Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Domu z Widokiem?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kasia, czy ty wiesz jak chwala cie twoi wykonawcy :D TAAKAA rowna babka jestes i dobrze placisz :D

Panowie beda u mnie od nastepnego tygodia i zrobia tyle ide dadza rade. Ceny przystepne :D Poniewaz to ja bede pewnie miala pierwsza taras - kawe, ciasto i co tylko chcesz masz zapewnione - serdecznie zapraszam :D Odwdziecze sie jakos za podeslanie wykonawcow :wink:

acca5, ten komin, to zwykłe Rondo Schiedla (nie Rondo Plus). Ten typ nie ma ocieplenia pomiędzy rurą ceramiczną a pustakiem. Jest tylko oddzielenie ze sznura wełny (i to ten sznur widać na zdjęciu). Komin służy tylko do odprowadzania spalin z kominka.

Iga9, a czy Ty miałaś jakieś wątpliwości, że ja nierówna jestem :o :wink: . Do zobaczenia na tarasie, zatem :D .

Spróbuj przed 9:00 lub po 17:00. Jestem codziennie co najmniej 2 razy

Zapraszam! (Marzinowi się udało -> tu :wink: )

He, he. Pewnie, że się udało. Parę dni temu też zajechałem zobaczyć jak dach nabiera kształtów, ale od strony ulicy nie było jeszcze dachówek. Zaczekam jeszcze trochę i znowu się pojawię. Jak szpieg z krainy deszczowców. Karrramba....!

świerczu, skoro to dopiero początek, to tym bardziej zazdroszczę. Co to będzie jak już skończycie!

Marzinie, a czy następnym razem nie mógłbyś się zakraść w charakterze szpiega z jakiejś bardziej słonecznej krainy :wink: ? Przez tych deszczowców (i śniegowców), to nam robota utknęła w martwym punkcie, karramba....