Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nieśmiałych decyzji Pauli i Jacka

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 457
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Ciesze sie że się podoba :D Nam też :wink:

Za całosc: obudowę, wkład, turbinę i całe to oprzyrządowanie do rozprowadzenia ciepłego powietrza do 5 pomieszczeń: 7300

Chyba nie bardzo drogo, prawda?

Dziękuję za informację.

Dla mnie tam drogo :D (ale wiem że jeżeli chodzi o cenę kominków to nie drogo)

Ciesze sie że się podoba :D Nam też :wink:

Za całosc: obudowę, wkład, turbinę i całe to oprzyrządowanie do rozprowadzenia ciepłego powietrza do 5 pomieszczeń: 7300

Chyba nie bardzo drogo, prawda?

Dziękuję za informację.

Dla mnie tam drogo :D (ale wiem że jeżeli chodzi o cenę kominków to nie drogo)

No tak, punkt widzenia zalezy od.... :wink:

Ale większos wykonawców krzyczała cenę 10000 i w góre :-?

no my już po ..szambie :wink:

bardzo pracowity dzien uf..ale bardzo się cieszę :D

10m3 dwukomorowe przepływowe z ogłoszenia na telefon

jest atest ...

zakopane a w poniedziałek hydraulik dokończy robotę i będzie glanc.. :wink:

szambo to chyba jedyna rzecz której jakością się nie przejmuję

jest szczelne wiadomo :wink: no ale bez przesady :wink: trochę mogłoby przeciekać :wink:

działka rozkopana że aż przykro...kupy gliny z ziemią ..i problem gdzie je teraz podziać :cry:

zakopaliśmy też ok 40m kanalizacji od domu i kabel do prądu i domofonu

cieszę sie bo to już za nami....ufff

hydraulik w domku szaleje i kończy wodę i ogrzewanie

a i dwa gołąbki upatrzyły sobie miejsce pod dachem i zaczynają robić sobie gniazdko...chyba im pozwole...jak myślisz bo jakoś nie mam sumienia im przeszkadzać ... :wink: :D

No to odpowiadam :D

Projektu kuchni nie mam. Wykonawcy nad nimi pracują (ale nie wiem czy je dostane, czy dopiero po zdecydowaniu sie na któregoś pana)

Płytki to "Bambus" Paradyża (paradyżu? -nie wiem jak to sie odmienia :oops: )

Miałam je upatrzone juz od kilku miesięcy a w tym tygodniu trafiła sie promocja na nie w OBI i zamias 52 zł kosztowały 39 zł

Te kafelki "bambusy" są śliczne, ale.... kosztują 26 zł/ szt.... wobec czego będe ich miec tylko 8 w łazience :wink:

Jeśli chodzi o płytki do salonu i reszty to są jakies włoskie i nie moge ich znaleźc dalej. Jak pojade na działkę to zrobie zdjęcie najwyżej.

Jesli zas chodzi o resztę to na razie wszystko w kartonach popakowane, wiec sie nie pochwalę :roll: :wink:

• 3 weeks później...

Paulka,

A Ty za to masz kominek i parapety,ożesz...czemu na mnie nie poczekałaś :lol:

zresztą,mogłabyś się nie doczekać :roll:

piękny ten kominek,będziesz miała się gdzie wygrzewać w zimie,a ja to chyba będę w rąkawiczkach i skarpetkach spała,bo nawet pieca nie mam :x

Dobrze,że do zimy jeszcze daleko...

• 4 weeks później...

Hello!

No trochę sie dzieje - regipsy na poddaszu juz są. w zasadzie góra juz gotowa na malowanie i podłogi...acha, no i łazienka jeszcze :-? Nie mam płytek na górną łazienkę. Wybrane, owszem, ale kasa :evil:

Dzis rozmawiałam z jeszcze jednym wykonawca kuchni. W przyszłym tygodniu będe miała projekt i wycene. chciałabym, zeby wyszło niedrogo, bo chyba on najbardziej mi przemówił do wyobraźni :D

Od paru tygodni czekamy na szambo :x

No i na razie tyle.

Juz tak blisko... Gdyby nie ta kasa :-?

Hello!

No trochę sie dzieje - regipsy na poddaszu juz są. w zasadzie góra juz gotowa na malowanie i podłogi...acha, no i łazienka jeszcze :-? Nie mam płytek na górną łazienkę. Wybrane, owszem, ale kasa :evil:

Dzis rozmawiałam z jeszcze jednym wykonawca kuchni. W przyszłym tygodniu będe miała projekt i wycene. chciałabym, zeby wyszło niedrogo, bo chyba on najbardziej mi przemówił do wyobraźni :D

Od paru tygodni czekamy na szambo :x

No i na razie tyle.

Juz tak blisko... Gdyby nie ta kasa :-?

Przez to, ze nie mam kasy i musze ja systematycznie i powoli zarabiac, moj remont trwa juz ponad rok. A to jest tylko mieszkanie. :roll: :roll: Tak bywa, ale nie ma sie co lamac. Twardym trzeba byc. :wink:

• 4 weeks później...