Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nieśmiałych decyzji Pauli i Jacka

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 457
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Ale fajną macie tą działeczkę. Tak zielono, dookoła pola, mało zabudowań, po prostu cudownie. :D :D :D

Słupka granicznego niestety nie widać, ale mozna się domyślać że tam jest. :D

No a ostatnie dwa zdjęcia zwaliły mnie z nóg. Ten twój mężczyzna, z którym spędzasz poranki w łóżku jest boski. :D :D

No i widzę, że już forumowicz :D :D

Ja przejzalam tylko :oops: dziennik, potem ze spokojem poczytam, jak znajde wiecej czasu...Na razie moge tylko powiedziec, ze dzieciaki przeslodkie, a przyszly dom - cudenko i wnetrza tez sie zapowiadaja super...Dzialka piekna i w ladnej okolicy nowych domkow...Zapowiada sie fajnie....Trzymam kciuki... :p

Paulko fajne te płytki :D Skałka zdecydowanie lepiej mi sie podoba niż te drugie. Znasz może chociaż orientacyjny koszt takich cudeniek???? Ja jakoś wogóle nie myślę o takich rzeczach jak płytki :oops: Chyba wybieranie takich rzeczy pozostawie mojej drugiej połówce :D ......no chyba że coś mi się nie będzie podobać :D (chociaż pewnie i tak mnie wtedy przekabaci).

Ale mi się podoba to zdjęcie sypialni, które zamieściłaś w dziennku. Super jest ten murek, niestety w mojej przyszłej sypialni nie da się tego pomysłu wykorzystać.

A tak wogóle muszę się pochwalić :oops: - wstawiłem okna. PCV z okleiną obustronną w kolorze złoty dąb. Wyglądają super :D

jeeezuuu Rom, ale ci zazdroszczę, tych okien i wogóle :oops: Aż mi wstyd :oops: :lol:

Jesli chodzi o płytki, to kosztuja ok 50 - 6o zł m2. Gorsza sprawa z tymi dekorami, bo kosztuja prawie tyle samo...za sztukę :-? Ale gdyby sobie zdobienia odpuścić, to idzie przeżyć (choć dla spokoju wewnętrznego nie mnoże tej ceny przez ilośc metrów :D ). Szkoda że nie mam tylko 20 metrów podłogi.

A jak znam życie, to twoja połówka już dawno ma płytki wybrane :wink: