Paulka 06.06.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 No to cieszę się, że prace idą jak burza Ja zapraszam do dziennika- wkleiłam zdjęcia mojej działki... i nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.06.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Ale fajną macie tą działeczkę. Tak zielono, dookoła pola, mało zabudowań, po prostu cudownie. Słupka granicznego niestety nie widać, ale mozna się domyślać że tam jest. No a ostatnie dwa zdjęcia zwaliły mnie z nóg. Ten twój mężczyzna, z którym spędzasz poranki w łóżku jest boski. No i widzę, że już forumowicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.06.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Ja przejzalam tylko dziennik, potem ze spokojem poczytam, jak znajde wiecej czasu...Na razie moge tylko powiedziec, ze dzieciaki przeslodkie, a przyszly dom - cudenko i wnetrza tez sie zapowiadaja super...Dzialka piekna i w ladnej okolicy nowych domkow...Zapowiada sie fajnie....Trzymam kciuki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 06.06.2006 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Dzieki Zeljka Choć...yyyy zdjęcia domu muszę chyba wykasować, bo wprowadzają zamęt. jak przeczytasz, to będziesz wiedziala dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.06.2006 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 A może masz jakieś rysunki nowej koncepcji domu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 07.06.2006 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 jeszcze nie mam. Dopiero wczoraj ustalałam ostatnie szczegóły z architektem. Może w przysżłym tygodniu projekt będzie gotowy. Wtedy pokazę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 12.06.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 A weźcie i coś mi skomentujcie, bo spadłam na drugą stronę Nikt mnie nie lubi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 13.06.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Eee tam Sama leniuszku czekasz az ci przejdzie a nam kazesz komentowac Ale najmlodszy forumowicz uroczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.06.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Paulko fajne te płytki Skałka zdecydowanie lepiej mi sie podoba niż te drugie. Znasz może chociaż orientacyjny koszt takich cudeniek???? Ja jakoś wogóle nie myślę o takich rzeczach jak płytki Chyba wybieranie takich rzeczy pozostawie mojej drugiej połówce ......no chyba że coś mi się nie będzie podobać (chociaż pewnie i tak mnie wtedy przekabaci). Ale mi się podoba to zdjęcie sypialni, które zamieściłaś w dziennku. Super jest ten murek, niestety w mojej przyszłej sypialni nie da się tego pomysłu wykorzystać. A tak wogóle muszę się pochwalić - wstawiłem okna. PCV z okleiną obustronną w kolorze złoty dąb. Wyglądają super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 14.06.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 jeeezuuu Rom, ale ci zazdroszczę, tych okien i wogóle Aż mi wstyd Jesli chodzi o płytki, to kosztuja ok 50 - 6o zł m2. Gorsza sprawa z tymi dekorami, bo kosztuja prawie tyle samo...za sztukę Ale gdyby sobie zdobienia odpuścić, to idzie przeżyć (choć dla spokoju wewnętrznego nie mnoże tej ceny przez ilośc metrów ). Szkoda że nie mam tylko 20 metrów podłogi. A jak znam życie, to twoja połówka już dawno ma płytki wybrane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.06.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Strasznie to drogie jak się policzy liczbę metrów to aż głowa boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.06.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Paulko wszystkiego najlepszego Duzo zdrówka, spełnienia wszelkich marzeń i rychłego zakończenia budowy http://www.kartki.natjar.com/images/imieninowe/11_big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 22.06.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Wielkie dzięki To ja zapraszam wszystkich na kawę!!! http://img99.imageshack.us/img99/4769/gora031gf.jpg I torta oczywiście: http://img73.imageshack.us/img73/7716/32ue.jpg Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.06.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Pyszny tort Musisz mi dać przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 22.06.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 To ja też - wszystkiego najlepszego zycze! Duzo dobrych duszkow na budowie i w zyciu! Mniam - dziekujemy za poczestunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.06.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 I ja dołączam się do życzeń . Zyczę Ci przede wszystkim zdrowia, w trakcie budowy trzeba mieć końskie zdrowie i stalowe nerwy , i kasiory aby domek szybko wykończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 22.06.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Dziękuję bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.06.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Czy ta nowo wybudowana droga będzie prowadzić tylko do waszej działki? Czy gmina ją w całości sfinansuje czy tez musicie się dołożyć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 23.06.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Droga jest do naszej działki i do dwóch innych, które znajdują sie przed naszą. No i miasto ja finasuje w całości, przy czym my znaleźliźmy wykonawcę który zrobił kosztorys, Urząd M zaakceptował i podpisali umowę. Niedługo powinni zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.06.2006 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 No to super Myslałem, że gmina się wypnie i powie Wam, że nie ma kasy i że musicie dołożyć do inwestycji. Nam tak zrobili z wodą. Powiedzieli, że nie mają kasy na rurociąg, więc mieszkańcy musieli się sami złożyć na rurociąg i nieodpłatnie przekazać go gminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts