Wciornastek 19.06.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Może jakieś lepsze pifko i klucze na kokardce Ty to jesteś ŻONA . Żeby tylko mój małżonek nie przeczytał, bo zgłosi jakieś reklamacje . No wiesz mam nadzieję że będzie to docenione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 19.06.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Chcesz powiedzieć, że piwem się podzieli i do domu Cię wpuści? Daj znać, czy metoda działa, bo ja bym chciała w łazience takie fajne kafelki w kwiatuszki i nijak nie mogę Maćka przekonać . Może by go tym piwem upić, a później dać do podpisania jakąś deklarację ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 19.06.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Chcesz powiedzieć, że piwem się podzieli i do domu Cię wpuści? Daj znać, czy metoda działa, bo ja bym chciała w łazience takie fajne kafelki w kwiatuszki i nijak nie mogę Maćka przekonać . Może by go tym piwem upić, a później dać do podpisania jakąś deklarację ? No widzisz rozumujesz dokładnie tak jak ja. Podobają mi się dekory w takie esy floresy wypukłe a małżonek twierdzi że to dom a nie pałac Zobaczymy czy metoda godna opatentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 20.06.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Ale dziewczyny kombinujecie Ja tam czekam, az w nowym domu malzonek mnie po raz piewrszy przeniesie przez prog Sama koncowka jest chyba najgorsza, wiec spore poczucie humoru sie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 20.06.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Ale dziewczyny kombinujecie Ja tam czekam, az w nowym domu malzonek mnie po raz piewrszy przeniesie przez prog A w którym markecie zaopatrywaliście się? Żeby nie było jak w pewnej reklamie... http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/rotfl.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAJ2004 21.06.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 AAJ2004, ta wylewka anhydrytowa to podobno prosta jak tabliczka mnożenia . Wylewa się ją podobnie jak masę samopoziomującą. Przy kombinowaniu z grubością posadzek pamiętaj o oknach w kuchni. Jeżeli masz pod nimi szafki, to mogą się nie zmieścić, jeżeli za bardzo podniesiecie podłogę. No właśnie do okien i drzwi balkonowych musimy dostosować wysokość wylewki. Okno w kuchni zostało troche podniesione, bo szafki by się nie zmieściły po podniesieniu podłogi o 15cm, a drzwi tarasowe dają nam obecnie możliwość manewru właśnie do 15, góra 17cm licząc razem z terakotą... Podłogówka już się układa i jest pod nią te 8cm, mam nadzieję, że to wystarczy, bardziej martwią mnie teraz te wylewki, a w szczególności jak równe będą, czy nasz galzurnik nie będzie rzucał mięsem jak zacznie układać płytki podłogowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 22.06.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Iga, my kombinujemy, bo wszelkie uniesienia związane z przenoszeniem przez progi mamy już za sobą . Teraz, to sama proza życia, kochana. Sloneczko, a w tej reklamie, to o co chodziło? Bo my od lat bez telewizora żyjemy. AAJ2004 u nas glazurnik miesem rzucał nie będzie, bo nam sam posadzkarzy polecił . Bardzo dobrze się chłopaki spisali . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 22.06.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 kasia, jestes wielka dobrze ze z tym przenoszeniem to nie joob Syzyfa To teraz mozesz spokojnie malza przez prog przenosic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 24.06.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Kasiajestes silna babka- ja nie wiem czy dalabym rade/ welna przeciez nawet w opakowaniu pyli okrutnie i ciezkie te rolki sa. Podziwiam naprawde! Sloneczko czy to chodzi o reklame banku gdzie facet przynosi panne mloda do sypiacej sie chalupy? Mi to nie grozi- primo jestesmy juz 8 lat razem i 2 po slubie, secondo - coby nie bylo niespodzianek sama sobie dom wybudowalam Moze nie jest idealny, ale z wierzchu nic nie odpada i robi dobre wrazenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 27.06.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Mohag, małżonka, to teraz jedną ręką, ale musiałam poczekać, aż mi zakwasy zejdą . Moze nie jest idealny, ale z wierzchu nic nie odpada i robi dobre wrazenie Iga, to o domu, czy o małżonku? