Jasia 13.08.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 dzięki za namiary (faktycznie namiary ) - myślę, że bez problemu znajdę; jesli chodzi o wykusz to myślałam o roletach rzymskich na każdym oknie, ale decyzji jeszcze nie podjęłam - wciąż szukam kolejnych inspiracji w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 13.08.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Jasiu, to i na wykusz mamy podobny pomysł . Mój parapet do siedzenia dziś został zamontowany. Ale Małżonek mi zdjęć nie porobił, więc nie mam się czym pochwalić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 16.08.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Super gres kupiliście Bardzo mi się podoba, jeżeli chodzi o ułozenie to obydwa sposoby są fajne Ja jeszcze wróćę do szamba. Jaką ma pojemność. A czemu nie robiliście POŚ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 16.08.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Pojemność szamba wynosi 10m3. O POŚ zaczęliśmy myśleć trochę późno i nie chciało mi się przechodzić przez tę całą papierkową drogę. Wątpliwe, czy w ogóle dostalibyśmy pozwolenie, bo budujemy się w strefie ochronnej Jez. Kierskiego. Poza tym wkrótce mamy mieć kanalizację, więc to szambo to tylko przejściowe rozwiązanie (mam nadzieję, że zostanie z nami nie dłużej niż 2 lata). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 17.08.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Tak romantycznie spędziliśmy niedzielne popołudnie . Wzdłuż? Czy może w poprzek? W poprzek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 23.08.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Kasiu no domek już widoczne na ukończeniu A u mnie zastój budowalny pt. brak parkieciarza. Widzę że masz Opoczno real stone też się nad nim zastanawiałam do przedsionka. Co prawda myślałam o jakimś wzorku z tych małych kamyczków. Odwódł mnie od tego pomysłu małż twierdząc że znając mnie to w tych małych kostkach będzie pełno piachu i w rezultacie wybrała inny gres (hmm nie pamiętam jaki) ale on z natury był niejako brudny PS. U kogo robiłaś w Kiekrzu parapety są fajowe. Może namiarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keyter 23.08.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 (...) PS. U kogo robiłaś w Kiekrzu parapety są fajowe. Może namiarek 7 postów wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 23.08.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 (...) PS. U kogo robiłaś w Kiekrzu parapety są fajowe. Może namiarek 6 postów wyżej Dzięki nie doczytałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 23.08.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Bardzo proszę o namiary na tę firmę od cięcia gresów bo też zamówiłam antaresy i pewnie będę miała ten sam problem. Wolę być gotowa Tylko które to są Oborniki, gdzieś koło Poznania? Bo są też koło Wrocławia i tam miałabym bliżej. Ale ty jesteś z Poznanai więc ... No zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 23.08.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Edybre, to o te Oborniki pod Poznaniem chodzi. Ale spróbuj wpisać w googlach "cięcie wodą", "cięcie gresu", a na pewno znajdziesz coś bliżej Wrocławia. Jest tych firm sporo w całej Polsce, chociaż ja w Poznaniu naszukałam się dość długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 23.08.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Edybre, sylwia13 robila ostatnio otwory w gresie wlasnie w Obornikach kolo Wrocka napisz do Niej na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 23.08.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Dzięki Poszukam w googlach i zapytam sylwię 13. Niestety sylwia odpisała mi, że to pomyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 24.08.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Edybre, zapytaj tu:http://www.4metal.pl/firmy/ppuh-wimarol-sj/?z_kategorii_id=0&ze_strony_glownej=0I jeszcze taki adres znalazłam:Wrocław, ul. Swojczycka 1, tel. 071 3729536 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 24.08.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 No to się pakujemy : Ale Wam zazdroszczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.09.2007 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 K74 już się spakowaliście? ja myślę, że już nawet się rozpakowaliście?! powiesz jak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 07.09.2007 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Marzin, nie zazdroszczaj, bo to tylko przeprowadzka pro forma, wymuszona terminem przekazania kluczy nowym właścicielom mieszkania. Właściwe przeniesienie jeszcze przed nami. Jasia, jeszcze ciągle się rozpakowujemy. A jak jest: trochę zimno, bo nie ma drzwi i poddasze nie ocieplone . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 09.09.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Cześć! Za każdym razem jadąc przez Kiekrz zastanawiałem się czy już mieszkacie... Życzę Wam, żeby ten okres przejściowy nie trwał zbyt długo. My postanowiliśmy że umowę wynajmu zakończymy z dniem 30 października. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 09.09.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Marzin, październik ma 31 dni (niby nieduża różnica, ale przy przeprowadzce ten jeden dzień ma znaczenie: więcej czasu na pakowanie ). Życzę Tobie i sobie, żebyśmy już w końcu zamieszkali na swoim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 09.09.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 piekny domek i szybie tempo prac .gratulacje.chciałem zapytać o rozmiar tego okna pod którym zamontowaliscie ten najwiekszy parapet ,który dodatkowo sie otwiera? z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keyter 09.09.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Witaj wojtku l. Okno jest szerokie na 270 i wysokie na 200 cm. Parapet otwiera się a pod nim znajduje się schowek (np. na narty). Ponieważ parapet jest dość ciężki (całość miałaby aż 320 cm), dla łatwiejszego podnoszenia został podzielony na połowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts