Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Domu z Widokiem?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Marzinie, a czy następnym razem nie mógłbyś się zakraść w charakterze szpiega z jakiejś bardziej słonecznej krainy :wink: ? Przez tych deszczowców (i śniegowców), to nam robota utknęła w martwym punkcie, karramba....

Dziś zajadę oblukać jako Marcin a nie jakiś deszczowy szpieg!

My też będziemy siali jakieś coś. Tylko wcześniej działka będzie orana. I tak na zmianę podobno cały ten sezon, a trawa dopiero w 2008. Żona ogrdnik kontroluje te sprawy.

Kasiu przejrzałam Twój dziennik w nadziei, że znajdę jakies Twoje zdjecie bo ciekawa jestem czy faktycznie sie znamy. W sumie fajnie by bylo mieć znajomą dusze na forum. Zdjęcia niestety nie znalalam więc umieram z ciekawości. Mam na myśli tylko jedną Kaśkę. Troche tylko faktów nie mogę połapać. Nic to mimo wszystko pozdrawiam serdecznie. :D :D :D :D

Tak myślałam jednak

jestem genialna!!!!!!!!!!!!!!

Tak tak na szczęście jesteś ta druga. Trochę się pogubilam w faktach bo pisałaś o tym strasznym domu a ja byłam u Was w mieszkanku blokowym.

No nic dobrze, że sie dogadalyśmy. swoją drogą to pękam ze śmiechu nad Twoim dziennikiem. Masz talent nie tylko do budowy, ale też do pisania :lol:

Zaglądaj czasami do mojego dziennika zapraszam!

Pozdrów oczywiscie męża i ucałuj dzieciaczki.

A tak wogóle to cieszę sie, że mnie znalazłaś. :lol:

K74 śledzę bez przerwy Wasz dziennik. Nie zawsze się odzywam, ale dzisiaj już nie mogłam się powstrzymać: proszę napisz ile kosztuje to cudo do KAWY!!! A czy myślisz też o mikrofali wbudowanej w meble?

Ilość kabli jest porażająca :o :o :o

Jakie tynki robicie? gipsowe maszynowe?

No faktycznie ekspres prezentuje sie bardzo przyjemnie :wink: FAjnie od środka wygląda deskowany dach :D Ja teraz żałuje, że moich jętek nie kazałam od razu zabejcować dekarzom- ale wtedy nie byłam zdecydowana na kolor :roll: Dobrze, że robicie od razu :wink:

Trzymam kciuki za tynki! :D

Kasiu- a mogłabyś mi podesłac namiar na ekektryka? Będę bardzo dźwięczna :D

Aga, ten ekspresik kosztuje marne... 4.300 zł :o . Czekamy na promocję :-? , albo nabędziemy go trochę później, jak już się odkujemy po budowie. Mikrofalę na pewno będziemy kupować do zabudowy. Tutaj sobie czasami oglądam różne fajności:

http://www.megamedia.pl/ekspresy-do-kawy-z

A tynki tradycyjne, cementowo-wapienne.

Iga, ten kolor bejcy tośmy 3 dni wybierali, a i tak nie byliśmy do końca pewni :-? . Musieliśmy coś wreszcie kupić, bo Panowie Dekarze stali z robotą (muszą przymocować te belki, bo później wstawiają okno dachowe i w odwrotnej kolejności by się nie dało).

Elektryk bardzo porządny, ale niestety (co idzie często w parze) nie najtańszy. Namiary prześlę na prv., bo Go nie pytałam czy tak mogę publicznie, wszem i wobec :wink: .

podoba mi się u was coraz bardziej :) juz pisałem u siebie w komentarzach że dach wyszedł bombowo a dom wygląda extra! - pomysł z belami tez fajny ja chciałbym też zrobić choć namiastke belek na poddaszu ale zobaczymy...

na expres nie patrze po za "wysoko" ;) - ciekawe czy kawka bedzie dobra z niego ;)

Tak co do kawki z ekspresu (bo wiem cus o tym)- firma jest tu wazna i to bardzo. Wiem, ze wyglad ma znaczenie dla kuchni, ale marka ekspresu dla podniebienia. Polecam wiec szukac w De Longhi, Saeco- z nich kawka jest na prewde pyszna. Mozna kupic dobry ekspres wolnostojacy w inoxie za 800 zł. Ale zabudowane to juz zawsze inna bajka cenowa. W kazdym razie Whirpool niestety sie w cineniowkach nie specjalizuje, wiec zakup zalezy od tego jak duzym "kawiarzem" jest wlasciciel :wink:

(...)wiec zakup zalezy od tego jak duzym "kawiarzem" jest wlasciciel :wink:

No właśnie, że dużym jest, niestety. Żeby nie być gołosłownym - właśnie wróciłem z kubkiem pełnym kawy (bodaj piąta dziś). Natomiast właścicielki z kawą jeszcze nie widziałem :roll: Ktoś mnie tu wrabia w sprzęt klasy hi-end... :wink:

keyter nie wiem czy ja jakas zapozniona- ale czy mamy moze to okazje do pogawedki z malzonkiem Kasi? czy z klonem samej Kaski? :o

W kazdym razie jak Kawa to u mnie moze pierwsza- ja mam juz znosne eksper wolnostojacy- prezent sluby. Wtedy glupia bylam to sobie wybralam Rowente. Do kawy dobra, ale niestety pianki z mleka juz dobrej nie zrobi :-? Oczywiscie wszyscy z okolicy beda zaproszeni :lol: A Kasia za pare przyslug to ma u mnie nie tylko kawe, ale i piwko i ciasto :wink: