K74 14.07.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Iga, zapraszam . Do Kiekrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta S. 14.07.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Marto, folia na dno GWC, to chyba nie bardzo . Pewnie, że nie bardzo. Właśnie przesyłam do szefa budowy mail z informacjami co i jak ma nam zbudować. Oczywiście wszelkie wątpliwości rozwiał Adam. Teraz tylko czekam na kalkulację kosztów:-) Zobaczymy, co z tego będzie... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 20.07.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Fajnie wiedzieć że coraz więcej ludzi z okolicy na Forum. Mam na myśli gminę Rokietnica. Iga Kasia może by trzeba wzajemne odwiedzinki hmmm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 20.07.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Ja na odwiedzinki bardzo chętnie . Awaj już sobie po naszych niekompletnych fundamentach pohasała. Z przyjemnością spotakałbym się w jakimś większym forumowym gronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 20.07.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Ja na odwiedzinki bardzo chętnie . Awaj już sobie po naszych niekompletnych fundamentach pohasała. Z przyjemnością spotakałbym się w jakimś większym forumowym gronie. To trzeba się skrzyknąć i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alekspo_mug 20.07.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Ja na odwiedzinki bardzo chętnie . Awaj już sobie po naszych niekompletnych fundamentach pohasała. Z przyjemnością spotakałbym się w jakimś większym forumowym gronie. Kasiu, a kiedy można Cię zastać na budowie? Przejeżdżałam kilkakrotnie obok Twojej działeczki, ale niestety nikogo nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 20.07.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 No to proszę, może w weekend? Dajcie propozycję godziny. My i tak pewnie wybierzemy się z dziećmi nad jeziorko, więc prawie każda nam pasuje (byle nie bladym świtem ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alekspo_mug 20.07.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Umówmy się na przykład w sobotę na 13.00. Co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 20.07.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Umówmy się na przykład w sobotę na 13.00. Co Ty na to? No cóż będziecie mówić że prowodyr zrejtereował. Bo w sobotę małżonek wywozi mnie z małą na Kaszuby. Ale nic straconego po powrocie zapraszam do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alekspo_mug 20.07.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Dzięki za zaproszenie. Myślę, że skorzystamy Pozostaje życzyć Prowodyrce i jej Pociesze udanych wakacji. Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 20.07.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 To bardzo miło, Wciornastku, że zapraszasz. Tymczasem udanych wakacji.Alekspo_mug, sobota o 13-tej może być. Na pewno do nas traficie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alekspo_mug 20.07.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Alekspo_mug, sobota o 13-tej może być. Na pewno do nas traficie? Myślę, że tak. No ale dla pewności: czy jest na Waszej działce rodzaj zadaszenia z materiału (taki a la namiot) i TOI TOI? Czy jest to działka po prawej stronie, jadąc od ul. Chojnickiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 20.07.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 czesc ok odezwe się tak koło 1. widze że już fundamenty..... (skąd beton bralaś ? ). u mnie zastuj ale już niedługo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 20.07.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Buuuu - a mi sobota nie pasuje:( Maz caly dzien zajety swoim hobby a ja uziemiona bez saochodu - w zyciu nie dojade Chyba, ze w niedziele bedziecie na budowie? Widze, ze ze spotkaniem bede misial poczekac do wizyty u Wciornasteki Mysle, ze wtedy nie nawale To znowu kolejna wizyta moze byc u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 20.07.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Alekspo_mug, sobota o 13-tej może być. Na pewno do nas traficie? Myślę, że tak. No ale dla pewności: czy jest na Waszej działce rodzaj zadaszenia z materiału (taki a la namiot) i TOI TOI? Czy jest to działka po prawej stronie, jadąc od ul. Chojnickiej? Na wszystkie pytania odpowiadam: "tak" . Do zobaczenia, zatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 20.07.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Świercz - beton to nie wiem skąd, bo Szef załatwił (po 207 brutto za B-20), to bralim bez pytania. Iga, co się odwlecze, to nie uciecze. Będzie na pewno jeszcze nie jedna okazja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alekspo_mug 20.07.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Alekspo_mug, sobota o 13-tej może być. Na pewno do nas traficie? Myślę, że tak. No ale dla pewności: czy jest na Waszej działce rodzaj zadaszenia z materiału (taki a la namiot) i TOI TOI? Czy jest to działka po prawej stronie, jadąc od ul. Chojnickiej? Na wszystkie pytania odpowiadam: "tak" . Do zobaczenia, zatem. Będę (lub) Będziemy na pewno. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awaj 21.07.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 witam, ja zchęcia znowu sobie pohasam po tak pięknych fundamentach niestety nie wiem czy uda nam się dotrzeć na 13-tą dołożymy wszelkich starań w razie czego zapisujemy się na następny termin. K74 - mówiłam że masz piękną rurę nie kłamałam - na zdjęciach ją widzę gratuluję, fajnie patrzeć jak już coś rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 21.07.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 K74 - mówiłam że masz piękną rurę nie kłamałam Teraz już są dwie . Ta druga nawet ładniejsza, bo pomarańczowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 22.07.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 K74 jak tam z tym skuwaniem betonu Ciekawa jestem jak to pojdzie ekipie w taki upal No i jakdzisiejsze spotknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts