iga9 02.05.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 widze, ze zmysle grille sie teraz mnoza na budowach Fajnie, ze wam tynkarze tak sprawnie pracuja - byle do konca I caly czas trzymam kciuki z twoje Kasiu szybkie dojscie do stanu zupelnego zodrowienia, zeby cie nie bolalao Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 04.05.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 widze, ze zmysle grille sie teraz mnoza na budowach No, a im bardziej zaawansowana budowa, tym bardziej skomplikowana konstrukcja grilla . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 04.05.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 10.05.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 wskoczyłem do tego pluska.pl no wybór niezły, ale czy ceny super to bym polemizował... porónałem geberity - to tu dużo dużo droższe. kiedy koniec montazu pompy ciepła - mam nadzieje że bedzie wszystko ok - zwracajcie bardzo uwagę na izolacje rur i na jej jakość - zresztą wiecie o pompach pewno dużo więcej teraz niż ja - my tak myśleliśmy też o niej ale na tak małą chałupke się nie opłaca. czekam więc na wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 12.05.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Ja na plusk.pl szukałam tylko ceramiki i armatury, więc ceny mi się podobały . Np. nasz kibelek udało się kupić o kilkaset złotych taniej niż w innych sklepach internetowych. Jeżeli chodzi o resztę, to zupełnie nie mam rozeznania . A gdzie Ty kupowałeś swoje geberity? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 12.05.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Ja też znalazłam na stronie plusk.pl armaturę tańszą niż w naszym pobliskim sklepiku. Kiedy jednak powiedziałam sprzedawcy, że w sklepie internetowym jest taniej (nie omieszkał od razu sprawdzic) szybko dał mi rabacik i kupiłam u niego wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 13.05.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Ja narazie trochę nieśmiało przechodzę obok lokalnego sklepu z ceramiką. Ale może w takim razie powinnam zagadać do Pana Sprzedawcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 13.05.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Kasiu, ale u Was się dużo dzieje ! . Nawet kibelek już wybraliście . Coś przeczuwam, że łazieneczka będzie w nowoczesnym stylu ... Przypomniałaś mi o złożeniu wniosku o zwrot Vat-u , też muszę się zmobilizować. Czy naprawdę tak długo trzeba czekać na zwrot ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 13.05.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Łazieneczka bardzo nowoczesna . Ale pokażę dopiero efekt końcowy (co nastąpi nie wcześniej niż w lipcu). Taki trochę eksperyment. Jak nie wyjdzie, to za 10 lat zmienimy przy okazji remontu . Na zwrot VAT-u w Poznaniu czeka się niestety baaardzo długo. Ale wszystko zależy od urzędnika na jakiego się trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 13.05.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Kasiu, ale jestem ciekawa tej łazienki. Narobiłaś mi smaku ... już nie mogę się doczekać kiedy ją zobaczę . ... Do lipca tak daleko Qrcze, jak najszybciej muszę się zabrać za ten wniosek Vat, bo u mnie też pewnie trzeba będzie tak długo czekać na zwrot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 14.05.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 no no nizły kibelek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 15.05.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Kasiu, proszę Cię napisz mi, czy jak zamawialiście dachówkę w Wasz Dachu, ktoś informował Was, że dachówki mogą znacznie różnić się kolorem i w takiej sytuacji nie otrzymacie reklamacji? Czy ktoś mówił Wam, że dachówkę creatona należy ukladać tak jak cegłę klinkierową, tzn. mieszać z kilku palet jednocześnie? Czy otrzymaliście dachówkę z jednej partii czy kilku? Przepraszam za ten zestaw pytań, ale to dla nas bardzo ważne informacje. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 15.05.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Żuczku, współczuję bardzo . W Wasz Dachu oczywiście nikt nas o niczym nie informował przed złożeniem zamówienia. To, że nie przyjmują zwrotów jeżeli wyliczą zbyt dużo dachówki, było napisane drobnym drukiem pod wstępną wyceną . Myślę, że Wasz pierwotny problem z dachówką (czyli różne odcienie) jest ewidentną winą sprzedawcy: nie można wciskać klientowi towaru z różnych partii produkcyjnych, bo producent ostrzega, że mogą się one różnić odcieniami (w takim wypadku oczywiście nie uwzględni Wam reklamacji). Jeżeli Wasz Dach poinformował Was przed zakupem, że towar jest z różnych partii, to raczej d...a blada , bo to tak, jakbyście się zgodzili na ewentualne wystąpienie tego problemu. Mieszanie dachówek z różnych palet wcale nie jest rozwiązaniem, bo wtedy mielibyście co którąś dachówkę w innym odceniu, a powierzchnia dachu mam mieć kolor jednolity (to nie jest cegła klinkierowa). Kolejne kłopoty ze zmianą koloru po deszczu, to już chyba wina producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 18.05.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Kasiu dziękuję za te informacje, bo skoro ani my ani Wy nie zostaliście o takich rzeczach poinformowani, to zawsze możemy w rozmowie powiedzieć, że inni klienci Wasz Dachu też nie byli informowani. Widzisz, tak wyzywałaś na Wasz Dach, a w sumie Twoja historia z tą firmą skończyła się bez większych konsekwencji. My pewnie za każdym razem jak spojrzymy na dach będziemy skazani na pamięć o tym kto nam taką kichę zafundował. I tak do końca życia??? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.06.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Kasiu. Jestem pod wrazeniem Twojego dziennika. Czytalam go jak dobra powiesc, powaznie. Rzetelnosc, rozsadek i humor polaczone z instruktazem pt.: "Jak zyc z wyrafinowana: (ekipa, itd.,itd.). Jestem na samiusienkim poczatku tej drogi ale majac takie wzorce chyba przejde ja nie narazajac swoich walorow umyslowych na wieksze straty. Gratuluje i mam nadzieje, ze dasz do obejrzenia zdjecia wnetrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 01.06.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Braza, dziękuję za miłe słowa . I pozdrawiam krajankę, bo choć z wyboru jestem Poznanianką, to z urodzenia i serca wciąż Zachodnią Pomorzanką . Będę trzymać kciuki za Twoją budowę. Najważniejsze, to nie tracić poczucia humoru, nawet w sytuacjach, które wydają nam się beznadziejne. Wtedy można mieć nadzieję, że nie zejdzie się nagle i przedwcześnie, zanim dom będzie ukończony. A wnętrza pokażę, jak tylko będzie coś do pokazania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 02.06.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Kasiu- ciesze sie bardzo, ze ty i wasza budowa- odzylyscie. Sper, ze wszystko ruszylo do przodu. Sa jeszcze porzadni wykonawcy na tym swiecie Omin niewygodna kwestie cen instalacji i zajmim sie przyjemnym wybieraniem kafelkow. A co by nie zwariowac- rob jak ja Tzn jak ogladasz najperw patrz na cene a pozniej wymyslaj lazienke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 02.06.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 A właśnie : dziś cały dzień nic innego nie robiłam, tylko wybierałam kafelki . Część już zamówiłam (oczywiście przez internet, bo taniej niż w salonach o 30%). Ten internet, to świetny wynalazek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 02.06.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 No tak czesc zamowila i wcale sie nie pochwalila jakie, chyba nas nie lubi jakby nas lubila to wkleilaby chociaz troche photosow pogladowych moze "rzuci" mi sie cos do mojego karo na sciane do lazienki goscinnej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 02.06.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Się nie pochwaliła, bo sama nie wie, co z tego wyjdzie . Na razie zamówiona jest tylko część płytek do dolnej (eksperymentalnej) łazienki. Jeżeli eksperyment się uda, to będziecie pierwszymi, którym pokażę efekt . Ale, Mohag, tym razem w karo nic nie robimy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts