świercz1719500624 29.09.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Izawi pęknie i zgrabnie. u mnie chyba tak nie wyjdzie.... ale o tym w dzienniku.....[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izawi 30.09.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 A czemu nie wyjdzie? Aaaaaaaaa co do wylewek na dole. Wczoraj rozmawialam z majstrami, jak to jest z izolacją na chudziaku. Mowią, że folia zachodzi na boki,to raz, a potem jeszcze się uszczelnia wszystkie ściany specjalną pianką. A u nas już rosną ściany na gorze Nawet wczoraj wlazłam. Niestety nie wzięłam aparatu, ale dziś się poprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa75 01.10.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Mam pytanie do budujacych i myslacych o tym projekcie- czy zastanawialiscie sie nad powiekszeniem garderoby w gornej sypialni, bo mu chcemy znacznie ja powiekszyc kosztem pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izawi 02.10.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Ja myślałam.Nawet chcialam zrobić drzwi z holu ale ostatecznie zrezygnowałam, bo tam jest prawie sam skos i trudno byłoby mi to zagospodarować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 03.10.2006 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 my powiekszamy kosztem pokoju, ale ten pokój także kosztem nastepnego. nie wyobrażam sobie domu bez garderoby..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BoBoW 03.10.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Witam ponownie U nas garderoba na poddaszu powstała dzieki dosyć dużej zmianie w układzie pomieszczeń. Będzie miała wymiary około 1,5*2,5 m, a wysokość w najniższym miejscu około 1m. Wejście oczywiście z hallu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
25spider 03.10.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 witam wszystkich! dawno mnie tutaj nie bylo... ostatnio zaczalem zastanawiac sie nad... zmiana projektu... ale nie do konca... caly plan Z14 nie jest taki zly, ale myslalem nad tym, zeby.... POWIEKSZYC CALOSC O 10 %!!! mam zamiar podniesc scianke kolankowa do 100-120 cm, co powiekszy powierzchnie uzytkowa poddasza, a gdy cala powierzchnie domku powiekszylbym o 10 % to wyszlo by ok. 140 m2!!! znalazlem "speca-architekta", ktory zrobil inwywidualny projekt domku znajomym za ok. 1800 PLN!!! wiec przerobienie (powiekszenie) Z14 o 10% (wszystkie wymiary "poziome", oprocz wysokosci) nie byloby pewnie dla niego problemem... przy troche wiekszej powierzchni nie byloby juz problemoz ze schodami, osobna garderoba (przerobiona z jednego pokoju przylegajacego do schodow na poddaszu) i innymi... co o tym myslicie??? Pozdrawiam, Spider ps.aktualnie siedze przy kompie od tygodnia i robie wirtualna wersje domku (program "Wymarzony Dom" - wyd. Arcon) projekt domku przenosze do kompa centymetr po centymetrze... potem go urzadze... najfajniejsza opcja, to wirtualne "chodzenie" po domu.... (3D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa75 03.10.2006 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 my chcemy wejscie do garderoby zrobic od pokoju, poprzez rozsuwane dzwi (harmonijka). na korytarzu moze bedzie osobna szafa narozna. Pytanie do świercza- jak powiekszyles pokoj kosztem innego? brzmi ciekawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izawi 03.10.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 A ja planuję szafę na całą ścianę w pokoju na dole. Tam będzie miejsce na wszystkie wierzchnie okrycia. Teraz mam w mieszkaniu garderobę, i jestem z niej zadowolona, ale nie wiem, czy zdecyduję się na taką w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 04.10.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 my chcemy wejscie do garderoby zrobic od pokoju, poprzez rozsuwane dzwi (harmonijka). na korytarzu moze bedzie osobna szafa narozna. Pytanie do świercza- jak powiekszyles pokoj kosztem innego? brzmi ciekawie... moge co przesłać na mail zmiany wprowadzone na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BoBoW 04.10.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 moge co przesłać na mail zmiany wprowadzone na górze to ja poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 04.10.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 moge co przesłać na mail zmiany wprowadzone na górze to ja poproszę napisz mi mail na wiadomość priv ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izawi 13.10.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 No chłopaki, co z wami, żadnych nowości? A ja mam juz schody zaprojektowane ostatecznie przez mojego męża. Dziś porobię zdjęcia , o ile znowu nie zapomnę aparatu. A tak nawiasem mówiąc, myślałam, że będzie za nimi gorzej. Nie jest tak źle z tym zabiegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 13.10.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 hmmm a ja wciąż mam nadzieje że spocznik da się zrobić...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irek95 13.10.2006 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Są już zdjęcia z budowy naszego domu. Zapraszam na fotosik.pl - odnośnik poniżej. Najnowsze zdjęcia są jeszcze w aparacie. Od dwóch tygodni mamy ściankę kolankową, ale dopiero jutro przychodzą "dachowcy" - poślizg niekontrolowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izawi 15.10.2006 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Ale macie śliczną działkę, i ta skarpa......... A ja wrzuciłam nowe zdjęcia, tych nieszczęsnych schodów też U nas też poślizg. Dach będzie skończony w tym tygodniu, w czwartek mają przyjechać okna. Prowadzimy rozmowy z elektrykami i hydraulikami. W poniedziałek mają być wyceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 26.10.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Izawi u mnie ojciec mówił wyjdą wyjdą schdoy ze spocznikiem i...? nie wyszły ale wiesz co? chyba z tym spocznikem spiżarka byłaby niższa niż przy zabiegowych... a my mamy zamiar wstawić tam zamrażare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 27.10.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 caly plan Z14 nie jest taki zly, ale myslalem nad tym, zeby.... POWIEKSZYC CALOSC O 10 %!!! BARDZO DOBRY POMYSŁ!!! ja wciąż uwarzam że ten dom jest mały.... choć nigdy nie mieliśmy zamiaru budować wielkiego, a w planach był przecież jeszcze mniejszy.... - dobrze że nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izawi 27.10.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Eeeeeeee nie jest taki mały. Pokoje na górze są duże(ale poetka ze mnie wylazła )Tyle, że wykusz zmniejszył kuchnię. Do schodów już przywykłam. U znajomych widziałam niedawno gorsze Mój mąż pilnuje po nocach okien , majstry ocieplają dach, a elektryk podziurawił ściany i zakłada kable. Muszę dziś zrobić zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 27.10.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 oj iza iza rób!!!! czekam z niecierpliwością!!! fajnie obimiżylicie dach ganku !!!ja też tak chce!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts