anSi 28.12.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Witaj Paula, jak ja lubię czytać długie wpisy w dziennikach, zwłaszcza tak dobrze zapowiadających się jak Twój. Z pewną nieśmiałością proszę więc o jak najszybszy ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 28.12.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 się przyłączam - pisz Paula, pisz ps. ja też młoda mama, ale debiutantka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.12.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Początek obiecujący Pisz jak najwięcej Pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.12.2005 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Hej NApisz coś więcej o domku, który chcecie budować. Macie już jakiś projekt kupiony lub na oku???? Albo chociaż jakieś koncepcje co do jegO wyglądu???? Czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 28.12.2005 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Ja też,ja też lubie czytać dłuuuugie opisy,robię to zwykle z wypiekami na twarzy więc proszę pisz.......bo już się nie mogę doczekać i koniecznie napisz coś o domku a najlepiej wklej link do projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 28.12.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Dziekuje wam bardzo!!! Nie sądziłam, że ktos zareaguje - i to tak szybko!!! A teraz - podejrzewam, że pierwszy i ostatni raz - personalnie: anSi - za pierwsze ciepłe słowa dziękuję!!! Funia - Buziaki dla maleństwa! Młode matki całego świata - łączcie się Rom - opis domu niebawem Bobie Budowniczy bez linka, bo to projekt indywidualny aha26 - przeczytałam twoją złotą myśl o czasie...jest genialna. Dziwię sie, że sama na to nie wpadłam POzdrawiam wszystkich i dzieki! Dodajecie mi skrzydeł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 28.12.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Paulko, moim zdaniem masz rację. Trzymaj się. I proszę pisz, pisz, pisz... Będę czytał, obiecuję jako stary harcerz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilcza75 29.12.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 To miło wiedzieć, że ktoś te reflekse czyta i komentuje... Dziękuję i proszę o jeszcze No to proszę bardzo. Rodzina nie cieszy lecz smuci gdy jest lecz kiedy jej ni ma samotnyś jak pies powiadał pan Wojciech Młynarski, takoż i potwierdzam. Szanowna Mama, Paulo, na pewno chce Twego dobra ... chociaż na swój sposób t ps. zwrócę uwagę szczególną na Twój Dziennik, urodził się bowiem w dniu i mojej rocznicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.12.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Witaj w klubie Pisz pisz czekam na ciąg dalszy i szczegóły dotyczące projektu Dużo zdrówka dla dzieciaczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 29.12.2005 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Paulko no gdzie ten projekt, gdzie? Może jakieś zdjęcia wkleisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 29.12.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 No właśnie....GDZIE ten projekt?Zaczynam się niecierpliwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 29.12.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Paulko, to będziemy sobie wzajemnie kibicować i trzymać kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 29.12.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Witaj Nie przejmuj się opiniami otoczenia....Szkoda czasu, nerwów ( wiem z bardzo bolesnego doświadczenia) Niecierpliwie czekam na projekt. My też mamy" indywidualny" i sami tworzyliśmy każdy centymetr ok. roku A tak pozatym to jak pisze Mys w moich komentarzach... W życiu żałuje się niezdecydowania, a nie działania I to jest racja, póżniej będzie tylko trudniaj....... Pozdrowionka iczekam na tzw. CDN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 29.12.2005 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 A zresztą...chyba wszystkie baby tak mają, prawda Bardzo mi się podoba ta myśl, moja baba też tak ma Dziennik naprawdę świetny, będę kibicował. Proszę o cd. pozdrowienia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.12.2005 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Super dziennik !!! Bardzo mi się podoba i już nie moge się doczekać dalszego ciągu. Po co mi Cortazar.... P.S. Moi rodzice zawsze coś mieli do powiedzenia na temat moich decyzji : za szybko za mąż, za wcześnie dziecko, za wcześnie drugie dziecko, a po co do pracy - przecież są dzieci, a po co na piwo z koleżanką itd.... Trochę drastycznie, ale ich wychowałam. Teraz dzwonią zamiast robić nalot o 8.30 w niedzielę.....Jestem z Tobą całym sercem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Loxia 30.12.2005 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 normalnie się wciągnęłam będę kibicować i 3mać kciuki, żeby się wszystko udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 30.12.2005 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Dziękuje wam bardzo!!!! Czuję wielką mobilizację czytając te komentarze. Prosze jednak o cierpliwosc, gdyż pisze na bierząco - opisuję to co sie dzieję, a "akcja" jak widac nie jest zbyt wartka Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.12.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Wszystkiego dobrego w nadchodzącym Roku 2006http://www.pikselstock.pl/obrazki/bank/s/sylwester%200568d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 31.12.2005 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Dużo uporu, w dobrym tego słowa znaczeniu, i postawienia na swoim - tego Wam życzę na ten Nowy Rok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 01.01.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 ŻYCZĘ POWODZENIA , SUKCESÓW W REALIZACJI MARZEŃ I WSZYSTKIEGO NAJ , NAJ , NAJ ! http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1213.jpg Serdecznie pozdrawiam i trzymam kciuki !Na pewno się uda !---------------Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts