DorciaIQ 01.09.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Gorzej z tym...co sie na dole maluje (nie pamiętam nazwy). Bo... miał byc grafit (pod dach) z dodatkiem takich beżowych kropeczek (pode elewację) a na razie w wiadrze wygląda jak buro - niebieska(!!!) breja Mam nadzieje, że to sie po nałożeniu zmienia Bardzo ładny kolor wyszedł, w ogóle śliczna elewacja - chyba zerżnę od Ciebie ten kolor Można wiedzieć jaki to producent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 01.09.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Paulka kolor elewacji jest świetny,pasuje do grafitowego dachu,ale najlepsze jest to ,że widziałam go na żywo! i wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciu. A co...jak Ty widziałaś mój dom na żywo to ja nie mogę..? A i kociak fajny,wiedział gdzie się zadekować pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.09.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Ale piękna elewacja Super kolorek Dół idealnie pasuje do dachu No po prostu nie ma sie do czego przyczepić Fajnie też wyszły kolumny w kolorze dołu. Przeważnie wszyscy je robią w kolorze tynku, a Wasze rozwiązanie też jest super Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 01.09.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 witaj, ciekawi mnie wykonawca barierek i poreczy przy schodach, zdradzisz wykonawcę i cenę? :) Zdradzę: Mój tata, koszt O zł ...no...zaakceptowaliśmy cenę po dłuższym namyśle Zapłaciłam za malowanie proszkowe i jakąs częsc elementów. Generalnie niewiele. Będe ją jeszcze malowac takim specjalnym "dinksem" żeby uzyskac efekt starego złota. Ale to jak sie skończą prace "kurzowe" jak chcesz dowiem sie o cenę dla "normalnych "ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 01.09.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Gorzej z tym...co sie na dole maluje (nie pamiętam nazwy). Bo... miał byc grafit (pod dach) z dodatkiem takich beżowych kropeczek (pode elewację) a na razie w wiadrze wygląda jak buro - niebieska(!!!) breja Mam nadzieje, że to sie po nałożeniu zmienia Bardzo ładny kolor wyszedł, w ogóle śliczna elewacja - chyba zerżnę od Ciebie ten kolor Można wiedzieć jaki to producent? Rżnij! greinplast kolor 1910 (tak na 99 %) zwróccie sobie koniecznie uwage na fakt, że na tych kwadracikach w katalogach kolor wygląda na biały prawie! A na ścianie juz nie. Trzeba byc wiec ostrożnym jeśli chodzi o wybór intensywności koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 01.09.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Paulka kolor elewacji jest świetny,pasuje do grafitowego dachu,ale najlepsze jest to ,że widziałam go na żywo! i wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciu. A co...jak Ty widziałaś mój dom na żywo to ja nie mogę..? A i kociak fajny,wiedział gdzie się zadekować pozdrawiam. No co ty??? Kiedy u mnie (koło mnie) byłas? Jak mnie znalazłas?? I czemu sie nie zapowiedziałas????? Przyjechałabym!~ ale jaja, no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 01.09.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Ale piękna elewacja Super kolorek Dół idealnie pasuje do dachu No po prostu nie ma sie do czego przyczepić Fajnie też wyszły kolumny w kolorze dołu. Przeważnie wszyscy je robią w kolorze tynku, a Wasze rozwiązanie też jest super Pozdrówka Jak to jest? - Niby dla siebie robimy...ale tak miło że sie komuś podoba Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 01.09.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 witaj, ciekawi mnie wykonawca barierek i poreczy przy schodach, zdradzisz wykonawcę i cenę? :) Zdradzę: Mój tata, koszt O zł ...no...zaakceptowaliśmy cenę po dłuższym namyśle Zapłaciłam za malowanie proszkowe i jakąs częsc elementów. Generalnie niewiele. Będe ją jeszcze malowac takim specjalnym "dinksem" żeby uzyskac efekt starego złota. Ale to jak sie skończą prace "kurzowe" jak chcesz dowiem sie o cenę dla "normalnych "ludzi Proszę więc dla "normalnych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek z Otwocka 02.09.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Witam serdecznie. Elewacja proszę siadać, kot podobny do mojego (tylko mniejszy ). Zaczynam czytać od początku (niestety w wolnych chwilach) i się niebawem odezwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.09.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Paulko, elewacja jest po prostu śliczna Coraz piękniejszy robi się ten Wasz domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 02.09.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Witam serdecznie. Elewacja proszę siadać, kot podobny do mojego (tylko mniejszy ). Zaczynam czytać od początku (niestety w wolnych chwilach) i się niebawem odezwę. Oj to trochę masz czytania, bo ja strasznie rozlazła jestem... w pisaniu znaczy ale czekam na odezwanie niecierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 02.09.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Paulko, elewacja jest po prostu śliczna Coraz piękniejszy robi się ten Wasz domek Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkoski 10.09.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 witaj, bardzo mi podoba elewacja twojego domku. zdradź proszę, jakiej firmy masz blachę na dachu i jaki to kolor, no i jaki kolor podbitki i czy to drewniana. ech, chciałabym być na tym etapie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Paweł 12.09.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 właśnie przeczytałam Wasz dziennik - wciągający niesłychanie !Paulka śliczna ta elewacja, my własnie podobną planujemy i dzięki Tobie utwierdziłam się w wyborze.Dołączam do pytania co na dachu ? Ciepłe pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.10.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 13 sierpnia ostatni wpis w dzienniczku. Ktoś tu o nas zapomniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.10.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Chyba 31 sierpień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 29.10.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Faktycznie 31 co nie zmienia faktu, ze było to strasznie dawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.10.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Paulko może cos dopiszesz do dzienniczka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 03.11.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Ludzie kochani moi...ledwo żyjem Wykończeniówka (Dzizassss, jak ona wykańcza), wizja przeprowadzki, zamęt w pracy, pisanie pracy dyplomowej "na wczoraj", I klasa syna.... i inne... Ludzie.... Cierpliwości Zdjęcia cyknę jak odkopie aparat A jeśli chodzi o relację...zapraszam do dziennika na dwa słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.11.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Cześć Paulki Fajnie że coś wpisałaś w dzienniczku Czekam z niecierpliwością na zdjęcia kuchni i pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts