K74 24.03.2007 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 ...czekam na efekty! Ja też . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 25.03.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Marzinie, a czy następnym razem nie mógłbyś się zakraść w charakterze szpiega z jakiejś bardziej słonecznej krainy ? Przez tych deszczowców (i śniegowców), to nam robota utknęła w martwym punkcie, karramba.... Dziś zajadę oblukać jako Marcin a nie jakiś deszczowy szpieg! My też będziemy siali jakieś coś. Tylko wcześniej działka będzie orana. I tak na zmianę podobno cały ten sezon, a trawa dopiero w 2008. Żona ogrdnik kontroluje te sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinka 1125 27.03.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Kasiu przejrzałam Twój dziennik w nadziei, że znajdę jakies Twoje zdjecie bo ciekawa jestem czy faktycznie sie znamy. W sumie fajnie by bylo mieć znajomą dusze na forum. Zdjęcia niestety nie znalalam więc umieram z ciekawości. Mam na myśli tylko jedną Kaśkę. Troche tylko faktów nie mogę połapać. Nic to mimo wszystko pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 27.03.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Tam były dwie Kaśki . Ja jestem na szczęście ta druga. Może informacja, że wciąż mam w domu Twój niebieski świecznik, w czymś pomoże . A może to, że mam dwójkę dzieci: Miłosza i Hankę ? To już jakby bliżej meritum. Ale zagadki się mnożą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinka 1125 27.03.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Tak myślałam jednak jestem genialna!!!!!!!!!!!!!! Tak tak na szczęście jesteś ta druga. Trochę się pogubilam w faktach bo pisałaś o tym strasznym domu a ja byłam u Was w mieszkanku blokowym. No nic dobrze, że sie dogadalyśmy. swoją drogą to pękam ze śmiechu nad Twoim dziennikiem. Masz talent nie tylko do budowy, ale też do pisania Zaglądaj czasami do mojego dziennika zapraszam! Pozdrów oczywiscie męża i ucałuj dzieciaczki. A tak wogóle to cieszę sie, że mnie znalazłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 03.04.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Hej,gdzieś pisałaś, że mieliście kibelek za 60 zł na mc, ale nie mogę znalezć. Jak się ta firma nazywała? Na jak długo trzeba podpisać umowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 03.04.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Inla WC, ale: 90 zł/m-c dzierżawa i 60 zł serwis (z taką częstotliwością jak chcesz).To chyba i tak najniższa cena. Umowy nie mam, tylko zamówienie. Korzystasz tak długo, jak chcesz. Jak już nie potrzebujesz, to przyjeżdżają i zabierają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 03.04.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 dzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 04.04.2007 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 K74 śledzę bez przerwy Wasz dziennik. Nie zawsze się odzywam, ale dzisiaj już nie mogłam się powstrzymać: proszę napisz ile kosztuje to cudo do KAWY!!! A czy myślisz też o mikrofali wbudowanej w meble? Ilość kabli jest porażająca Jakie tynki robicie? gipsowe maszynowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 04.04.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 No faktycznie ekspres prezentuje sie bardzo przyjemnie FAjnie od środka wygląda deskowany dach Ja teraz żałuje, że moich jętek nie kazałam od razu zabejcować dekarzom- ale wtedy nie byłam zdecydowana na kolor Dobrze, że robicie od razu Trzymam kciuki za tynki! Kasiu- a mogłabyś mi podesłac namiar na ekektryka? Będę bardzo dźwięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 04.04.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Aga, ten ekspresik kosztuje marne... 4.300 zł . Czekamy na promocję , albo nabędziemy go trochę później, jak już się odkujemy po budowie. Mikrofalę na pewno będziemy kupować do zabudowy. Tutaj sobie czasami oglądam różne fajności: http://www.megamedia.pl/ekspresy-do-kawy-z A tynki tradycyjne, cementowo-wapienne. Iga, ten kolor bejcy tośmy 3 dni wybierali, a i tak nie byliśmy do końca pewni . Musieliśmy coś wreszcie kupić, bo Panowie Dekarze stali z robotą (muszą przymocować te belki, bo później wstawiają okno dachowe i w odwrotnej kolejności by się nie dało). Elektryk bardzo porządny, ale niestety (co idzie często w parze) nie najtańszy. Namiary prześlę na prv., bo Go nie pytałam czy tak mogę publicznie, wszem i wobec . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 04.04.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 podoba mi się u was coraz bardziej juz pisałem u siebie w komentarzach że dach wyszedł bombowo a dom wygląda extra! - pomysł z belami tez fajny ja chciałbym też zrobić choć namiastke belek na poddaszu ale zobaczymy... na expres nie patrze po za "wysoko" - ciekawe czy kawka bedzie dobra z niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 04.04.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Tak co do kawki z ekspresu (bo wiem cus o tym)- firma jest tu wazna i to bardzo. Wiem, ze wyglad ma znaczenie dla kuchni, ale marka ekspresu dla podniebienia. Polecam wiec szukac w De Longhi, Saeco- z nich kawka jest na prewde pyszna. Mozna kupic dobry ekspres wolnostojacy w inoxie za 800 zł. Ale zabudowane to juz zawsze inna bajka cenowa. W kazdym razie Whirpool niestety sie w cineniowkach nie specjalizuje, wiec zakup zalezy od tego jak duzym "kawiarzem" jest wlasciciel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keyter 04.04.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 (...)wiec zakup zalezy od tego jak duzym "kawiarzem" jest wlasciciel No właśnie, że dużym jest, niestety. Żeby nie być gołosłownym - właśnie wróciłem z kubkiem pełnym kawy (bodaj piąta dziś). Natomiast właścicielki z kawą jeszcze nie widziałem Ktoś mnie tu wrabia w sprzęt klasy hi-end... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 04.04.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 ups- zebym tu tylko nie namieszala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keyter 04.04.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 ups- zebym tu tylko nie namieszala Kawa i tematy okołokawowe wydają się wprost stworzone do mieszania. Zatem: Igo, świerczu zapraszamy na kawę! Nie mam pojęcia na jakim sprzęcie zrobimy ten boski napój, może nawet bez sprzętu, w każdym razie postaramy się nikogo nie otruć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 04.04.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 keyter nie wiem czy ja jakas zapozniona- ale czy mamy moze to okazje do pogawedki z malzonkiem Kasi? czy z klonem samej Kaski? W kazdym razie jak Kawa to u mnie moze pierwsza- ja mam juz znosne eksper wolnostojacy- prezent sluby. Wtedy glupia bylam to sobie wybralam Rowente. Do kawy dobra, ale niestety pianki z mleka juz dobrej nie zrobi Oczywiscie wszyscy z okolicy beda zaproszeni A Kasia za pare przyslug to ma u mnie nie tylko kawe, ale i piwko i ciasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 06.04.2007 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 No proszę, wyjechałam na dwa dni, a tu już mój Małżonek towarzysko-kawowe spotkania organizuje . Iga na ciastko nadal reflektuję . A piwko zostawię Mężowi. Może po świętach, przy ładnej pogodzie, to spotkanie tarasowe nam wyjdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 06.04.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 A jednak mialam czuja Ja tam na spotkanko jestem chetna. Jedyny problem w ty, ze zadne z nas nie ma tarasu Wiec trzeba sie bedzie przygotowac na bardziej polowe warunki. Trzeba sie bedzie w koncu na tych budowach umowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 07.04.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Zdrowych, wesołych, spokojnych i rodzinnych Świąt Wielkanocnych, no i oby następne były już w domciu. Dla całej rodzinki- Tabaluga z rodzinką http://kartki.net.pl/kartki/3/84.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts