Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Niedługo również będę sprzedawać swoje mieszkanie.

Moje mieszkanie jest na Widzewie i ma 68 m2, 3 pokoje +spiżarka która została przerobiona na sypialnie. Często na mojej klatce wiszą ogłoszenia o chęci zakupu mieszkania w naszym bloku więc mysle że chętni jacyś sie znajdą tylko niewiadomo za ile ;) Ja będę cenić 140-150 tyś ale nie wiem czy mi sie uda za tyle sprzedać...

Niedługo również będę sprzedawać swoje mieszkanie.

Moje mieszkanie jest na Widzewie i ma 68 m2, 3 pokoje +spiżarka która została przerobiona na sypialnie. Często na mojej klatce wiszą ogłoszenia o chęci zakupu mieszkania w naszym bloku więc mysle że chętni jacyś sie znajdą tylko niewiadomo za ile ;) Ja będę cenić 140-150 tyś ale nie wiem czy mi sie uda za tyle sprzedać...

Te ogłoszenia rozwieszaja pośrednicy KUPIę MIESZKANIE W TEJ OKOLICY gdzie nie powieszą zawsze wygląda że są zainteresowani właśnie tym blokiem. :wink:

ja bede celował w 140 tys- Łódź Górna,okolice szpitala Kopernika

No to pech, tam niestety mieszkania nie są najdroższe. Ale dużo jeszcze zależy od spółdzielni, czy hipoteczne, czy czynsz wysoki. Niestety, na amatora remontu można długo czekać, co prawda moja koleżanka właśnie tak kupowała - sprzedawała jedno i kupowała drugie jednocześnie. Musiała szukać po remoncie. Ale, jak z nią rozmawiałam, akceptowała przy poszukiwaniach róznicę ok. 5 tyś od innych w okolicy.

Pamiętajcie!!!

każdy towar jest tyle warty ile za niego zapłaci kupiec!!!

Koniec!!!

ps johny

a czy kuchnia jest widna?

pokoje nieprzechodnie?

IIIp to baaardzo wysoko -jak się chodzi nogami

johny;

wiec nie masz czego szukac u mnie - kup sobie inne mieszkanie - sprawa prosta i nie zawracaj gitary...

zapominasz ,że to jest rynek klienta!! a nie sprzedawcy!!!