buba48 28.12.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Sylwester tuż, tuż, a mnie zaczyna łamać ! To chyba grypa ! Trzeba mieć pecha ! Kto lub co może postawić mnie na nogi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 28.12.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Na noc natrzyj się koniecznie Amolem, a teraz szybciutko do pół szklanki spirytusu dodaj szklankę wody przegotowanej wystudzonej, sok z cytryny i kooopiastą łuchę miodu. Wypij 1/3 na noc, jutro powtórka i przed sylwestrem to samo. Mi pomogło w zeszłym roku. A nawet jeśli nie pomoże to humor wieczorkiem gwarantowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 28.12.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Yyyy, miało być oczywiście ŁYCHĘ MIODU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 28.12.2005 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Może spróbuj 3-4 tabletki rutinoscorbinu i grzańca z wina z miodkiem i dodatkami. A potem do łóżka z połowicą ... Ja nie zdążyłem i mnie trzyma juz 3 tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 28.12.2005 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Kiedyś bardzo dawno temu, gdy czytałem jeszcze "Muscle&Fitnes" kilkakrotnie były tam zamieszczane artykuły dr Linusa Paulinga (dwukrotny noblista, w tym jeden za prace nad witaminami ). Człowiek ten badał wpływ witamin na różne choroby. W przypadku wielu chorób opracował sposób ich leczenia właśnie witaminami. W przypadku grypy recepta była taka: Pierwsza dawka - 10 gram witaminy C, a następnie 1 gram co godzinę aż do wyleczenia. Przetestowałem ten sposób. Z ostrego stanu wyleczyłem sie ponizej 10 godzin. Człowiek ten badaniami udowodnił, ze nie jest mozliwe przedawkowanie tej witaminy. Z jego badań wynikało, że zdrowy człowiek poradził by sobie z taka dawka witaminy C która zmiesciła by sie w dwóch wiadrach (to juz sobie sam przeliczyłem ). Wiekszość lekarzy (właściwie wszyscy) z którymi na ten temat rozmawiałem była sceptycznie nastawiona do tego pomysłu, aby brać takie ilosci. Mysle jednak, że wynikało to z ich niewiedzy. Ja zaufałem jednak człowiekowi, który dostał za to Nobla (chemia). http://semma.strefa.pl/witaminac_esterc.php PS. Nie byłem pewny, czy dobrze pamietałem nazwisko Pauling, więc wrzuciłem je w wyszukiwarke (okazało sie, że jednak dobrze pamietam). Pierwszy wynik jaki mi wyskoczył był własnie o tym o czym napisałem powyżej . (tylko ze ja najpierw napisałem swój post, a później przeczytałem artykuł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka76 28.12.2005 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Qrcze a ja myślałam, że tylko mnie to dopadło. Biore scorbolamid 2szt co 4 godz. + calcium . Zobaczymy jakie będą efekty. Dziś ktoś poradził mi na katar zetrzeć cebule i wdychać jej olejki eteryczne potem ewentualnie wypić sok- małż niestety odizoluje się na 100%(może to też skuteczna metoda antykoncepcyjna ). Życze zdrowia i udanej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 29.12.2005 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Dzięki za dobre rady ! Moja na noc nafaszerowała mnie witaminą C, wcisnęła Gripex, napoiła nalewką spirytusu na czosnku, a na koniec zgwałciła (ja się nie broniłem ) Rano poczułem się lepiej wiec pojechałem do pracy żegnać Stary, a witać Nowy Rok ! Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 29.12.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 A ja nie mogę brać od jakiegoś roku ani wit c ani rutinoscorbinu bo zaczyna mi jakas gula w gardle rosnąc ,nie wiem czy to jakies uczulenie mi się na to zrobilo ........nie mogę poprostu chorować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patsi 29.12.2005 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Jak kto nie może iść na bal to zapraszam do siebie. Mężuś jak co roku robi inwentaryzację, chyba świetnie się przy tym bawi bo wraca nie wcześniej niż około 23.00. Także towarzystwo mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.12.2005 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Jak kto nie może iść na bal to zapraszam do siebie. Mężuś jak co roku robi inwentaryzację, chyba świetnie się przy tym bawi bo wraca nie wcześniej niż około 23.00. Także towarzystwo mile widziane hmm szkoda ze daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 29.12.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 tez mnie wzieło 100 gr rumu , sok z 1/2 cytryny, 2 lyzeczki miodu - wypilam wczoraj wieczorem i do lozka (buba48 - ja od razu zasnelam , niestety ) Niby troche lepiej dzisiaj - ale ciagle slabo A Sylwester ma byc na wsi i kulig ma byc.. i co mam robic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 01.01.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 tez mnie wzieło 100 gr rumu , sok z 1/2 cytryny, 2 lyzeczki miodu - wypilam wczoraj wieczorem i do lozka (buba48 - ja od razu zasnelam , niestety ) Niby troche lepiej dzisiaj - ale ciagle slabo A Sylwester ma byc na wsi i kulig ma byc.. i co mam robic?W Koleczkowie planowałas Sylwestra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.01.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Grzańca sobie zrobiłem, ale nic lepiej. Może okłady? Tylko która zechce ze starym komturem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 10.01.2006 05:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Przykro mi o tym mówić, ale leczenie domowym sposobem skończyło się wizytą u lekarza ! Mam skierowanie do szpitala. Coć mi gra w płucach i mam wysokie ciśnienie 198/117 ( Do usłyszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts