Junona 07.11.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 witam, wlasnie natrafilam na Twoj dziennik, budujemy w tych samych okolicach. fajnie ogladac ile juz macie zrobione. domek wydaje mi sie znajomy wiec pewnie gdzies mignal mi przed oczami na zywo. w koncu bochnia to mala miescina pozdrawiam, będę podczytywac dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 13.11.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Witam Junona! Jestes z Bochni? Jeśli kiedys jeszcze mignie ci mój dom, to po prostu wpadnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 16.11.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 cześć Pauluś i jak? już po przeprowadzce? napisz coś... /też przeprowadzałam się w ten długi listopadowy weekend, ale 6 lat temu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 16.11.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Niestety jeszcze nie Blokują nas schody (może jutro Jacek je pomaluje) i brak kasy na bzdety typu karnisze, firanki, baterie, klamki... Liczę że w 2 tygodnie sie uda...oby Przeprowadzka w listopadzie nie przyniosła ci pecha??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 16.11.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Niestety jeszcze nie Blokują nas schody (może jutro Jacek je pomaluje) i brak kasy na bzdety typu karnisze, firanki, baterie, klamki... Liczę że w 2 tygodnie sie uda...oby Przeprowadzka w listopadzie nie przyniosła ci pecha??? Paulka, ja nie wierzę w żadnego pecha będzie wszystko dobrze, wszystko się ułoży i ani się obejrzysz jak będą to tylko wspomnienia - to wielkie wydarzenie Przeprowadzka dom masz śliczny, w domu też prawie wszystko zrobione, a moje dzieci na nasz dom bardzo długo mówiły "bunkier" lub "ruina" - tak źle wyglądał powodzenia i bądź dobrej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 16.11.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Ja też nie wierzę w pecha. Ale mam taką kobiete w pracy - wcale nie starszą osobę, która tak mnie przekonuje, że obawiam się, iż rzuciłaby się pod koła samochodu, gdyby dowiedziała sie, że jednak w listopadzie sie przeprowadzam Jeśli chodzi o mój "bunkier" - w środku będzie raczej wszystko (może stare, może nie najlepszej jakości, ale zawsze coś), gorzej z "ogrodem" - ziemia, żwir i rzucone gdzieniegdzie odpady z betoniarni Ale i tak uwielbiam tam bywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 18.11.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Paulka, mieszkam 15 km od Bochni. mozliwe, ze moze nawet sie znamy z widzenia, bo uczylam kiedys dwa lata w Bochni pozdrawiam, zycze szybkiej i udanej przeprowadzki. pieknie u Was, domek super, dopracowany i wnetrza przemyslane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 18.11.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 nie daje mi to spokoju, czy masz w tle na jednym zdjeciu piekarnie i cukiernie z pysznymi plackami ? jezeli tak to do mnie masz ok 10 km, mieszkamy po tej samej stronie bochni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 23.11.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Zgadza się- cukiernia "Maja" jest niebezpiecznie blisko mnie To znaczy, że jesteśmy sąsiadkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 29.11.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 hejka, jak tam, juz po przeprowadzce? albo pewnie caly czas w trakcie i nie masz czasu nic skrobnąć, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 01.12.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Ciągnie sie ta przeprowadzka jak... Śpimy dalej na starym, co oznacza, że jeszcze przeprowadzona nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 01.12.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Po takiej dlugiej przerwie w pisaniu zagladam do Twojego dziennika, a tu tylko kilka zdan i zadnych fotek domku Kotka bardzo ladna, podobna do mojego kociaka, ktory przyplatal sie do nas 3 tygodnie temu i juz pozostal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 01.12.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 bardzo przepraszam Nie chcę zamieszczac zdjęc, bo w domu jest totalny chaos, kurz, bałagan... Jak sie tylko odrobię to zaprosze na fotowizytę, obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 01.12.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Trzymam za slowo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaboBIK 02.12.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 ja tam zorganizowałam mini przeprowadzkę już ze dwa miesiące temu pomaleńku przewozimy najpotrzebniejsze rzeczy cieplutko milutko i doszło do tego że już nikt wracać do starego nie chce...nawet pies o kąpaniu w starej wannie nawet mowy nie ma i tym sposobem przeprowadzka będzie bezbolesna pozdrawiam i wklejaj foty to przecież forum budowlane ma być budowlano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.12.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Paulka, z niecierpliwością czekam na Waszą przeprowadzkę I na zdjęcia oczywiscie też. pozdrowionka Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megi1719503365 02.12.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Witam,Gratuluję ładnego domu, podoba mi się elewacja. Zachwyciły mnie płytki podłogowe, mają ciekawy kształt. Płytki w łazience na początku mnie nie zauroczyły, ale widziałam je dzisiaj w sklepie i muszę przyznać, że robią wrażenie.A kotek ślicznie urósł. Jak się nazywa jeśli można wiedzieć?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.12.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 OOOOOOOOOOOOOOOO to już przeprowadzka a gdzie som zdjęcia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 21.12.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Pięknych i rodzinnych Świąt Budującego Nowego Roku Zanikającej biurokracji Rosnącej inteligencji budowlańców Samych obniżek i promocji na wymarzone płytki Celnych wyborów i satysfakcji z wyników oraz... Mnóstwa prezentów pod Choinką!!! http://dvice.com/pics/gift_uberguide_gifts.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.12.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Słyszysz jak wiatr życzenia niesie?Hula po polach i szumi w lesie,Jak stuka w okna, wchodzi w kominyI obserwuje dziecięce miny?Jeśli to słyszysz, to zamknij oczy,Niech świat z dzieciństwa znów w życie wkroczy.http://republika.pl/blog_ti_267886/392270/tr/carteneige005.gifZ najlepszymi życzeniami Świątecznymi i Noworocznymi -Dagmara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts