Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Domu z Widokiem?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...

świercz - Cieśle dziś stwierdzili, że postawienie więźby zajmie im dwa tygodnie. I jeszcze tydzień na deskowanie i papowanie. O ile pogoda dopisze. Czyli dachówka u mnie dopiero w przyszłym roku. Teraz trzymam kciuki, żeby i mnie i Tobie słoneczko świeciło jak najdłużej :D .

Iga, to teraz już wiem, dlaczego mi płot rozebrali :roll: :D : nie ta brama, nie te klucze :wink: .

Więźba jest zielona, tylko na zdjęciach jakoś tego nie widać :-? . Może dlatego, że kolor nie jest zbyt intensywny. Ale mamy słowo honoru Pana z tartaku, że była impregnowana przez długotrwałe zanużenie. Panowie Cieśle ją obejrzeli i potwierdzaja. Kierownik Budowy też.

A co do deskowania i papy, to wiem, że jest drożej niz z folią. Ale my jesteśmy raczej konserwatywni. Zwłaszcza po tym, jak miałam okazję oglądać folię (a raczej to co po niej zostało) na dachu znajomych w pięć lat po jej położeniu. Jest w naszej budowie kilka rzeczy, z których nie zrezygnujemy nawet jeżeli koszty będą wysokie.

Kochanamoja pomocniczko! :wink:

Aby przy świątecznym stole nie zabrakło światła i ciepła rodzinnej atmosfery, a Nowy Rok niósł ze sobą szczęście i pomyślność. bądźcie całą rodzinką weseli i uśmiechajcie się częto. Niech was omijają problemy w dom niech nadal się pięknie buduje, a później wykańcza, Wszystkiego naj, naj,naj...

życzy Iga :D

http://i51.photobucket.com/albums/f377/iga9/loski_ok_d.jpg

Dużo zdrówka, szczęścia, pomyślności, wesołych i spokojnych Świąt Bożego narodzenia oraz spełnienia wszystkich marzeń i planów w 2007 roku - Tobie, Twojej rodzinie i przyjaciołom

Neferka

http://www.cardsdirect.com/images/christmascards/X3352_M.jpg

Gratuluję wiechy,

wczoraj przejeżdżałam głowną ulicą w Kiekrzu i wypatrywałam Waszego domku ale go nie było widać :-? poprzez mgłę i szadź.

pisałaś że zafundowałaś sobie utwardzanie podjazdu, skąd brałas gruz czy co tam wysypywałaś? i czy zamawialaś walec do ubicia tego? wczoraj zakopaliśmy się na działce :cry: zaczynam dojrzewać do inwestycji utwardzenia drogi.