Paulka 01.07.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Tak jest panie generale! Zrobię zdjęcia...tylko ....hm.... gdzie jest mój aparat ? A dzis niespodziewanie (wcześniej niz planowalismy) przyjechała koparka wyrównywac teren i wykopywac otwór pod szambo. A ja musze w domu byc i tego nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.07.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 A jakie montujecie szambo????Plastikowe, betonowe?? O jakiej pojemności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 05.07.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Żelbetowe, dwukomorowe o pojemności 8m3. Nie wiem czy nie małe, ale w sumie w najbliższych 2-3 latach powinniśmy miec kanalizację miejską. Mam nadzieję, że nie trzeba będzie co tydzień wywozic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaboBIK 05.07.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 .... fotki jakieś kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 06.07.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Wcięło mi aparat, serio...! Szukam raz na czas jak sobie przypomne Pewnie go gdzieś schowałam przed dziemi i teraz trafię na niego przez przypadek Dżizas, ja naprawdę powinnam nosic notesik z długopisem na szyi i wszystko zapisywac! Jak znajdę do zrobię!!! Obiecowuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.07.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Aparat się znalazł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 07.07.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Znalazł się Zaraz cos wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbludzanka1 07.07.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 hej! bardzo ładny domek, gratuluję! tylko jeśli można, zganię płytki do salonu..... są ładne owszem, ale w utrzymaniu czystości to tragedia!!! mam takie w kuchni( starej jeszcze) i naprawdę fatalne! szczególnie FUGI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 07.07.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 hej! bardzo ładny domek, gratuluję! tylko jeśli można, zganię płytki do salonu..... są ładne owszem, ale w utrzymaniu czystości to tragedia!!! mam takie w kuchni( starej jeszcze) i naprawdę fatalne! szczególnie FUGI! Nie strasz mam nadzieję, że nie będzie tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.07.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Paulka masz takie słodkie dzieciaczki że szok!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 11.07.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Paulka masz takie słodkie dzieciaczki że szok!!!! Wiem, wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 11.08.2008 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Witaj Paulka gratuluję postepów,kiedy planujecie przeprowadzkę? Bardzo fajna ta barierka i ogólnie podoba mi się Ciebie Ja niestety nie mam neta w domu i rzadko coś mogę napisać,jedynie z pracy...czasem.Mieszka się super życzę abys i Ty się niebawem przekonała jak się mieszka w swoim domku.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 11.08.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Dzięki Stelko...Miło cię widziec Cieszę cie że wam dobrze. O to chodziło! Pozdrawiam ciepło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.08.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Paulko jaką robisz tą elewację???Możesz wkleić jakieś zdjęcia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 21.08.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Może dzis porobię kilka to wkleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.08.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Jeeeeeesssssoooooo Własnie dostałam telefon, że zaczynają kłasc kolor! Wy tez sie tak stresowaliscie efektem? a gdzie te obiecane zdjęcia co? ja tam kolorem się nie stresowałem bo tynkarze wchodzą we wrześniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 22.08.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Nie zrobiłam Ze stresu nie wziełam aparatu z domu Kolor wychodzi super. Wybraliśmy standardzik, czyli beze. A konkretnie chciałam kolor ecru. Tylko że nie chciałam żeby wpadał w żółty ani tym bardziej, żeby wyglądał na brudny biały No a na takim kwadraciki 3 na 3 cm cięzko w sklepie wybrac. Na szczeście wyszedł tak jak miał wyjśc Gorzej z tym...co sie na dole maluje (nie pamiętam nazwy). Bo... miał byc grafit (pod dach) z dodatkiem takich beżowych kropeczek (pode elewację) a na razie w wiadrze wygląda jak buro - niebieska(!!!) breja Mam nadzieje, że to sie po nałożeniu zmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 24.08.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Jestem u Ciebie pierwszy raz i od razu same superlatywy się cisną mi na usta: - bardzo ciekawie piszesz - bardzo ładny domek Ci rośnie - bardzo podobają mi się te bambusowe płytki - ślicznych masz chłopaków, a młodszy to po prostu aniołeczek (w każdym razie z wyglądu ) i wreszcie: - jaka ja bym była szczęśliwa gdybym miała w przeszłości taką nauczycielkę jak Ty!!! Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów (rodzinie pewnie już dawno oko zbielało, co? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 31.08.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Oj kurcze Dorcia, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 31.08.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 witaj, ciekawi mnie wykonawca barierek i poreczy przy schodach, zdradzisz wykonawcę i cenę? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts