Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co s?dzicie o tym by na forum stworzy? poczekalni?

Bartt

Recommended Posts

• 2 weeks później...

Pyzia w każdej chwili możesz ją edytować i backspacem wyczyścić, ponadto w ciągu 30 min można ją całkowicie usunąć ale to sama musisz przetestować, ja jeszcze nie próbowałem, bo w tej chwili nie mam już takiej potrzeby. Pozdrawiam

PS. A jak twój projekt? Chyba był z horyzontu? Jakieś postępy?

Myślę, że błędy popełniane przez nowych Forumowiczów /niepotrzebne otwieranie nowych wątków/ wynika ze zbyt ogólnego znaczenia wyrażenia "nowa wiadomość". Może by spróbować zmienić np. na "nowy temat".

A ja myślę, że skoro każdy z nas popełniał takie błędy na początku i nikt nam nigdzie nie kazał "czekać", aż dojrzejemy, to teraz wypada nie przesadzać z "porządkiem" na forum i być tolerancyjnym. Jeśli widzicie, że ktoś właśnie się w taki sposób pomylił to zwróćcie uwagę (w miły sposób) a napewno tego błędu więcej nie powtórzy.

Alicja

On 2003-01-29 21:52, Bartt wrote:

Pyzia w każdej chwili możesz ją edytować i backspacem wyczyścić, ponadto w ciągu 30 min można ją całkowicie usunąć ale to sama musisz przetestować, ja jeszcze nie próbowałem, bo w tej chwili nie mam już takiej potrzeby. Pozdrawiam

PS. A jak twój projekt? Chyba był z horyzontu? Jakieś postępy?

Bartt dzięki za wskazówki; edytować umiałam, ale kiedy chciałam skasoawać wiadomość (nie backspace'm) to wyskakiwał mi error. Wierzba II już zaadaptowana czeka na pozwolenie na budowę i na czerwiec.

Pozdrawiam i nie mogę się powstrzymać od uwagi, że chyba chcesz przegonić lidera Frankai ilością wiadomości ?... :smile:

pyzia

dzielenie forumowiczow na rownych i ... rowniejszych badz zolnierzy i generalow to kiepski pomysl, przerabiany o ile dobrze pamietam w pewnym ustroju, ktory, zdawac by sie moglo, bezpowrotnie przeminal.

Pewne reperkusje jeszcze tu i owdzie daja sie odczuc, o zgrozo nawet wsrod budujacych :smile: :smile:

James B.