Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Domu z Widokiem?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

W remontowanym nigdy rzeczywiście nie wiadomo która rura jeszcze pęknie (może to być np. pion ściekowy), który przewód wentylacyjny skrywa sadze sprzed wojny, który kabel się przepali i jakie jeszcze kukułcze jaja się trafią. My to przeżyliśmy w naszym pierwszym mieszkaniu. I to był argument za budową.

No, ale z tym sufitem to hit! :roll: Dobra decyzja o sprzedaży.

Czekam co dalej...

Dziękuję wszystkim za miłe przyjęcie.

Widzę, że historia naszej fatalnej nieruchomości wzbudziła zainteresowanie. Miałam zamiar nie wdawać się w tym miejscu w szczegóły, bo to temat na całkiem osobny dziennik, ale może ... ku przestrodze i dla potomności?

A dzieci bardzo nam się udały, świetne są zwłaszcza kiedy śpią - tak jak teraz.

Dla zainteresowanych i tych, co chcą stary dom kupić, zrobię teraz małą wycieczkę w przeszłość i streszczę po krótce nasze przygody z domiskiem.

O tak, tak...bardzo zainteresowani jesteśmy :) Pisz prędziutko 8)

Witaj Kasiu

Baardzo fajny jest ten Twój dziennik. Potwierdza się mój prywatny pogląd, że najlepsze dzienniki piszą (przepraszam za wyrażenie) baby. Cóż za dramatyczna historia z tym domiskiem :o :o :o

Zdecydowanie domagam się ciągu dalszego :wink:

POZDRAWIAM

PS - być może jesteśmy niemal sąsiadami - ja też jestem z Pyrogrodu

...być może jesteśmy niemal sąsiadami - ja też jestem z Pyrogrodu

Niestety my po całkiem przeciwnej stronie Poznania :cry: Znaczy: stety, bo nam się podoba, ale niestety, bo nie za bardzo po sąsiedzku. Ale tak sobie kontycypuję na podstawie zapisów w Twoim dzienniku, że z moim Małżonkiem, to chyba jesteście kolegami po fachu. :)

K 74

Straszna ta historia z tym domem...on Was naprawde nie lubił....może jakiś nawiedzony był?Nie straszyło Was tam coś? :wink:

Dzięki Bogu opanowalaś się w pore bo niewiadomo do czego jeszcze mogłoby dojść ....ooooo.....np.....mogł Wam wogole cały się nocą rozlecieć.....brrrrr...az mi ciarki przeszły. :wink:

Hej,

z której strony Poznania macie działkę?

Daleko jesteście z papierami? Macie już wybrany projekt?

U mnie 2 dzidzie, no chyba, że ze mną t0 3 :lol: Dzidzia starsza ma 7 lat-dziewczynka, a młodsza w kwietniu będzie mieć 2-chłopiec.

Mam nadzieję, że dziecko Wam wydobrzało i już wszystko w porządku.

Jak to dobrze, że w porę postanowiliście zmienić swoje miejsce na ziemi !

Lepiej nie myśleć, co by Was jeszcze mogło tam spotkać :x To był ostatni "dzwonek". I bardzo dobra decyzja !

Gratuluję ocalenia ! :D

Życzę powodzenia i wszystkiego dobrego ! Karaluchy pod poduchy ! :lol:

A Z OKAZJI NOWEGO 2006 ROKU SAMYCH SUKCESÓW I SPEŁNIENIA MARZEŃ !

http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1213.jpg

Serdecznie pozdrawiam !

--------------------

Agnieszka