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 27.06.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Kaśka a jak myslisz? Ale powiem, ze opis mozna zastosowac do obojga Chociaz do domu juz nie dlugo- okazalo sie, ze trzeba kuc w gotowych scianach na gorze- nie mamy pradu na katce schodowej... Ale co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 27.06.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Sloneczko czy to chodzi o reklame banku gdzie facet przynosi panne mloda do sypiacej sie chalupy? No prawie Bo to była reklama Obi Szukałam jej w necie, ale nie znalazłam, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 29.06.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Iga, te przeróbki są najbardziej wkurzające, zwłaszcza kiedy wydaje się, że wszystko zmierza ku końcowi, a tu znowu jakieś kucie . Ale co tam . Ja im bliżej końca, tym luźniejszy mam stosunek do całej budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 29.06.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Nagroda Nobla dla człowieka który wymyślił lusterka mi niedawno "wyrosło" drzewo podczas cofania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 02.07.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Jak to dobrze słyszeć, że mężczyznom też się takie rzeczy zdarzają . Ale i tak ostatnio wolę objechać dookoła i nadłożyć z 10 km niż cofnąć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 03.07.2007 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Wielkimi krokami zbliża się dzień zamontowania pc. Żebyśmy byli dobrze przygotowani na tę wiekopomną chwilę, Mąż cały weekend malował kotłownię (Akrylit W Duluxa w kolorze jasnym beżowym). Wszystkie rurki od wody poobklejał taśmą malarską, żeby się nie zachlapały... Bardzom ciekaw jak ta PC wygląda. Mam nadzieję, że wpuścicie mnie ostatni raz, co bym sobie ją pomacał. Słowa uznania dla męża za prace malarskie. Każdy inny malarz, przez duże M oczywiście, malowałby jak idzie. Znaczy rury też. A za rurakami od podłogówki to właściwie nic nie widać, że nie ma farby. Przynajmniej na zdjęciach. Zresztą, kto tam będzie zaglądał??? Jak to dobrze słyszeć, że mężczyznom też się takie rzeczy zdarzają . Ale i tak ostatnio wolę objechać dookoła i nadłożyć z 10 km niż cofnąć . Zdarzają, zdarzają. Jak chcesz to przy następnej okazji pokażę ci mój przedni i tylny zderzak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 03.07.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Kasia bardzo dawno nie byłem u ciebie, ale nie jesteście wyjątkiem, ostatnio mam tyle pracy że poprostu nie mam czasu przeglądać forum. ale jestem oczywiście pod wielkim wrażeniem waszych postępów i monumentalnosci waszego domu! odnoście płytek to mnie podobają się bardzo bardzo!!!! ale chyba u mnie też widziałaś moje łazienkowe... tez szarei do nich dochodzą czarne - u mnie łazienka prawie na ukończeniu. a z tymi rurkami to faktycznie nie pomyśleliscie - tyle oblejania - u mnie kotłównia była najpierw zrobiona na tip-top a potem dopiero piec i rurki. powodzeniai ido usłuszenia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keyter 03.07.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Tylko trochę szkoda, że te mozolnie obklejane i obmalowywane rurki znikną wkrótce pod otulinami z pianki... Ale co tam! Może ktoś po stu latach zdejmie te osłonki i widząc pokryte patyną rurki pomyśli - "Dobra robota pradziadku!" Rurki od podłogówki zakryje kiedyś zabudowa z płyt gk i może prawnuki nie wpadną, że nie zupełnie tak to miało wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 03.07.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Marzin, a dlaczego piszesz, że ostatni raz? Jak Ci się "pomacanie" spodoba, to wpadaj nawet codziennie . A oglądanie zderzaków innych samochodów, to ostatnio moja obsesja . Chyba się za bardzo przejęłam tą stłuczką . Świerczu, Ty mi nie mów o postępach, bo u Was zdaje się już przeprowadzka . My mamy zamiar zamieszkać za 1,5 miesiąca, ale jakoś czarno to widzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 03.07.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 kacha ale zobacze se jak to umnie wygląda - u góry niby juz dom ale na dole budowa , ale wole juz to niż obecne wynajmowane mieszkanie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts