Pokrywka Piotr 29.12.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Witam wszystkich. Planujemy w naszej półogrągłej ściance w łazience z karton-gipsu wsawić jeden pasek luksfer od dołu do samej góry. Na jaka zaprawe najlepiej to zrobić , czy dawać jakies wzmocnienia, jaka szerokość maja mieć spoiny i czy jest jakiś model luksfery żeby nic nie było przez nie widać(nawet kontur osoby użytkującej łazienkę) Tylko światło oczywiście. Z góry dzieki za odpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 06.01.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 wszytsko jest do kupienia z luksferami, ja kupowalam w tym samym sklepie luksfery (sa wzory kolory jakie sobie zamarzysz) do tego krzyzyki do montowania (choc dla mnie jeszcze majster dodal druty stalowe jako dodatkowe wzmocnienie, plus specjalna zaprawa do luksferow.. Wszystko sie trzyma dobrze mam nad sciana luksferowa zawieszony szafki kuchenne i to sie trzyma kupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.03.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Ja mam takie w kratke - po jednej stronie rowki poziome, po drugiej pionowe i nic nie widac. Trzeba wziac takiego pustaka do reki w sklepie i zobaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts