też Za całosc: obudowę, wkład, turbinę i całe to oprzyrządowanie do rozprowadzenia ciepłego powietrza do 5 pomieszczeń: 7300 zł Chyba nie bardzo drogo, prawda? Dziękuję za informację. Dla mnie tam drogo (ale wiem że jeżeli chodzi o cenę kominków to nie drogo) No tak, punkt widzenia zalezy od.... Ale większos wykonawców krzyczała cenę 10000 i w góre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaboBIK 06.04.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 no my już po ..szambie bardzo pracowity dzien uf..ale bardzo się cieszę 10m3 dwukomorowe przepływowe z ogłoszenia na telefon jest atest ... zakopane a w poniedziałek hydraulik dokończy robotę i będzie glanc.. szambo to chyba jedyna rzecz której jakością się nie przejmuję jest szczelne wiadomo no ale bez przesady trochę mogłoby przeciekać działka rozkopana że aż przykro...kupy gliny z ziemią ..i problem gdzie je teraz podziać zakopaliśmy też ok 40m kanalizacji od domu i kabel do prądu i domofonu cieszę sie bo to już za nami....ufff hydraulik w domku szaleje i kończy wodę i ogrzewanie a i dwa gołąbki upatrzyły sobie miejsce pod dachem i zaczynają robić sobie gniazdko...chyba im pozwole...jak myślisz bo jakoś nie mam sumienia im przeszkadzać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaboBIK 06.04.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 a i pewnego razu znowu jedno okno upatrzył sobie szpak i tak uparcie chciał przez nie wlecieć że aż się bałam że je porysuje masz piękny kominek...no i wylewki ja właśnie będe dzwonić po wylewkarzy.... chyba cię raczej nie dogonie....ale moze to i dobrze będe podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 08.04.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Ptaki dobrze wróżą Jesli ci nie przeszkadzają, szkód nie robią - to zostaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.04.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Paulko piękne płytki Jaśniutkie, bardzo mi sie podobają. Bardzo fajne są te odcięcia imitujące bambus. Masz jakiś projekt kuchni? Możesz wkleić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaboBIK 08.04.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 ...koniecznie napisz co to za płytki te na zdjęciach i te do salonu... jestem baaardzo zainteresowana są świetne...gdzie kupione ...no i jeszcze proszę foty reszty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 08.04.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 No to odpowiadam Projektu kuchni nie mam. Wykonawcy nad nimi pracują (ale nie wiem czy je dostane, czy dopiero po zdecydowaniu sie na któregoś pana) Płytki to "Bambus" Paradyża (paradyżu? -nie wiem jak to sie odmienia ) Miałam je upatrzone juz od kilku miesięcy a w tym tygodniu trafiła sie promocja na nie w OBI i zamias 52 zł kosztowały 39 zł Te kafelki "bambusy" są śliczne, ale.... kosztują 26 zł/ szt.... wobec czego będe ich miec tylko 8 w łazience Jeśli chodzi o płytki do salonu i reszty to są jakies włoskie i nie moge ich znaleźc dalej. Jak pojade na działkę to zrobie zdjęcie najwyżej. Jesli zas chodzi o resztę to na razie wszystko w kartonach popakowane, wiec sie nie pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 28.04.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Bardzo ładny domek i ciekawy dzienniczek .... no i jak zazdroszczę, że w kominku już się pali mam pytanko jakie macie wymiary okien i drzwi tarasowych na parterze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 06.05.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 naLeśniku odpowiem ci, ale nie dzis - musze męża spytac, bo zmienialiśmy wymiary w stosunku do projektu, a ja wiesz... jak to baba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 09.05.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Paulka, A Ty za to masz kominek i parapety,ożesz...czemu na mnie nie poczekałaś zresztą,mogłabyś się nie doczekać piękny ten kominek,będziesz miała się gdzie wygrzewać w zimie,a ja to chyba będę w rąkawiczkach i skarpetkach spała,bo nawet pieca nie mam Dobrze,że do zimy jeszcze daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaboBIK 09.05.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 no ślicznie ślicznie....a ja dopiero parapety będę zamawiać buuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 10.05.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Oj Stelka... chyba sie nie bedziemy licytowac agaboBIK - tak naprawdę zamówiliśmy JUZ parapety, bo mamy tylko 4 okna i wyszło grosze (reszta to drzwi balkonowe i okna dachowe) No ale...kolejny punkt harmonogramu odfajkowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.06.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Cześć Paulko Co słychać na budowie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.06.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Hej. Zajrzalam tu dzisiaj do Ciebie i widze, ze wnetrzarskie klimaty sie zaczynaja, wiec bede zagladac czesciej. Trzymam kciuki za Twoj domek, zapowiada sie obiecujaco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 04.06.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Hello! No trochę sie dzieje - regipsy na poddaszu juz są. w zasadzie góra juz gotowa na malowanie i podłogi...acha, no i łazienka jeszcze Nie mam płytek na górną łazienkę. Wybrane, owszem, ale kasa Dzis rozmawiałam z jeszcze jednym wykonawca kuchni. W przyszłym tygodniu będe miała projekt i wycene. chciałabym, zeby wyszło niedrogo, bo chyba on najbardziej mi przemówił do wyobraźni Od paru tygodni czekamy na szambo No i na razie tyle. Juz tak blisko... Gdyby nie ta kasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2008 01:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Hello! No trochę sie dzieje - regipsy na poddaszu juz są. w zasadzie góra juz gotowa na malowanie i podłogi...acha, no i łazienka jeszcze Nie mam płytek na górną łazienkę. Wybrane, owszem, ale kasa Dzis rozmawiałam z jeszcze jednym wykonawca kuchni. W przyszłym tygodniu będe miała projekt i wycene. chciałabym, zeby wyszło niedrogo, bo chyba on najbardziej mi przemówił do wyobraźni Od paru tygodni czekamy na szambo No i na razie tyle. Juz tak blisko... Gdyby nie ta kasa Przez to, ze nie mam kasy i musze ja systematycznie i powoli zarabiac, moj remont trwa juz ponad rok. A to jest tylko mieszkanie. Tak bywa, ale nie ma sie co lamac. Twardym trzeba byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.06.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Paulka poproszę o fotorelację z postępu prac płytkowo-regipsowo-wykończeniowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts