Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szukam producenta konkretnych płytek....

lopez

Recommended Posts

Po pierwsze witam wszystkich serdecznie... :)

Mój mały problemik - szukam producenta lub jakiegoś punktu sprzedaży konkretnych płytek gresowych...

Przekopałem już pół internetu i nic takiego nie znalazłem... :(

Poniżej wrzucam 2 fotki tych płytek... Znalazłem toto w gazecie "Świat łazienek i kuchni" ze stycznia 2004 (str. 108-109 - gdyby ktoś miał gazetke ;) )...

Jakość zdjęć niestety marna - zrobić fotkę błyszczącej gazety nie jest łatwo :p

Krótki opis - brązowe płytki gresu, których faktura do złudzenia przypomina grubo tkany materiał jakby zalany brązową masą....

Bardzo proszę o jakieś namiary, gdyby ktoś to kiedyś widział... Cholernie mi na tym zależy a mam jakieś 2 tygodnie na wybór płytek..

Pozdrawiam wszystkich :)

http://www.jeepsport.pl/images/plytka1.JPG

http://www.jeepsport.pl/images/plytka2.JPG

hmm....

napisałem wczoraj do nich maila...

do tej pory bez jakiejkolwiek odpowiedzi :(

podejrzewam, że oni sami nie wiedzą co to za płytki... wstawiają tylko zdjęcia i taki opis, jaki przedstawi im projektant...

projekt piękny, łazienka mi się bardzo podoba, tylko co mi z tego, jeśli nie jestem w stanie nawet ustalić nazwy producenta płytek :( zakup tej gazetki wydaje mi się w takiej sytuacji bez sensu :evil:

pzdr i czekam dalej na help :)