Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Domu z Widokiem?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja na odwiedzinki bardzo chętnie :D . Awaj już sobie po naszych niekompletnych fundamentach pohasała. Z przyjemnością spotakałbym się w jakimś większym forumowym gronie.

Kasiu, a kiedy można Cię zastać na budowie? Przejeżdżałam kilkakrotnie obok Twojej działeczki, ale niestety nikogo nie było.

Buuuu - a mi sobota nie pasuje:( Maz caly dzien zajety swoim hobby a ja uziemiona bez saochodu - w zyciu nie dojade :cry: Chyba, ze w niedziele bedziecie na budowie?

Widze, ze ze spotkaniem bede misial poczekac do wizyty u Wciornasteki :wink: Mysle, ze wtedy nie nawale :D

To znowu kolejna wizyta moze byc u nas :D

Alekspo_mug, sobota o 13-tej może być. Na pewno do nas traficie?

Myślę, że tak. No ale dla pewności: czy jest na Waszej działce rodzaj zadaszenia z materiału (taki a la namiot) i TOI TOI? Czy jest to działka po prawej stronie, jadąc od ul. Chojnickiej?

Na wszystkie pytania odpowiadam: "tak" :D . Do zobaczenia, zatem.

Alekspo_mug, sobota o 13-tej może być. Na pewno do nas traficie?

Myślę, że tak. No ale dla pewności: czy jest na Waszej działce rodzaj zadaszenia z materiału (taki a la namiot) i TOI TOI? Czy jest to działka po prawej stronie, jadąc od ul. Chojnickiej?

Na wszystkie pytania odpowiadam: "tak" :D . Do zobaczenia, zatem.

Będę (lub) Będziemy na pewno. Pozdrawiam.

witam,

ja zchęcia znowu sobie pohasam po tak pięknych fundamentach :lol:

niestety nie wiem czy uda nam się dotrzeć na 13-tą dołożymy wszelkich starań w razie czego zapisujemy się na następny termin.

K74 - mówiłam że masz piękną rurę :wink: nie kłamałam - na zdjęciach ją widzę

gratuluję, fajnie patrzeć jak już coś rośnie 8)