THORIN 18.02.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 ps tak poza tym było parę dużych wątków na ten tamat - gdzie wypowiadali się userzy różnych bram - warto zobaczyć -polecam szukajkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irtad 18.02.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 a ja mam RUNDUM MEIR 4,5 x 2,3 złoty dąb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomaszK 18.02.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 THORIN podaj ceny bram jakie miałeś w poszczególnych firmach. Będę musiał też wybrać jakąś bramę szerokości 5,5 metra. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
THORIN 19.02.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 THORIN podaj ceny bram jakie miałeś w poszczególnych firmach. Będę musiał też wybrać jakąś bramę szerokości 5,5 metra. Tomek ja miałem 2 mniejsze. wyceny moje poszły dawno na makulaturę gdyż sprawa została już jakiś czas temu zamknieta. ale, jak pisałem, horman okazał sie minimalnie (a nie sporo) droższy. najtaniej chyba bylo w thermoline... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jepet 19.02.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Jeśli chodzi o bramy to zależy o regionu gdzie mieszkacie.Ja mam bramę z DAKO i też jestem zadowolony, ale jest też firma WIŚNIWOWSKI która robi dobre bramy.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts